INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MEDIA

Cine transmite la TV Maccabi Tel Aviv - FCSB, returul din turul 2 Champions League

FCSB - U Cluj, imagini din timpul partidei/ foto: Raed Krishan (GSP)
FCSB - U Cluj, imagini din timpul partidei/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 19:30 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 19:30

Meciul decisiv pentru calificarea în turul 3 preliminar, returul dintre Maccabi Tel Aviv și FCSB, se vede în direct la Antena 1, miercuri, 31 iulie, de la 21:00. În prima manșă, cele două au remizat, scor 1-1.

Meciul cu campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv, se va juca la Budapesta, pe stadionul lui Honved, cu o capacitate de 8.000 de locuri.

Dacă trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va juca în turul 3 preliminar din Liga Campionilor împotriva cehilor de la Sparta Praga.

În cazul în care FCSB nu va reuși să treacă de Maccabi Tel Aviv, campioana României va evolua în turul 3 preliminar din Europa League. Acolo, adversară va fi FK Panevezys. Lituanienii au cedat 0-4 în turul cu Jagiellonia din Polonia. Doar printr-un miracol ar putea întoarce soarta calificării.

Primul meci oficial pentru România fără Edi Iordănescu va fi cu Kosovo, în direct la Antena 1

Tricolorii au fost repartizați în grupa C2 din Liga Națiunilor alături de Kosovo, Cipru și Lituania. Dacă vom câştiga grupa avem o şansă în plus la Campionatul Mondial de Fotbal din 2026, care va fi transmis în direct de Antena1.

Antena 1 transmite din toamnă și meciurile cu Kosovo (6 septembrie), Lituania (15 octombrie) şi returul Kosovo la Bucureşti (15 noiembrie).

Restul meciurilor din grupă sunt pe Prima TV.

Detalii despre Liga Națiunilor

  • Primul loc înseamnă promovarea directă în Liga B a ediției următoare a Ligii Națiunilor, în vreme ce locul doi duce la baraj pentru promovare. În același timp, locul 4 duce la retrogradare directă în Liga D, în vreme ce locul 3 păstrează naționala în același eșalon valoric al competiției, Liga C, și pentru ediția următoare.
  • Cele mai bune 4 câștigătoare de grupă în Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru Mondial, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.
  • Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte 4 echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele 4 naționale europene participante la Campionatul Mondial din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Nationala
Scene revoltătoare la finalul meciului Kosovo - România! Radu Drăgușin a luat atitudine
Mircea Lucescu, după debutul perfect la naționala României: „Ei 3 au fost senzaționali!”
Nationala
Mircea Lucescu, după debutul perfect la naționala României: „Ei 3 au fost senzaționali!”
Haos sub ochii vedetelor din Premier League » Doar militarii înarmați au putut opri furia fanilor, după ce naționala lor a suferit un eșec istoric
Campionate
Haos sub ochii vedetelor din Premier League » Doar militarii înarmați au putut opri furia fanilor, după ce naționala lor a suferit un eșec istoric

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (5)
mafa
mafa  •  31 Iulie 2024, 20:39

Ne-ați amețit de tot !!...cine dreacu transmite meciul ??

Misu1950
Misu1950  •  24 Iulie 2024, 07:54

Mai zic a suta oara, pana nu scoatem transmisiile de la latrine, protv si prima (nu sport) nu vom avea rezultate notabile!! Inecatii aia dupa bani sunt piaza rea in sport!! Sa-si vada de lăturile lor si sa lase sportul in pace!

antishtoia
antishtoia  •  23 Iulie 2024, 18:42

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează