INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPARTA PRAGA 2-3

VIDEO + FOTO Ce s-a întâmplat pe gazon, imediat după FCSB – Sparta Praga » Incidente, danezul a scos cartonașul roșu

Adrian Șut, eliminat după FCSB - Sparta Praga // FOTO: Cristi Preda (GSP) +34   FOTO
Adrian Șut, eliminat după FCSB - Sparta Praga // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat marti, 13 august 2024 23:55 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 15:24

FCSB a părăsit în această seara Liga Campionilor. A fost învinsă de Sparta Praga, 2-3, la capătul unui meci cu două reprize total diferite: cehii au dominat prima parte, în timp ce campioana României a revenit în repriza secundă, fiind aproape de egalare. La final, fanii le-au mulțumit jucătorilor, dar au fost și mulți nervi.

Jucătorii și staff-ul roș-albaștrilor au fost extrem de nemulțumiți de maniera de arbitraj a danezului Morten Krogh, care fost huiduit de mai multe ori în timpul partidei. Iar după fluierul final, au apărut și câteva incidente.

Șut și Neubert, nervoși după FCSB - Sparta Praga

La capătul partidei, Adrian Șut s-a dus la arbitru pentru a-i face mai multe reproșuri, iar danezul nu a stat la discuții. I-a acordat cartonașul roșu, iar mijlocașul nu va juca în următoarea partidă europeană.

+29 FOTO

Cel mai nervos a fost Thomas Neubert, preparatorul fizic al campioanei. Acesta a sărit pe arbitrul de rezervă, iar MM Stoica a intervenit să-l tempereze, calmându-l cu greu.

VIDEO. Ce au făcut fanii FCSB – Sparta Praga

FCSB – Sparta Praga a început cu un mesaj al ultrașilor din Peluza Nord: „Make us proud again” (n.r- Să ne faceți mândri din nou). În prima repriză, jucătorii lui Charalambous nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, fiind dominați clar. Dar în partea a doua au avut o tresărire de orgoliu. Au avut inițiativa, au atacat și au marcat de două ori, fiind aproape de o revenire incredibilă.

La finalul meciului, jucătorii roș-albaștri s-au dus în dreptul ultrașilor pentru a le mulțumi de susținere. Iar suporterii le-au întors mesajul. Suporterii au apreciat modul în care favoriții lor au jucat în repriza a doua și i-au aplaudat la rândul lor.

Și au scandat „Suntem mândri de voi!”. Semn că fotbaliștii s-au ridicat la nivelul cerințelor de la începutul partidei.

Doi suporteri au intrat pe gazon

Imediat după ce jucătorii au terminat turul, doi copii au vrut să intre pe gazon pentru a-i vedea pe jucători. Unul dintre ei, cel mai în vârstă, a fost prins de forțele de ordine și predat jandarmeriei. Celălalt a reușit să fugă în tribune și a fost ajutat de restul spectatorilor.

FCSB – Sparta Praga // FOTO: Cristi Preda (FCSB)
+29 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (48)
Functionarul9
Functionarul9  •  15 August 2024, 12:02
Postat de vivi.napoca1_ pe 14 August 2024, 08:54

Crainicul tv. al partidei ( penibil greu de suportat un meci întreg, fcsb- ist dus pina la fanatism ) nu înțelegea de ce sant arbitrii din Danemarca ,probabil ii vroia pe cuplu Argăseală, Tudor ( raspopitul ) Deaconu ( Bricheta) ! Sant obișnuiți sa primească cadouri 11 m ,etc ! Mai ușor cu simulările aici se vede diferenta ! Nu fiți triști Conference ligue va așteaptă ( maximul de ce santeti în stare ) Adio " meleoane " din liga campionilor ! Ce sa căutați voi acolo o echipa de " combinații " a unor foști condamnați penal !? Nea- ți oferit o seara plăcută!

Mai intai invata sa scri corect romaneste ... si apoi mai vorbim ...

ionica007
ionica007  •  14 August 2024, 17:42

M'Olaru desi are talent si charisma, ajunge de multe ori sa cada in penibil. Si asta doar din cauza faptului ca este inregimentat intr-o structura condusa de niste penibili, condusa cu o totala lipsa de profesionalism de catre doi puscariasi. Pipereanul nu are nimic in comun cu performanta in fotbal, gandurile lui sunt targetate exclusiv spre bani, spre castigul financiar... Meteahna de bishnitzar irecuperabil... Din pacate, a distrus multi tineri fotbalisti de valoare... Becali = ''racul'' fotbalului romanesc...

Hcm27
Hcm27  •  14 August 2024, 17:22
Postat de Haha1989 pe 14 August 2024, 14:42

Crezi ca danezii au aceasi mentalitate cu noi? Dacă nu e favorizata echipa ta e hoție? Olaru sa joace fotbal, sa lase aroganta și în special simulările. Greu fără Deaconu și delegații lui cu dedicatie

Ultimul articol cu declarația lui Craciunescu:a fost 11 m la Olaru.Declaratia lui Craciunescu, după meciul cu Farul:a fost 11m la Șut.Cine a fost Craciunescu?Numărul 2 mondial în arbitraj în 1995.Stiu, o sa întrebi, de ce nu-l întreabă pe altul mai tânăr.Raspuns simplu:nu e nimeni apropiat ca valoare cu el și cu o clasare ca a lui, după 1995.Iar despre "hotii" danezi, stai liniștit ca au și ei "hotii" lor

Vezi toate comentariile (48)
Comentează