INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIRTUS

FOTO Numărul OFICIAL al spectatorilor prezenți în Ghencea, la meciul FCSB - Virtus, din preliminariile Ligii Campionilor

Meciul retur dintre FCSB și Virtus nu a atras o asistență numeroasă. Doar câteva mii de oameni, sub 5.000, au fost în tribunele stadionului din Ghencea la partida din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. +19   FOTO
Meciul retur dintre FCSB și Virtus nu a atras o asistență numeroasă. Doar câteva mii de oameni, sub 5.000, au fost în tribunele stadionului din Ghencea la partida din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Articol de , , - Publicat marti, 16 iulie 2024 21:16 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 22:08

Meciul retur dintre FCSB și Virtus nu a atras o asistență numeroasă. Numărul oficial al spectatorilor, anunțat de organizatori, a fost de 7.262.

În urmă cu o săptămână, FCSB a câștigat fără drept de apel meciul tur cu Virtus, campioana din San Marino, scor 7-1. Având în vedere scorul din partida tur și calitatea adversarei, partida retur a fost doar o formalitate pentru roș-albaștri.

Drept dovadă, Elias Charalambous a inclus în primul „11” mulți jucători obișnuiți mai degrabă cu rolul de rezervă.

GALERIE FOTO. Imagini dezolante în Ghencea » Sub 5.000 de oameni au fost pe stadion la FCSB - Virtus

+15 FOTO

Lipsa mizei s-a reflectat și în numărul de spectatori. Puțin peste 7.000 de oameni au fost în tribunele arenei din Ghencea, la startul partidei, pentru a-i vedea la treabă pe Ștefănescu, Băluță și Chiricheș.

Foarte multe scaune de pe stadionul „Steaua” au rămas neocupate, după cum se poate observa în imaginile surprinse de fotoreporterul GSP:

+15 FOTO

Cum a variat numărul de spectatori în sezoanele precedente

Pentru FCSB este ceva neobișnuit să dispute meciuri europene cu atât de puțini oameni în tribune.

Vara trecută, tot în Ghencea, în turul 3 preliminar din Conference League, roș-albaștrii au remizat cu Nordsjaelland, scor 0-0. La acea partidă, stadionul Ghencea a fost aproape plin, numărul oficial de spectatori fiind de 27.135.

Chiar mai impresionante au fost asistențele din vara lui 2022, în campania de calificare în grupele Conference League, sezonul 2022/2023.

Atunci, 25.228 de oameni au urmărit pe viu duelul cu Saburtalo din turul 2 preliminari, 40.457 de spectatori au fost la meciul cu Dunajska Streda din turul 3, iar la play-off-ul cu Viking au fost 30.134 de oameni, cu mențiunea că nu întreaga Arenă Națională a fost deschisă, ca urmare a unei interdicții dictate de UEFA.

În acest sezon, în turul 2 preliminar din Liga Campionilor, FCSB va da piept cu Maccabi Tel Aviv.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Englezii au aflat de ce nu mai joacă Drăgușin la Tottenham: „A avut niște fricțiuni cu Postecoglou” » Ce a provocat „scurtcircuitul” dintre cei doi
Stranieri
Englezii au aflat de ce nu mai joacă Drăgușin la Tottenham: „A avut niște fricțiuni cu Postecoglou” » Ce a provocat „scurtcircuitul” dintre cei doi
Rezultate și clasament în Liga 2 » Voluntari învinge Corvinul! Două dueluri tari în eșalonul secund
Liga 2
Rezultate și clasament în Liga 2 » Voluntari învinge Corvinul! Două dueluri tari în eșalonul secund
Lando Norris îl bate pe Max Verstappen chiar la el acasă și amenință prima poziție a clasamentului
Formula 1
Lando Norris îl bate pe Max Verstappen chiar la el acasă și amenință prima poziție a clasamentului

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (23)
eugenrc
eugenrc  •  17 Iulie 2024, 16:49

Ce amuzanti sunt fanii CSA-Steaua cand se bucura ca au fost doar 7000 de spectatori la meciul FCSB-Virtus. Ce satisfactii marunte poate oferii ura lor fata de FCSB si Becali. Pacat ca uita ceva esential si anume faptul ca media de spectatori a celor de la CSA Steaua pe teren propriu, în sezonul 2023-2024 a fost de circa 1650 (cautati in arhiva GSP), adica de 4 ori mai putini decat a adunat FCSB la acest meci. Meci in care era gata calificata, juca cu o echipa de amatori, plus au avut ca bonus o temperatura de circa 40 de grade celsius. In opinia mea, daca CSA-Steaua nu reuseste sa-si schimbe forma de organizare ca sa poata promova este posibil ca acea medie de 1650 de fani sa scada de la an la an si incet, incet, mai ales daca oierul sef reuseste sa creasca performantele FCSB, se va ajunge la o medie de doar cateva sute de suporteri. In astfel de conditii, daca ajung publice chieltuielile totale ale CSA-Steaua, in conditiile in care birurile cresc de la an la an, s-ar putea ca acest club de fotbal sa devina 100% departamental si sa aiba jucatori doar din randul celor angajati la MApN. Nu de alta da nu vor mai avea bani pentru salariile de acum. Si atunci sa vezi cum vor iesi la vanzare una alta si ghici cine va fi primul cumparator?

porta
porta  •  17 Iulie 2024, 14:23

Ba da ce destepti sunt uni si chiar cred ca sunt si ironici ,se stia de la inceput ca se califica si in aceste conditii nu mai axea interes ,si cu toate astea tot au fost peste 7000 de suporteri ,cind o sa aibe CSA atitia suporteri la un joc cu ultima clasata din liga a 2 -a.-spune ewul-roberto.

Vladimir997
Vladimir997  •  17 Iulie 2024, 01:04
Postat de Bigi pe 16 Iulie 2024, 23:37

Si ce legatura are? E chiar interesant sa vezi intr-o societate ca majoritatea sustin hotia si clonele becaliote si nu numai. Ar putea fi o intrebare pentru un test de personalitate in 20 de ani, dupa ce sc fc fcsb sa o sa fi disparut de mult.

UEFA recunoaste FCSB ca și campioana de la Sevilla și pt tine e clonal. Bv boss

Vezi toate comentariile (23)
Comentează