INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Surpriză de proporții! Kylian Mbappe s-a refăcut în timp record » Când poate juca pentru Real Madrid

Kylian Mbappe / foto: Imago Images
Kylian Mbappe / foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2024 22:30 / Actualizat luni, 30 septembrie 2024 22:35

Kylian Mbappe (25 de ani), atacantul celor de la Real Madrid, s-a refăcut în timp record și va fi în lot la meciul cu Lille, care se va juca miercuri, 2 octombrie, de la 22:00, în runda cu numărul #2 din grupa Ligii Campionilor.

Kylian Mbappe suferise o leziune a bicepsului femural în partida câștigată de Real Madrid, scor 3-2, pe 24 septembrie.

Francezul nu a putut juca în meciul cu Atletico Madrid, încheiat 1-1, și era de așteptat să absenteze încă 3 săptămâni. Ar fi ratat astfel meciurile cu Lille (2 octombrie, Liga Campionilor), Villarreal (5 octombrie, La Liga) și Celta Vigo (19 octombrie, La Liga) și ar fi revenit la partida cu Borussia Dortmund, din Liga Campionilor, programată pe 22 octombrie.

Kylian Mbappe poate juca în Lille - Real Madrid

Se pare că starul madrilenilor s-a refăcut cu 3 săptămâni mai repede și poate juca în următorul meci. A fost inclus în lot de antrenorul Carlo Ancelotti pentru partida cu Lille, din Liga Campionilor. Jurnaliștii de la Marca scriu că, cel mai probabil, Mbappe va începe partida pe banca de rezerve și va intra pe teren în partea a doua a meciului de pe stadionul Pierre-Mauroy.

Carlo Ancelotti, după Atletico - Real Madrid: „Este greu după o remiză într-o partidă pe care am fost foarte aproape să o câștigăm”

„Este greu după o remiză într-o partidă pe care am fost foarte aproape să o câștigăm. Se poate întâmpla (n.r.- să primești gol la ultima fază), adversarul este foarte puternic, au foarte multă calitate. A fost în ultimul moment, e păcat.

Am controlat bine jocul, am fost aproape. Continuăm să luptăm, nu disperăm, egalul de aici ar putea fi un punct bun pentru viitor față de ce s-a întâmplat anul trecut (n.r. - eșec 1-3).

Nu regret schimbările. Golul primit a fost cauzat de oboseala jucătorilor. Întotdeauna mă gândesc pozitiv, nu negativ. Am câștigat un punct. Dinamica este bună. Ne gândim la meciul de miercuri cu Lille”, a spus Carlo Ancelotti.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Stranieri
Italienii, la picioarele lui Dennis Man și Răzvan Marin: „Necruțător” / „Capodoperă de gol” » Notele primite de cei 3 români
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Superliga
Plecare-ȘOC de la Dinamo! S-a transferat la Al Nasr
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”
Superliga
Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer pregătit de FCSB: „Zilele astea vom face o ofertă”

„E un fel de Sorana Cîrstea” » Din părinți români, un talent german a ales să se antreneze în România: „Mi-am dat seama că are mare potențial”

Ioan Varga a răbufnit la adresa jucătorilor lui CFR Cluj într-o discuție cu GSP: „Le dai bani și își bat joc de tine?!” » Anunță o măsură extraordinară: „Vom cumpăra o tehnologie din care să aflăm dacă jucătorii pierd nopțile”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează