INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - FCSB

Gigi Becali a anunțat ce prim „11” va alinia FCSB cu Maccabi Tel Aviv

Gigi Becali a anunțat ce modificări vor exista în primul 11 al FCSB-ului cu Maccabi +25   FOTO
Gigi Becali a anunțat ce modificări vor exista în primul 11 al FCSB-ului cu Maccabi

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 11:57 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 17:15

Înaintea partidei decisive cu Maccabi Tel Aviv, returul manșei secunde din Champions League, Gigi Becali a anunțat ce modificări vor exista în echipa de start a celor de la FCSB.

Meciul va avea loc în această seară, de la ora 21:00, la Budapesta. Va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Antena 1, iar reporterii GSP vor fi prezenți la fața locului, transmițând cele mai importante informații. În tur, a fost 1-1.

Gigi Becali: „Va intra Miculescu în locul lui Popa. În rest, rămâne toată lumea”

„Cred că ne vom califica, batem Maccabi. Nu contează câte goluri dăm. Ar fi bine să dăm două până în pauză, să nu mai am emoții.

Echipa o știți, tot aia va fi, doar că va intra Miculescu în locul lui Popa. În rest, rămâne toată lumea”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.

Conform spuselor latifundiarului din Pipera, FCSB ar urma să alinieze următoarea formulă de start contra campioanei din Israel: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu.

După remiza de pe Stadionul Steaua, finanțatorul roș-albaștrilor a fost extrem de critic la adresa lui Daniel Popa, atacant transferat de la U Cluj: „Eu nu spun că Popa nu e de nivelul nostru, dar nu e de nivelul meciurilor ăstora. Dar la nivelul de la FCSB e. El trebuie să slăbească 3 kilograme! Dacă nu slăbește, are probleme mari cu mine”

FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
FCSB - Oțelul / Foto: Cristi Preda (GSP.ro)
+20 FOTO

Becali a discutat și despre viitorul primei reprezentative, văzându-l drept candidatul optim pe Marius Șumudică.

„În mod normal, Federația va încerca la Mutu. Eu l-aș pune pe Șumudică, însă Federația vrea ceva mai titrat, să zicem că Mutu, cel puțin ca nume, este mai cunoscut. Ca antrenor, e mai bun Șumudică. Eu pe el l-aș pune. Șumudică poate inventa, la fel ca Hagi.

Când ai băgat bani, primești 4-5 milioane la Farul, ți se face stadion, nu lași milioanele în aer. Fără Gică, echipa aia retrogradează. Nu lași milioanele, să iei 300.000. Te faci și de râs... cine se duce acum la națională, riscă mult. E greu, nu ai jucători, nu ai calitate”, a declarat acesta.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (16)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  31 Iulie 2024, 20:30
Postat de REMEMBER87 pe 31 Iulie 2024, 14:14

Gigi este primul antrenor cu telecomanda ! Coordoneaza echipa de la distanta ! Daca in acest mod a luat camiponatul in Romania cu 7 etape inainte , cit de slabe sunt restul echipelor ??

Amice, cu care 7 etape înainte? 7 etape inseamna 21 de puncte ori echipa ilfoveana avea vreo 10 puncte avans. Tu te uiți în gura lui Gigi Valiza?

Jason
Jason  •  31 Iulie 2024, 17:12
Postat de Catalynn_22 pe 31 Iulie 2024, 13:59

Pe fcsbisti i-a salvat condiția fizică, ăia fiind încă în vacanță. Atât! În rest nu a contat ca jucau fara jumate dintre titulari, nu conta ca 18 mii de mustaciosii behaiau in tribune, cat timp cei veniți din Israel au stat in ghete bine, consonarii nu s-au apropiat de poarta lor. Abia după minutul 75 s-au văzut și ei puțin ... too little, too late. :-)))

iarasi rad toti de tine bai pacanistule. ha ah ha

Jason
Jason  •  31 Iulie 2024, 17:11
Postat de magic4ever pe 31 Iulie 2024, 12:58

Ai dreptate 100% ...FCSB nu avea sanse cu Macabbi daca nu aveau atatia jucatori plecati la olimpiada si puteau sa joace meciul retur in Israel....

vai,dar nu mai tot arucni prostia aia ca ne elimina maccabi. iti este frica,stii ca ii eliminam. important este ca in 2 saptamani am trecut mai multe tururi [preliminare in ucldecat ultimele 3 campioane la un loc. ha ha ha.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează