INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Dacă s-ar merge pe varianta "în site-uri web să ne luptăm", Oţelul ar juca finala Ligii cu Manchester City!

Siteul oficial al Oţelului le-a plăcut la nebunie spaniololor de la departamentodeinternet.com
Siteul oficial al Oţelului le-a plăcut la nebunie spaniololor de la departamentodeinternet.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2011 14:27

Potrivit unui studiu făcut de specialiştii spanioli în web-design, gălăţenii ar întîlni-o pe Manchester City la Munchen dacă meciurile s-ar decide nu în teren, ci după calitatea site-urilor cluburilor.


Nici n-au început meciul şi cei de la Oţeul au un punct :). Din păcate pentru ei nu se trece în clasament. Dar este un motiv de bucurie pentru că deşi a ajuns în premieră în grupele Ligii Campionilor, Oţelul e deja bine văzută în Europa. Dar dacă bookmakerii îi acordă şanse infime să treacă de grupe, spaniolii văd formaţia lui Dorinel Munteanu drept marea surpriză a competiţiei.

Gălăţenii ar juca finala de la Munchen, adversari fiindu-le milionarii de la Manchester City! Nu-i deloc o glumă, ci rezultatul studiului publicat ieri de " departamentodeinternet.com", care şi-a imaginat cum s-ar derula "Champions League de la webs". Adică întrecerea între paginile de Internet ale celor 32 de calificate în faza grupelor.

Analizînd portalurile tuturor, compania iberică a conchis că BATE Borisov, APOEL, Dortmund, Trabzonspor, Inter, Plzen, Chelsea, Leverkusen, Villarreal, Benfica, Marseille, Olympiakos, ŢSKA Moscova, Real Madrid, Bayern şi Zenit nu vor ajunge în primăvară, avînd cele mai slabe site-uri.

În faza "optimilor" s-ar opri Porto, Milan, Lyon, Basel, Genk, Napoli, Manchester United şi Lille, pentru ca "sferturile" să fie cap de drum pentru Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Raţ, campioana Barcelona, Ajax şi Valencia. Vor prinde semifinalele Dinamo Zagreb, o altă mare surpriză!, şi Arsenal, dar vor fi învinse de Oţelul şi de Manchester City. Gălăţenii nu vor reuşi să se impună însă în faţa milionarilor lui Ronerto Mancini, pierzînd finala la mare luptă.

Site-ul campioanei României www.otelul-galati.ro a primit 91 de puncte, cu doar unul mai puţin decît Man. City. În topul spaniolilor urmează Arsenal (88), Dinamo Zagreb (85) şi Şahtior (82), Barcelona fiind abia pe locul 8, cu 76 de puncte, la egalitate cu Man. United şi Lille. Site-ul lui Real Madrid se poziţionează pe 19 (59 de puncte), iar cel al Interului lui Chivu pe 28, cu doar 45 de puncte. În coada ierarhiei se află Dortmund (37), Apoel (35) şi BATE (29).

"Departamentodeinternet.com" a folosit în alcătuirea topului zece criterii de evaluare ale site-urilor, fiecare cu ponderea aferentă: obiectivul paginii (5%), URL prietenoase (5%), orientarea userilor (15%), aspect grafic şi impact (10%), logotip şi slogan/tagline (5%), limbaj şi redactare (10%), structură şi navigare (20%), supraîncărcare (5%), lay-out (20%) şi elemente multimedia (5%).

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Superliga
MM Stoica, apel în direct: „Aseară am aflat. Îl rog din suflet să facă publice discuțiile”
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Sporturi
Daniel Ghiță, deputat PSD, vrea să schimbe Legea Sportului » Luni depune la Senat modificările vizate: „Cluburile de drept public să iasă din federații”
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”
Superliga
Jucătorul adus la Rapid de Lennon l-a descris pe Marius Șumudică: „Nu doar el, întreg staff-ul e așa”

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (4)
profil440
profil440  •  14 Septembrie 2011, 17:59

Un site foarte frumos, prin 2001-2002 probabil ca era apreciat ca avand un aspect decent si uzabilitate relativ ok. Specialistii spanioli sunt depasiti doar cu vreo 10 ani.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  14 Septembrie 2011, 16:21

Da' chiar ca arein site mishto Otelul. E simplu, concis, prezinta informatia fara zgomot, pare chiar profesionist. Fata de celelalte printre care Steaua, Dinamo, Rapid, Vaslui, e mult mai bun. Felicitari Otelul! Si HAI OTELUL in CL!!!

rapideuropaleague
rapideuropaleague  •  14 Septembrie 2011, 15:50

Ar trebui sa invete si Copos !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează