INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

FOTO Olaru, lăsat lat în FCSB - Maccabi » Intrări dure și multe „galbene”

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2024 21:01 / Actualizat marti, 23 iulie 2024 23:18

Darius Olaru, căpitanul de la FCSB, a suferit o lovitură puternică în meciul cu Maccabi Tel Aviv, din prima manșă a turului 2 preliminar din Champions League. În prima repriză, Idan Nachmias l-a împins din spate pe mijlocașul roș-albaștrilor, care s-a lovit în cădere de un alt adversar.

Israelienii au venit montați la București, iar în prima repriză i-au luat pe sus pe cei de la FCSB. La propriu! Jucătorii lui Maccabi au avut intrări extrem de dure, pentru care au primit 3 cartonașe galbene. Nu doar Olaru a fost lovit, ci și Ștefănescu, cel care a scos două „galbene”.

Olaru, lăsat lat pe gazon la FCSB - Maccabi

Olaru, lăsat lat în FCSB - Maccabi » Intrări dure și multe „galbene”

Cel mai dur a încasat-o Olaru, care a fost împins și a căzut cu capul în piciorul unui adversar aflat în alergare. Și-a pus mâinile pe față și a rămas întins pe gazon, iar echipa medicală a intervenit imediat.

Lui Olaru i-a fost aplicată o pungă cu gheață, iar acesta și-a revenit și a continuat jocul. Idan Nachmias, cel care l-a împins pe Darius, a primit cartonașul galben.

Doar 7 minute mai târziu, Olaru a suferit o altă lovitură. A recuperat mingea din picioarele lui Asante, prin alunecare, dar a fost călcat de jucătorul lui Maccabi Tel Aviv.

A primit din nou îngrijiri și a revenit pe teren.

Ștefănescu a încasat și el

Înainte ca Olaru să fie luat la țintă, Marius Ștefănescu a suferit și el un fault dur. Asante i-a aplicat un picior în cap și a primit cartonașul galben de la maghiarul Gergo Bogar.

Olaru, lăsat lat în FCSB - Maccabi » Intrări dure și multe „galbene”
Ștefănescu, lovit de Asante în FCSB - Maccabi Tel Aviv
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Campionate
Rezultat șocant în Liga Națiunilor » Georgia și-a zdrobit adversara, o națională prezentă la Euro 2024: „Fiasco, rușine! Cea mai slabă prestație din istorie”
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Superliga
Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească
Special
Secretele alimentare ale fotbaliștilor dezvăluite de nutriționistul vedetelor din Liga 1 + Motivul pentru care oamenilor obișnuiți le este greu să slăbească

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (7)
StMike
StMike  •  24 Iulie 2024, 17:21

Citesc si ma minunez! Unii nu au jucat fotbal nici la nivel de judeteana, nu zic de liga a 3-a macar, dar se dau specialisti. FCSB nu se va califica pentru ca si-a batut joc la propriu de ocaziile avute, si au fost destule. Israelienii au jucat mult mai englezesc decat englezii, la rupere, iar arbitrajul a lasat liber modul asta de joc. Olaru a si simulat, dar a si suferit cateva interventii dure incurajate de arbitrajul larg. Nu au fost faze litigioase si e bine ca ungurul nu a avut probleme aici. Ce nu se spune sau se ascunde intentionat e ca israelienii au fost mai pragmatici, mai maturi, mai dispusi la efort si, culmea, mai lucizi si mai eficienti. FCSB viseaza la grupe insa rateaza din orice pozitie, iar israelienii inscriu cand forteaza putin. Plecarea lui Coman e un soc resimtit greu de echipa. Se vede si ca Olaru nu are ce cauta in spatele varfului, acela e postul nevralgic. Olaru trebuia sa il lase pe banca pe Lixandru. Le lipseste un om care sa lumineze jocul. Olaru alearga si recupereaza, nu are tehnica de playmaker.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  24 Iulie 2024, 09:40

Arbitraj la nivel de județeană ,acest maghiar sufla tot pt. gazde ( fcsb ) sa nu supere ! Atât le- a trebuit lui Olaru et. comp . Au început teatrul ,plonjoanele în " bazin " etc. Culmea ( de fapt Nu ca asta se învață la fcsbpsdgsp ) și asta under 21 care a întrat era deja " uns cu toate alifiile " astea se învață ușor! Și comentatorii tv . sau lăsat duși de " val " ! Patriotism prost înțeles, Naționalism! În retur sper sa se arbitreze cam ca și la Europene ,liber la joc de bărbați nu de " balerine " și acelea de 1,50 m. înălțime ca nici nu poți degaja vreo minge ca este joc periculos etc. ! Da fcsb speram sa treacă în turul următor dar cu o cupa ( competiție) mai jos ,șamd. pina la Coference Ligue respectiv Super Liga!

Nini
Nini  •  24 Iulie 2024, 09:15

Plângăciosul iar si-a făcut jocul. Tot pe jos,pe jos pe jos... Ridicol

Vezi toate comentariile (7)
Comentează