INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce a văzut cu cine poate juca FCSB în play-off-ul Ligii: „Poate mă duc acolo la meci”

Gigi Becali, patronul FCSB
Gigi Becali, patronul FCSB

Articol de - Publicat luni, 05 august 2024 13:28 / Actualizat luni, 05 august 2024 14:08

FCSB și-a aflat azi posibila adversară din play-off-ul UEFA Champions League. Dacă va trece de Sparta Praga (6 și 13 august), campioana României va juca pentru un loc în grupa Ligii cu învingătoarea dublei Malmo/PAOK Salonic. Iar Gigi Becali a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro: și-ar dori să înfrunte echipa lui Răzvan Lucescu, campioana Greciei.

Patronul FCSB e încrezător în șansele formației sale de a ajunge în grupa Champions League și de a încasa potul cel mare: 19 milioane de euro. Omul de afaceri a declarat pentru GSP.ro că ar dori să o întâlnească pe PAOK în play-off și spune că în acest scenariu ia în calcul să meargă chiar la meciul de la Salonic.

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat posibila adversară din play-off-ul Champions League: „Vreau PAOK! Poate chiar mă duc acolo la meci”

„Cred că vom juca împotriva lui Răzvan Lucescu. Bine, mai știi... Dar noi mai mult vrem împotriva lui decât cu Malmo. Că poate mă duc și eu dacă jucăm în Grecia. Că eu mă duc în Grecia. E aproape de Sf. Dimitrie, de Sf. Grigore Palamas. Mă duc pe la sfinți. Vreau să văd cu cine mai mult Sf. Dimitrie. Cu mine sau cu Răzvan? Când vrea Domnul, bat orice echipă.

Mai avem puțin până în grupe, țaca-paca. Batem mâine pe Sparta, batem și pe Răzvan, țaca-paca, și suntem în grupe. Ce mare lucru? E imposibil? Unde e imposibil? Așa spunea lumea, că e imposibil? Ce, nu putem bate Sparta? Suntem în formă mare!

Totul e cum vrea Domnul. Și luăm bani mulți. Luăm 19 milioane de euro. Dacă ieșim din grupă luăm peste 50 de milioane. Cu tot cu bilete, luăm 70! Poate face Domnul mai departe, până acum a vrut”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Chestionat pe tema unor posibile transferuri, Becali a răspuns misterios: „Stați să vedem ce facem marți cu Sparta, iar miercuri veți afla”.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor » GSP are echipa de start aleasă de Mircea Lucescu
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor » GSP are echipa de start aleasă de Mircea Lucescu
Alex Cicâldău a ajuns în România și semnează în Superliga
Superliga
Alex Cicâldău a ajuns în România și semnează în Superliga
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (26)
Adrian2500
Adrian2500  •  06 August 2024, 01:54
Postat de MariusMitran69 pe 05 August 2024, 15:10

Chiar ca numai sfintii il mai pot ajuta, ca de fotbal...

Nicii sfinții nu mai au sanse sa-l ajute. La cata ignoranta si prostie zace in capul lui. Ca sa nu mai zic ca pe toti angajatii lui ii trateaza ca pe niște sclavi si isi bate joc de ei. Într-o bună zi o sa-l refuze toti fotbaliștii sa mai vina la FCSB. L Munteanu l-a refuzat deja. Iar de vreo 3 ani nu-mi aduc aminte daca a transferat vreo jucător român de perspectiva. PARDON, am uitat. L-a adus pe Daniel Popa!!!! Pe fabuloase suma de 300 000€.

Adrian2500
Adrian2500  •  06 August 2024, 01:44
Postat de FcFcsb_e_SteauaBucuresti pe 05 August 2024, 17:32

Nu,sa vada PAOK - Rapid (sau Dinamo) !

E aproape muntele Atos Jiji...du-te de pe acum si fa mătănâi sa făca si FCSB cateva puncte in Conferince League . Căci la Salonic daca te duci o sa o vezi pe Slavia Praga. Va da cu terenul în cap Slavia. Si nici in Europa League nu va veti califica. Cu cine? Cu D Popa, Miculescu si restul vedetelor ? Pana si rebutul de Tănase te-a dus cu vorba la cat esti de fraier.

Vp344Jm
Vp344Jm  •  05 August 2024, 20:22

Eu zic sa te duci la muntele Athos... ca s-a cam terminat cu jucarica... Gata. Poate la anu... Sau peste vre-o zece ani... Asta e de fapt strategia lu matale... Un meleon anu asta.. un meleon la anu... si asa se aduna meleoanele!!! Pentru ca asta te intereseaza de fapt... MELEOANELE!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează