INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

VIDEO Charalambous și Lixandru, înaintea decisivului cu Sparta: „Chiricheș mi-a zis că se cântă imnul Champions League în play-off”

Elias Charalambous și Mihai Lixandru, înaintea partidei cu Sparta Praga
Elias Charalambous și Mihai Lixandru, înaintea partidei cu Sparta Praga

Articol de , - Publicat luni, 12 august 2024 14:02 / Actualizat luni, 12 august 2024 15:33

Elias Charalambous, 43 ani, tehnicianul celor de la FCSB, a prefațat partida decisivă cu Sparta Praga din turul trei preliminar de Champions League. După 1-1 în tur, cipriotul s-a arătat extrem de încrezător, punând accent pe importanța momentului pentru toți jucătorii din angrenajul roș-albaștrilor.

  • Partida dintre FCSB și Sparta Praga va avea loc marți, de la ora 21:30, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV
  • „Liniile 41, 47, 138, 232 și 385 vor avea un program de circulație prelungit în seara zilei de marți, pentru a asigura transportul spectatorilor care vor veni pe stadionul „Steaua”, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI)
  • Liniile 41, 47, 138, 232 și 385 vor avea un program de circulație prelungit în seara zilei demarți, 13.08.2024, pentru a asigura transportul spectatorilor ce vor asista la meciul de fotbal FCSB – Sparta Praga, programat de la ora 21.30 pe stadionul „Steaua”, anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI).

Suntem pregătiți pentru orice scenariu. Știm că va fi o partidă grea, am analizata adversarul și suntem pregătiți pentru orice. Nu știi niciodată cum va decurge jocul, un moment poate schimba totul, însă cred că suntem pregătiți pentru orice situație. Sunt fericit că am majoritatea jucătorilor disponibli. Phelipe nu va juca, a suferit o accidentare, din păcate. Nu poți schimba multe în decurs de o săptămână.

VIDEO. Elias Charalambous: „Este frumos să visăm la astfel de situații, la imnul Champions League. Cine nu și-ar dori să trăiască astfel de momente?”

Vom încerca doar să corectăm unele detalii. O să dăm totul, sper că vom face totul corect pentru a ne califica în următorul tur preliminar.

Este frumos să visăm la astfel de situații, la imnul Champions League. Cine nu și-ar dori să trăiască astfel de momente? Nu le poți cumpăra, doar câștiga prin performanțe. M-aș bucura enorm pentru acești băieți. Sunt momente pe care nu le poți uita, sper să le putem trăi împreună”, a transmis Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare partidei cu cehii.

Orice mic detaliu va conta. Sunt sigur că ei vor pregăti meciul mult mai bine și vor fi mult mai pregătiți decât în tur. Ne-au luat pulsul, știm că i-am surprins puțin. Fazele fixe vor fi foarte importante, ei marchează mult din momentele statice. Știm lucrul ăsta, i-am analizat, sperăm mâine să îi blocăm din acest punct de vedere. Sunt o echipă complexă, valoroasă, trebuie să fim atenți la cele mai mici detalii.

Nu ne-am pregătit încă pentru loviturile de departajare, este posibil astăzi să facem asta. Este un meci extrem de important atât pentru noi, cât și pentru suporteri. Avem o organizare defensivă foarte bună. Primim goluri destul de greu. Mâine, vom încerca să nu primim, doar să marcăm.

Ne bucurăm și că Dawa are dreptul de a juca, însă oricine ar fi putut intra, fără se simtă vreo diferență.

L-am întrebat pe Chiricheș și am înțeles că se cântă imnul în play-off, ar fi un vis pentru mine. Acum doi-trei ani, nici nu visam să fiu aici, eram la Mioveni sau Mediaș, unde situațiile erau grele. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce trăiesc!

- Mihai Lixandru, mijlocaș FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (5)
c0ncret
c0ncret  •  12 August 2024, 18:27

FORTA SPARTA!

bozo76
bozo76  •  12 August 2024, 15:45

Mi.a crescut sangele. Trebuie sa teagetzi sa ajungetzi in grupele champions. Daca realizati voi asta, suntetzi mari. Tacetzi si facetzi...

laur_gr
laur_gr  •  12 August 2024, 15:13

Asta conteaza, daca si cand se canta imnul? Daca doar imnul conteaza, se cântă imnul si acasa daca vezi meciul la TV.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează