INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

„Nu aruncăm cu milioanele pentru Louis Munteanu, pe vremuri eram nebun” » Ce așteaptă patronul FCSB ca să-l ia pe atacant: „Atunci plusăm”

Louis Munteanu, foto: Imago
Louis Munteanu, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2024 08:21 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 09:31

Gigi Becali (66 de ani) crede că Louis Munteanu (22 de ani), cel mai curtat atacant al verii din Superliga, nu va ajunge nici la CFR Cluj. Patronul FCSB vrea să pluseze pentru jucător, dacă echipa roș-albastră trece de Maccabi.

Marți, Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunțat marți pentru GSP.ro faptul că a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru transferul fostului atacant de la Farul Constanța. FCSB și Rapid au fost interesate de serviciile sale, însă suma de transfer solicitată de clubul italian a fost considerată exagerată.

CFR Cluj a încercat să se miște repede și să-l transfere, însă mutarea nu are nicio șansă de reușită în viziunea patronului de la FCSB.

Gigi Becali, despre Louis Munteanu: „Nici eu nu pot să-l iau la FCSB”

Becali a menționat faptul că atacantul nu va ajunge la o echipă din România. Nu va merge la CFR Cluj, însă nici la FCSB din cauza sumei de transfer.

A vorbit și despre situația lui Garita, cel care semnase cu FCSB fără acordul lui Mihai Stoica, însă mutarea nu s-a mai realizat în cele din urmă din cauza faptului că atacantul nu s-a mai prezentat la vizita medicală.

„Eu știu că nu va merge la CFR, nu va semna cu ei. Dacă va semna în altă parte, nu știu. Nu știu unde merge! Bine, asta nu înseamnă că aruncăm cu milioanele acum. Nu facem concurență. Făceam pe vremuri, când eram nebun. Acum mi-a venit mintea la cap. Nu va fi la CFR! Dar nici eu nu pot să-l iau la FCSB.

Deocamdată orice jucător transferat nu are cum să joace cu Maccabi. Hai să așteptăm să vedem ce facem cu ei și după vedem, putem să mai plusăm.

Lui MM nu-i mai spun de vreun jucător dacă știu că nu-l vrea, cum a fost cazul cu Garita, de ce să mă cert cu el? Semnez mai întâi cu jucătorul”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digisport.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Sky Sports anunță: Ianis Hagi a răspuns ofertei de la Rapid
Superliga
Sky Sports anunță: Ianis Hagi a răspuns ofertei de la Rapid
Bombă în ”dosarul Sabrina Voinea”! Gimnasta a atacat decizia TAS la Tribunalul Federal Elvețian » Ce au cerut cei 5 avocați ai gimnastei
Jocurile Olimpice
Bombă în ”dosarul Sabrina Voinea”! Gimnasta a atacat decizia TAS la Tribunalul Federal Elvețian » Ce au cerut cei 5 avocați ai gimnastei
FCU Craiova, lovitură în mercato » Adrian Mititelu l-a adus pe fostul jucător de la FCSB: „Bine ai venit!”
Liga 2
FCU Craiova, lovitură în mercato » Adrian Mititelu l-a adus pe fostul jucător de la FCSB: „Bine ai venit!”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  17 Iulie 2024, 10:38

Bravo, Gigi! "Lui MM nu-i mai spun de vreun jucător dacă știu că nu-l vrea, cum a fost cazul cu Garita, de ce să mă cert cu el? Semnez mai întâi cu jucătorul."

Vezi toate comentariile (1)
Comentează