INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

VIDEO Federico Piovaccari, la ultimul meci din carieră disputat pe Ghencea cu FCSB: „Mi-am adus aminte de Steaua”

Federico Piovaccari, după FCSB - Virtus 4-0 +11   FOTO
Federico Piovaccari, după FCSB - Virtus 4-0

Articol de , , - Publicat miercuri, 17 iulie 2024 07:10 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 07:29

FCSB - Virtus 4-0. Federico Piovaccari (39 de ani) a jucat ultimul meci din carieră pe Ghencea, împotriva fostei sale echipe. Atacantul italian a fost trimis pe teren în minutul 58 și a oferit prima reacție.

Campioana României s-a distrat cu formația din San Marino. S-a calificat în turul doi preliminar din Liga Campionilor după ce a marcat 11 goluri și a primit 1. Piovaccari, fostul atacant al FCSB-ului, a avut parte de o primire călduroasă pe Ghencea.

Tot stadionul i-a scandat numele fostului atacant al bucureștenilor din perioada 2013-2014. Piovaccari este ultimul marcator al unei echipe românești în Liga Campionilor.

VIDEO. Federico Piovaccari, la ultimul meci din carieră: „Sper să văd FCSB în Liga Campionilor”

Piovaccari a avut numai cuvinte de laudă la adresa roș-albaștrilor. Vizibil emoționat, acesta a explicat faptul că s-a bucurat de fiecare minut jucat împotriva fostei sale echipe.

„Mi-am adus aminte de Steaua (n.r. - de FCSB), de Ghencea, când am jucat aici. Am jucat meciuri frumoase, am ajutat echipa asta şi am multe amintiri. Mă bucur că a fost ultima mea partidă chiar azi. Cele mai importante goluri ale carierei le-am marcat aici, cu Legia au fost cele mai importante, dar şi cu CFR. Sunt multe goluri pe care mi le amintesc.

+7 FOTO

M-am simţit bine şi în Australia, Italia, Spania, dar suporterii români ai Stelei (n.r. - FCSB-ului) sunt deosebiţi. Steaua (FCSB) rămâne în sufletul meu, în inima mea şi mă bucur că mi-am încheiat cariera în Ghencea. Mi-am întâlnit prietenii din fotbal, m-am simţit foarte bine şi amintirile sunt proaspete. Le doresc tot binele şi să pătrundă în grupele Ligii Campionilor.

Sunt multe diferenţe faţă de când jucam eu. Am făcut schimb de tricouri cu Chiricheş, e un jucător reprezentativ pentru FCSB. La final am vorbit cu MM şi sper să-i vedem în Liga Campionilor.”, a declarat Piovaccari, la PRO TV.

Italianul a evoluat la FCSB vreme de un sezon, 2013-2014, fiind împrumutat de la Sampdoria. A punctat de 10 ori în 25 partide, intrând definitiv în inimile suporterilor clubului roș-albastru.

În turul doi preliminar, FCSB va întâlni Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Partida va avea loc marțea viitoare, pe 23 iulie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Sky Sports anunță: Ianis Hagi a răspuns ofertei de la Rapid
Superliga
Sky Sports anunță: Ianis Hagi a răspuns ofertei de la Rapid
Bombă în ”dosarul Sabrina Voinea”! Gimnasta a atacat decizia TAS la Tribunalul Federal Elvețian » Ce au cerut cei 5 avocați ai gimnastei
Jocurile Olimpice
Bombă în ”dosarul Sabrina Voinea”! Gimnasta a atacat decizia TAS la Tribunalul Federal Elvețian » Ce au cerut cei 5 avocați ai gimnastei
FCU Craiova, lovitură în mercato » Adrian Mititelu l-a adus pe fostul jucător de la FCSB: „Bine ai venit!”
Liga 2
FCU Craiova, lovitură în mercato » Adrian Mititelu l-a adus pe fostul jucător de la FCSB: „Bine ai venit!”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Iulie 2024, 09:48

Respect, Piovacare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează