INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MACCABI TEL AVIV - FCSB 0-1

Gigi Becali s-a lăudat cu schimbarea decisivă cu Maccabi și râde de Mititelu, după calificare: „Îți dai seama de el acum?”

Gigi Becali +50   FOTO
Gigi Becali

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2024 23:36 / Actualizat miercuri, 31 iulie 2024 23:54

Gigi Becali s-a lăudat la televizor cu introducerea lui William Baeten, la pauza meciului cu Maccabi Tel Aviv, în locul lui Alexandru Băluță. Baeten a fost marcatorul golului calificării pentru FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în minutul 90. Campioana României a trecut de campioana Israelului după 1-0 în retur și 1-1 în tur.

Gigi Becali a subliniat că a insistat atât pentru transferul belgianului de la FCU Craiova, cât și pentru introducerea lui contra celor de la Maccabi Tel Aviv. Becali s-a amuzat pe seama lui Adrian Mititelu, patronul oltenilor, de la care l-a cumpărat pe Baeten în schimbul sumei de 300.000 de euro.

Finanțatorul roș-albaștrilor s-a arătat mulțumit de calificare, însă nesatisfăcut de jocul fotbaliștilor săi. Darius Olaru, Baba Alhasan și Marius Ștefănescu s-au numărat printre cei criticați de Becali, în timp ce William Baeten, Adrian Șut și Mihai Lixandru s-au numărat printre remarcații latifundiarului.

Gigi Becali, după ce William Baeten a marcat golul calificării pentru FCSB: „Îți dai seama de Mititelu acum?”

„Era păcat, am avut ocazii. Dacă îmi aduc aminte, au avut un corner în minutul 80 și ceva. Au avut două sau trei șuturi pe poartă tot meciul. Puteam să și pierdem, important este cine dă gol. Slavă Domnului, că am făcut schimbările cum trebuie! Ștefănescu nu prea mi-a plăcut, nu prea mi-a plăcut, dar nu are rost să îl critic acum.

Sunt foarte fericit pentru calificare, dar nu sunt mulțumit de felul în care au jucat. Bine că a vrut Dumnezeu să dăm un gol. Eu nu sunt mulțumit, pentru că eu vreau în Liga Campionilor. Dacă vrem în Liga Campionilor, trebuie să marcăm gol. Cel mai mult mă bucur pentru Baeten. Pentru că am insistat pentru el. Îți dai seama de Mititelu acum. Am insistat pentru el.

De când a plecat Coman, nu mai suntem atât de periculoși în atac. E clar că trebuie să mai luăm ceva în atac. Cu Tănase, cred eu că ne calificăm. Eu vreau să discutăm doar de Champions League. Uite că a vrut Dumnezeu, când toată lumea a spus că avem șanse minime să trecem de Maccabi. Uite că am bătut «maccabeii». Mă bucur că ne-am calificat, dar jocul trebuie să fie mai bun.

Nu știu, o să vedem acum, nu știu despre ce este vorba. Schimbarea lui Olaru a fost și din rațiuni tactice, trebuia să dominăm acolo centrul terenului. Baba (n.r.- Alhasan) n-a fost nici el extraordinar. Trebuie să vedem punctele slabe, dacă vrem să mergem în Champions League. Avem mijloc bun cu Șut și Lixandru.

Trebuia să primească roșu ală care l-a lovit în cap pe Olaru. Am avut un penalty la Lixandru. Cu Tănase am convenit, dacă trecem de Sparta, vine a două zi. Până atunci se antrenează cu echipa. Dacă nu trecem de Sparta, nu știu ce se întâmplă, să zică el. Am pus eu condiția asta. Și mi-a zis, «da, nea Gigi, vin!», dacă trecem de Sparta Praga.

+45 FOTO

Felicitări, Charalambous! Eu nu am niciun merit, meritul meu este că dau doar banii. Cu totul, în grupe (n.r.- Conference League) iau 10 milioane de euro. Să vedem dacă mai fac transferuri, nu am timp. Să fie sănătos, pe mine mă interesează Louis Munteanu, acum după ce am eliminat Maccabi?! Îl iau pe Tănase, care e trei clase peste Munteanu”, a declarat Gigi Becali, la finalul partidei, la Digi Sport Special.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (20)
kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  02 August 2024, 17:15
Postat de mihaicatalin74 pe 01 August 2024, 01:03

Abia aștept sa comentam impreuna prestatia baietilor condusi de Lucescu. Sunt sugur ca va avea rezultate pe masura așteptărilor voastre. O sa ma tavalesc. Atunci vom vedea care suge pula dun pasiune si care o suge pe bani. Voi oricum va incadrati in ambele situații ????????????

kuba e in ambele tabere :))

kuba.clovn.pe.youtube
kuba.clovn.pe.youtube  •  02 August 2024, 14:41
Postat de kuba pe 01 August 2024, 07:21

Manoila Ursachi, cum a ras ma Bekal de Mititel!?

Se putea sa nu iti aperi sefu? :))) dar spune-i domnul mititelu cum ii spui in fata!

GionVaiani
GionVaiani  •  01 August 2024, 09:12
Postat de kuba pe 01 August 2024, 07:21

Manoila Ursachi, cum a ras ma Bekal de Mititel!?

Eeee si tu acum ! Va vindeti pe bani putini, asta a vrut sa spuna. Asa sunteti voi mitichelii ...ieftini !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează