INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIRTUS 4-0

FOTO + VIDEO Ce s-a întâmplat la finalul partidei dintre FCSB și Virtus » Moment rar surprins de reporterii GSP pe Stadionul Steaua

Imediat după ultimul fluier al partidei dintre FCSB și Virtus de pe „Stadionul Steaua”, tranșată de campioana en-titre cu 4-0, a avut loc un moment special: componenții celor două echipe s-au fotografiat în fața Peluzei Nord FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP) +11   FOTO
Imediat după ultimul fluier al partidei dintre FCSB și Virtus de pe „Stadionul Steaua”, tranșată de campioana en-titre cu 4-0, a avut loc un moment special: componenții celor două echipe s-au fotografiat în fața Peluzei Nord FCSB. Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , , - Publicat marti, 16 iulie 2024 22:44 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 22:48

Imediat după ultimul fluier al partidei dintre FCSB și Virtus de pe Stadionul „Steaua”, tranșată de campioana en-titre cu 4-0, a avut loc un moment special: componenții celor două echipe s-au fotografiat în fața Peluzei Nord FCSB.

În același timp, a fost scandat la unison numele lui Federico Piovaccari, fostul atacant al bucureștenilor din perioada 2013-2014, dar și ultimul marcator al unei echipe din România în cea mai tare competiție intercluburi din lume, Champions League.

GALERIE FOTO. Moment special la finalul partidei dintre FCSB și Virtus

+7 FOTO

Imediat după ultimul fluier al „cavalerului în negru”, Federico Piovaccari, ajuns la 39 ani, a fost chemat de suporterii prezenți la Peluza Nord, numele fiindu-i scandat vreme de zeci de secunde. Italianul s-a pozat alături de fanii roș-albaștri și a scandat alături de aceștia.

Italianul a evoluat la FCSB vreme de un sezon, 2013-2014, fiind împrumutat de la Sampdoria. A punctat de 10 ori în 25 partide, intrând definitiv în inimile suporterilor clubului roș-albastru. În acel sezon, Federico a marcat ultimul gol al FCSB-ului, precum și ultimul al unei echipe din România în grupele Champions League.

Pe 6 noiembrie 2013, bucureștenii se deplasau la Basel pentru partida din Grupa E a acelui sezon, iar Piovaccari deschidea scorul în minutul 17. Sio a egalat pentru elvețieni în prelungiri.

După reverența suporterilor roș-albaștri la adresa lui Piovaccari, componenții celor două formații au făcut o poză de grup, moment rar întâlnit la acest nivel. FCSB s-a impus cu 11-1 la general. După victoria de necontestat din tur, scor 7-1, campioana en-titre nu a jucat la turație maximă pe „bijuteria” din Ghencea, însă a reușit să se impună cu 4-0, grație „doppiettei” lui Malcom Edjouma și golurilor lui Alex Băluță și David Miculescu.

În turul doi preliminar, FCSB va întâlni Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Partida va avea loc marțea viitoare, pe 23 iulie, de la ora 20:30.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
CFR Cluj - FC Botoșani, în etapa #7 din Superliga » Gazdele dau lovitura în startul reprizei secunde
Superliga
CFR Cluj - FC Botoșani, în etapa #7 din Superliga » Gazdele dau lovitura în startul reprizei secunde
Florin Niță a semnat cu noul club! » Portarul naționalei a fost comparat cu un supererou în clipul de prezentare
Stranieri
Florin Niță a semnat cu noul club! » Portarul naționalei a fost comparat cu un supererou în clipul de prezentare
Cosmin Matei exultă în dosarul de doping! Decizie de ultimă oră » „N-ar fi avut sens să ne mai judecăm”
Superliga
Cosmin Matei exultă în dosarul de doping! Decizie de ultimă oră » „N-ar fi avut sens să ne mai judecăm”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (12)
danutcornel
danutcornel  •  17 Iulie 2024, 17:54

lasa ca le scot israilenii fotbalul din cap zcsbisilor

US28mereu_superiori
US28mereu_superiori  •  17 Iulie 2024, 09:37
Postat de fecesebistdemic pe 16 Iulie 2024, 23:05

Acum si-a dat seama si Piovaccari ca a jucat la o clona :))

Lasa-ma sa ghicesc: originalul e parodia aia de echipa infiintata in 2017 care foloseste stema unei echipe din 2003-2014, blocata in liga 2 si fara drept de promovare in fotbalul profesionist?

valentindragobete
valentindragobete  •  17 Iulie 2024, 07:59
Postat de fecesebistdemic pe 16 Iulie 2024, 23:05

Acum si-a dat seama si Piovaccari ca a jucat la o clona :))

Tu chiar și când ești mare, ca vârstă, nu ți-au dat seama că ești "isteț" de mic

Vezi toate comentariile (12)
Comentează