INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - LYON 2-1 (0-1)

LIGA CAMPIONILOR. FOTO Două penalty-uri contestate în Juventus - Lyon!

Faultul lui Bentancur asupra lui Aouar, ăn urma căruia Lyon a deschis scorul +29   FOTO
Faultul lui Bentancur asupra lui Aouar, ăn urma căruia Lyon a deschis scorul

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2020 22:22 / Actualizat sambata, 08 august 2020 00:03

Prima repriză din Juventus - Lyon s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri au venit din lovituri de pedeapsă contestate. Torinezii s-au impus în final, scor 2-1, insuficient pentru a se califica. 

Lyon a câștigat meciul tur cu Juventus, scor 1-0. Misiunea francezilor s-a ușurat semnificativ în minutul 11, când Rodrigo Bentancur l-a faultat în careu pe Aouar. „Centralul” Felix Zwayer a dictat penalty, iar arbitrii din camera VAR i-au susținut decizia. Fanii lui Juventus s-au aprins însă și au încercat să demonstreze, prin sute de postări, că nu a existat contact între cei doi. N-a contat. Depay a transformat cu o „scăriță” și a făcut 1-0.

LIGA CAMPIONILOR. FOTO Două penalty-uri contestate în Juventus - Lyon!
Faultul lui Bentancur asupra lui Aouar. Contactul se produce după acest instantaneu

Ronaldo, din hențul lui Depay

În minutul 43, Depay a devenit personaj negativ. Arbitrul Felix Zwayer a considerat că olandezul a atins mingea cu mâna în momentul în care a încercat să blocheze șutul expediat de Pjanic din lovitură liberă. Francezii au contestat vehement decizia, dar nu au putut să o întoarcă. Ronaldo a transformat lovitura de la 11 metri. 

LIGA CAMPIONILOR. FOTO Două penalty-uri contestate în Juventus - Lyon!

VIDEO Ce trebuie să știi înainte de Barcelona - Napoli

Citește și alte știri despre Liga Campionilor: 

BAYERN - CHELSEA // Vine cu juniorii! Lampard și-a pierdut alți trei titulari

Messi le dă insomnii italienilor: „Cum să-l marcăm? Am încercat și pe PlayStation când jucam la Milan!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  08 August 2020, 08:08

La francezi chiar nu a fost penalty, nu stiu de ce 4 capete luminate de arbitri au luat o decizie gresita, cu filmari din toate unghiurile posibile. Scorul corect ar fi fost 1-0 pt Juve si astfel se intra in prelungiri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează