INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LILLE - FENERBAHCE

Jose Mourinho se teme de Istvan Kovacs: „Nu mai doarme” » Și-a băgat în ședință jucătorii și le-a transmis un mesaj clar

Jose Mourinho se teme de Istvan Kovacs. Foto: Imago
Jose Mourinho se teme de Istvan Kovacs. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2024 18:25 / Actualizat sambata, 03 august 2024 19:45

Jose Mourinho nu concepe să nu acceadă în grupele Ligii Campionilor cu Fenerbahce, însă delegarea lui Istvan Kovacs la meciul cu Lille, din prima manșă a turului 3 preliminar, îi dă mari bătăi de cap.

Antrenorul este total nemulțumit de decizia luată de UEFA și a ținut să transmită un mesaj de alertă jucătorilor săi, în această privință.

Tehnicianul sosit în această vară la echipa din Istanbul vrea ca la retur să aibă la dispoziție întreg lotul, astfel că a solicitat fotbaliștilor să fie atenți în privința cartonașelor.

Lille - Fenerbahce se joacă marți, de la 21:30, pe Stade du Hainaut din Valenciennes, întrucât arena orașului din nordul Franței găzduiește meciuri de baschet și handbal la Jocurile Olimpice de la Paris.

Jose Mourinho, în alertă din cauza delegării lui Istvan Kovacs

După disuputarea returului cu Lugano, la capătul căreia Fenerbahce s-a impus, pe teren propriu, cu 2-1 și s-a calificat în turul 3, Jose Mourinho a trecut imediat la pregătirea dublei manșe cu LOSC Lille, locul 4 în stagiunea precedentă de Ligue 1.

La una dintre ședințele tehnice, „The Special One” le-a atras atenția jucătorilor săi că arbitrul Istvan Kovacs obișnuiește să arate foarte ușor cartonașe galbene și roșii, astfel că le-a cerut să fie precauți pe toată durata partidei, potrivit publicației turce Fanatik. „Jose Mourinho nu mai doarme din cauza lui Kovacs, iar Fenerbahçe se confruntă cu o mare anxietate”, au titrat jurnaliștii.

Lille - Fenerbahce va fi primul meci european pentru arbitrul din Carei, în acest sezon. Va fi ajutat de asistenții Mihai Marica și George Neacșu, în timp ce Horațiu Feșnic a fost desemnat al patrulea oficial. În camera VAR, se vor afla germanii Christian Dingert și Johann Pfeifer.

Jose Mourinho se teme de Istvan Kovacs: „Nu mai doarme” » Și-a băgat în ședință jucătorii și le-a transmis un mesaj clar
Istvan Kovacs îi dă bătăi mari de cap lui Jose Mourinho înainte de Lille - Fenerbahce. Foto: Imago

Istvan Kovacs și-a stricat imaginea la Euro 2024

Semnalul de alarmă tras de Mourinho vine ca urmare a prestațiilor arbitrului român de la Euro 2024. S-a aflat la centru la Slovenia - Serbia 1-1, în etapa a doua a grupelor, și la Cehia - Turcia, meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală.

Kovacs a avut o prestație controversată în cel de-al doilea său meci, în care a bătut recordul de cartonașe arătate într-un meci de la Campionatele Europene.

A dus mâna la buzunar de 20 de ori, acordând 18 cartonașe galbene și două roșii. Roberto Rosetti, șeful arbitrilor de la UEFA, a considerat că românul a scăpat meciul din mână și l-a trimis acasă după faza grupelor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
bucovina001
bucovina001  •  04 August 2024, 01:11

"Roberto Rosetti, șeful arbitrilor de la UEFA, a considerat că românul a scăpat meciul din mână....." George Nistor, te rog sa copy-paste unde ai citit acest lucru....cu sursa linkului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează