INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MALMO - PAOK 2-2

Malmo și PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, remiză spectaculoasă în Suedia » Totul se va decide pe „Toumba”

Malmo și PAOK se întâlnesc ACUM în prima manșă a turului trei preliminar de Champions League. Foto: Imago
Malmo și PAOK se întâlnesc ACUM în prima manșă a turului trei preliminar de Champions League. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 august 2024 21:28 / Actualizat marti, 06 august 2024 22:18

Malmo și PAOK au terminat la egalitate în prima manșă a turului trei preliminar de Champions League, scor 2-2. Returul va avea loc peste o săptămână, la Salonic, pe „Toumba”, de la ora 20:30.

Pontus Jansson și Sebastian Nanasi au punctat pentru suedezi, în timp ce Taison și Camara au semnat reușitele trupei elene.

Câștigătoarea dintre cele două echipe va juca în play-off-ul celei mai tari competiții din lume cu trupa care va triumfa în „dubla” dintre FCSB și Sparta Praga (turul se joacă tot astăzi, de la ora 21:00). Returul va avea loc peste o săptămână, la Salonic, pe „Toumba”, de la ora 20:30.

Malmo - PAOK 2-2

  • Marcatori: Pontus Jansson '28, Sebastian Nanasi '67 / Taison '45, Mady Camara '75

Minutul 75: Intrat de două minute, Mady Camara a restabilit egalitatea pentru trupa lui Răzvan Lucescu în minutul 75.
Minutul 67: Sebastian Nanasi îi readuce în avantaj pe suedezi, fiind asistat de Anders Christiansen.

Minutul 45: Brazilianul Taison restabilește egalitatea pentru eleni. Șutul său din careu nu i-a oferit nicio șansă lui Johan Dahlin, goalkeeper-ul celor de la Malmo.
Minutul 42: După primirea golului, PAOK a preluat inițiativa, dictând ritmul partidei de pe „Eleda”, având chiar și un gol anulat pe motiv de ofsaid.
Minutul 28: Veteranul Pontus Jansson, stoper trecut și pe la Brentford, Leeds sau Torino, a marcat cu o lovitură de cap din șase metri. Golul a survenit pe fondul unui joc mai bun al suedezilor, care au dominat teritorial în prima jumătate de oră a întâlnirii.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Malmo - PAOK, prima manșă a turului trei preliminar de Champions League

+24 FOTO

Echipele de start din Malmo - PAOK:

Malmo (4-4-2): Dahlin - Larsen, Jansson, Zatterstrom, Busanello - Bolin, Johnsen, Pena, Nanasi - Thelin, Botheim
Rezerve: Persson, Friedrich, Makolli, Olsson, Christiansen, Berg, Rosengren, Rieks, Ali, Loukili, Haksabanovic, Jorgensen
Absenți: Tinnerholm, Moisander, Lewicki, Vecchia
Antrenor: Henrik Rydstrom

PAOK (4-2-3-1): Kotarski - Jonny, Kedziora, Koulierakis, Baba - Schwab, Ozdoev - Zivkovic, Konstantelias, Taison - Brandon
Rezerve: Tsiftsis, Michailidis, Sastre, Thimianis, Vieirinha, Troost-Ekong, Camara, Tsingaras, Murg, Chalov, Despodov, Tissoudali
Antrenor: Răzvan Lucescu

În turul doi preliminar, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, campioana elenă, s-a impus în dublă manșă cu Borac Banja Luka, 3-2, 1-0, în timp ce Malmo a tranșat disputa cu feroezii de la Klaksvik încă din tur (4-1). Suedezii au pierdut în manșa a doua, 2-3.

În ultimii ani, PAOK a mai disputat o singură dublă manșă cu echipe din Suedia, în play-off-ul sezonului 2017-2018 de Europa League (0-2 și 3-1 cu Ostersunds).

Ultima dată când Malmo a fost prezentă în grupele Champions League a fost în sezonul 2021-2022, obținând un singur punct într-o grupă cu Juventus, Zenit și Chelsea. În schimb, alb-negrii nu au jucat niciodată în grupele Ligii Campionilor, oprindu-se în mai multe rânduri în play-off-ul competiției (2018-2019 sau 2020-2021).

Ce ar putea să ne motiveze mai mult decât să jucăm contra unei echipe ca Malmo pentru a obține un rezultat bun și a ne califica? Acest lucru ne motivează.Va fi un meci dificil cu Malmo. Malmo are un stil foarte ofensiv.

Ei așa sunt construiți, să trimită mingea în față, unde au mulți jucători în careu. În același timp, contează și cum vom gestiona cele două jocuri. Sunt multe aspecte importante.

Trebuie să știm cum să-i facem să fie frustrați, trebuie să știm că va trebui să ne ridicăm nivelul, trebuie să știm să reacționăm perfect. În fotbal, echipa care are încrederea mai mare, responsabilitate și concentrare are și prima șansă la calificare. Calificarea se va juca în două meciuri. Trebuie să ținem cont că va fi returul la Salonic peste o săptămână, unde nu va fi simplu pentru Malmo.

- Răzvan Lucescu, înaintea partidei cu Malmo

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Penaltyuskas și geniul etern al lui „Il Luce”! România rezolvă pe final „puzzle-ul” Lituania și conduce detașat grupa din Liga Națiunilor!
Nationala
Penaltyuskas și geniul etern al lui „Il Luce”! România rezolvă pe final „puzzle-ul” Lituania și conduce detașat grupa din Liga Națiunilor!
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (3)
1948
1948  •  06 August 2024, 21:49

panarama de titlu,cica invingatoarea o va intalni pe efsiesbi in turul 2, de unde stii ?

alexxp1955
alexxp1955  •  06 August 2024, 21:20

...o precizare: invingatoarea o va intilni pe Sparta Praga.

contrabas3
contrabas3  •  06 August 2024, 20:55

Ce gol a dat PORTARUL lui FC Noah (Cancarevic) în meciul cu AEK Atena, vecinii lui Răzvan Lucescu!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close