INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

FCSB nu poate folosi 2 titulari în meciul cu Virtus, din preliminariile Ligii Campionilor

FCSB - Corvinul Hunedoara / 04.07.2024 / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)
FCSB - Corvinul Hunedoara / 04.07.2024 / FOTO: Ionuț Iordache (GSP.ro)

Articol de - Publicat luni, 08 iulie 2024 11:14 / Actualizat luni, 08 iulie 2024 11:14

FCSB nu va putea conta pe doi jucători importanți la debutul în preliminariile Champions League contra celor de la Virtus, campioana din San Marino. Veteranul Vlad Chiricheș (34 de ani) și aripa Marius Ștefănescu (25 de ani) sunt suspendați pentru prima manșă, programată marți, de la ora 22:00, în deplasare.

  • Virtus - FCSB se joacă marți, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1
  • Reporterul GSP Ionuț Iordache este în San Marino și transmite toate informațiile care contează.

Chiricheș și Ștefănescu au primit câte un cartonaș roșu la precedenta partidă pe care au disputat-o în cupele europene.

Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu, suspendați

Sezonul trecut, Vlad Chiricheș a încasat cartonașul roșu în meciul FC Nordsjaelland - FCSB 2-0, din turul trei preliminar al Conference League.

Duelul împotriva danezilor a fost unul de coșmar pentru Vlad Chiricheș. A primit al doilea cartonaș galben în minutul 62. Nordsjaelland deschisese scorul încă din minutul 43 prin Marcus Ingvartsen. Același jucător a stabilit scorul final în minutul 85, iar FCSB și-a ratat obiectivul de a prinde grupele unei competiții europene.

De cealaltă parte, Marius Ștefănescu a fost eliminat în Bodo/Glimt - Sepsi Sfântu Gheorghe 3-2 (2-2 în tur), în play-off-ul sezonului trecut din Conference League. Meciul intrase în prelungiri, după ce scorul general a fost 4-4, însă norvegienii au înscris în minutul 100 din penalty.

Marius Ștefănescu a încasat în minutul 120+1 al doilea cartonaș galben din partidă, iar Sepsi a ratat dramatic șansa unei performanțe istorice: calificarea pentru prima oară în grupele unei competiții europene.

Debut cu gol pentru Marius Ștefănescu la FCSB

Ștefănescu a apucat să debuteze cu gol însă într-o partidă oficială pentru FCSB. A înscris în victoria din Supercupă, 3-0 împotriva Corvinului.

FCSB nu va putea conta nici pe Florinel Coman, golgheterul din sezonul trecut. Coman a ajuns în Qatar, unde a fost întâmpinat deja de conducerea celor de la Al Gharafa, iar oficializarea transferului este doar o chestiune de timp.

Returul dintre FCSB și Virtus este programat să se desfășoare pe pe 16 iulie de la ora 20:30, conform site-ului oficial UEFA.

VIDEO Adrian Mititelu aruncă bomba: „Steaua are drept să promoveze! Numai noi, Dinamo și FCSB suntem afiliați legal la FRF”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Superliga
Femeia care l-a adus la disperare pe Gigi Becali, încătușată în București: „Se manifesta într-un mod agresiv”
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Stranieri
Anunț uriaș din Scoția pentru Ianis Hagi, înainte de meciul lui Rangers
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită
Campionate
Dignostic crunt pentru vedeta lui Real Madrid. Cât stă Dani Carvajal după accidentarea suferită

EXCLUSIV „Pe băiatul meu îl cheamă Vladimir, după Vladimir Putin!” » O campioană a României, interviu fără rezerve: „Jocurile Olimpice NU au fost un succes!”

Cristian Chira, în cârje la Oțelul - Universitatea Craiova » Dialog exclusiv cu GSP: „Aștept rezultatul de la RMN și sper să scap de operație”


Comentarii (10)
Jason
Jason  •  08 Iulie 2024, 21:38
Postat de VanBasten2000 pe 08 Iulie 2024, 12:34

Dragobete, daca tot dai replyuri la greu, se poate spune altceva despre a ta?

serios acum,omul ala are dreptate,efectiv stai toata ziua pe gsp,scrii nimicuri la orice articol dar spui ca o sa fi la meci pe stadion. sincer,eu nu te cred ca ai iesti din casa in ultimi 5 ani. nu ai familie,nu ai nimic. bleah.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Iulie 2024, 17:10
Postat de rica86 pe 08 Iulie 2024, 13:34

greu, devine chiar insuportabil...singura sansa a gravidelor este sa aiba vreun cuplu un botez, ceva...sa lipseasca ospatarii din echipa alora...s-ar echilibra astfel sansele...incredibila vestea pentru fece ficisibi.

Fara sa fiu ironic, eu am spus ca este un meci greu. Daca fcsb prinde o zi buna poate spera la un meci egal. E dificil sa joci cu o echipa de ospatari si agenti imobiliari.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  08 Iulie 2024, 17:08
Postat de tictictic pe 08 Iulie 2024, 13:19

Pai bastenitos asta e trist de cand s-a nascut. E pacaliciul forumului; nu degeaba l-a nominalizat direct, cu nume si prenume, Catalin Tepelin, drept dorelul de definitie al pierzatorilor de timp si de stima de sine de pe blogul site-ului gsp...:) Astuia, doar catalynnele, adrianele , lefterii, concretii, corectii, observatorii si tristul ala de vardy-kaki ii pot face concurenta... Oameni amarati, neimpliniti social si spiritual... trebuie sa-i intelegem si sa le acordam omeneste toata mila noastra!

Tictiric, cum te descurci cu canicula de afara?! Ti-ai spalat si tu camasile cum trebuie sau tot a transpiratie miros?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează