INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHAMPIONS LEAGUE

Rezultatele serii din Champions League » FCSB și-a aflat posibilul adversar din turul 3, Moldova rămâne fără echipă, iar Mourinho este cu un pas mai aproape de grupe

Sparta Praga - Shamrock Rovers 4-2 Foto: Imago
Sparta Praga - Shamrock Rovers 4-2 Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2024 22:48 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 23:04

În această seară, s-au disputat manșele retur din turul doi preliminar al celei mai tari competiții intercluburi din lume, Champions League.

FCSB și-a aflat posibilul adversar din turul trei, Moldova rămâne fără echipă, Fener-ul lui Mourinho se califică fără probleme, Qarabag a făcut scorul serii cu Lincoln, campioana Gibraltarului.

Dacă trece de Maccabi, FCSB va juca cu Sparta Praga

Sparta Praga a făcut instrucție cu Shamrock Rovers în manșa retur a turului secund de Champions League, chiar dacă irlandezii au egalat în două rânduri. Scorul final al partidei a fost 4-2 (6-2, la general), iar FCSB își cunoaște adversara din turul trei, în cazul în care roș-albaștrii vor reuși treacă de Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului. Partida tur se va disputa pe 6 august.

Cehii au deschis scorul prin Victor Olatunji, fiind egalați rapid de Aaron Greene. Mathias Ross a făcut 2-1 înainte de pauză, însă același Greene a reușit „doppietta” în minutul 47. Sorensen și Tuci au marcat celelalte două goluri ale Spartei, care se pregătește de duelul cu FCSB sau Maccabi Tel Aviv.

Manșa retur dintre FCSB și Maccabi Tel Aviv se va disputa mâine, de la ora 21;00, la Budapesta. Partida va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Antena 1.

Moldova rămâne fără echipă în Champions League

Petrocub, campioana en titre din Republica Moldova, a fost eliminată din Champions League, după ce a remizat cu Apoel pe teren propriu, scor 1-1. În tur, ciprioții se impuseseră la limită, 1-0, grație reușitei lui Marquinhos din penalty.

În minutul 60, Sergiu Plătică a deschis scorul pentru echipa de peste Prut, deranjând „păianjenul” cu un șut superb de la marginea careului. Cinci minute mai târziu, Marquinhos a întors spectaculos un fundaș advers și a înscris cu un voleu în forță.

Petrocub, club înființat în 1999, a reușit să își adjudece primul titlu din istorie în stagiunea precedentă, oprind hegemonia celor de la Sheriff Tiraspol, echipă ce a jucat inclusiv în grupele Champions League, bifând chiar un succes istoric pe „Santiago Bernabeu”.

Mourinho continuă în Liga Campionilor, Qarabag a făcut scorul serii, Ferencvaros își respectă blazonul

După spectaculosul 4-3 din tur, Fener s-a impus și pe teren propriu în fața celor de la Lugano. Elvețienii au deschis scorul prin Belhadj în minutul 7, în timp ce Dzeko, autorul unei „triple” în prima manșă, a restabilit egalitatea. Polonezul Szymanski a consemnat victoria turcilor, punctând în minutele de prelungire.

Qarabag nu a avut milă de Lincoln, campioana din Gibraltar, impunându-se cu 5-0. Juninho a reușit un „hat-trick” în 27 minute, Benzia și Leandro Andrade au punctat și ei.

Ferencvaros a trecut de The New Saints (Țara Galilor), scor 2-1. În tur, maghiarii câștigaseră la diferență de cinci goluri. The New Saints va fi adversara celor de la Petrocub în turul trei preliminar de Europa League.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
kata69
kata69  •  31 Iulie 2024, 07:14

FCSB nu are spiritul de luptă al Stelei !Israelitii joacă pentru club, tradiție, palmares și apoi ptr banii lor ! FCSB ce traditie, palmares are ? Echipa joacă ptr banii patronului, sunt mercenari! Nu se va califica.

imgb
imgb  •  31 Iulie 2024, 01:07

De ce apar postarile dupa citeva ore bune ?...Nu vi se pare ca Eminentzele lor, moderatorii, au sieste cam lungi ?...

imgb
imgb  •  31 Iulie 2024, 01:03

Nu va mai ginditi la posibilul adversar din turul 3... n-o sa fie cazul !...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează