INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TURUL 3

Rezultatele serii în Champions League » Mourinho părăsește competiția, scor șocant la Razgrad, Dinamo Kiev produce și ea surpriza

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 23:29 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 10:44

Fenerbahce, cu Jose Mourinho pe banca tehnică, a fost eliminată din Champions League. Turcii au forțat golul pe durata celor 90 minute, iar acesta a venit târziu. Dzeko a forțat autogolul lui Diakite, iar partida a mers în prelungiri. În minutul 109, francezii au rămas în inferioritate numerică, însă au dat lovitura prin Jonathan David, care a executat imparabil de la punctul cu var.

Ciprioții de la APOEL merg în play-off-ul Europa League, după ce au remizat nul cu Slovan Bratislava. În manșa tur, Slovan Bratislava s-a impus cu scorul de 2-0. Bodo/Glimt a făcut instrucție cu cei de la Jagiellonia, scor 4-1, după ce se impusese la limită în tur, 1-0. Twente și Salzburg au oferit un adevărat thriller, 3-3, iar Salzburg merge mai departe, având avantaj din tur.

Ferencvaros, campioana Ungariei, a condus pe teren propriu, însă a fost egalată în startul mitanului secund și nu au mai reușit să revină. Cu un avantaj de două goluri din tur, Slavia Praga s-a impus fără emoții și în Belgia, contra celor de la Saint-Gilloise, 1-0. Jurecka a reușit golul pe final.

O surpriză au produs și ucrainenii de la Dinamo Kiev, impunându-se pe terenul celor de la Rangers. Aceștia au profitat de eliminarea lui Jefte, reușind două goluri pe final de meci. Pikhalyonok a marcat în minutul 82, iar Voloshyn în minutul 82.

Scorul serii a survenit la Razgrad. Ludogorets s-a impus cu 2-1 în tur, însă ceea ce s-a întâmplat în această seară a fost de domeniul SF. Qarabag a deschis scorul, Ludogorets a intors, însă azerii au marcat de două ori în prelungirile primei reprize. 3-2 era scorul pauzei, în favoarea celor de la Qarabag. Repriza secundă nu a adus niciun gol, însă azerii au marcat de patru ori în prelungiri (minutele 93, 111, 112 și 118). 2-7 a fost scorul final al partidei dintre Ludogorets și Qarabag.

APOEL - Slovan Bratislava 0-0 (0-2, în la general)

Bodo/Glimt - Jagiellonia 4-1 (5-1, la general)

Twente - Salzburg 3-3 (4-5, la general)

Fenerbahce - Lille 1-1 (2-3, la general)

Ferencvaros - Midtjylland (1-3, la general)

Ludogorets - Qarabag 2-7 (3-8, la general)

Union St. Gilloise - Slavia Praga 0-1 (1-4, la general)

Rangers - Dinamo Kiev 0-2 (1-3, la general)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (12)
MaxiP
MaxiP  •  14 August 2024, 13:47
Postat de legio.sud pe 14 August 2024, 11:16

Pt ziariștii care blamează Universitatea Craiova ați văzut ce poate să facă Qarabagh în deplasare , voi o tot dați înainte că nu au trecut de Maribor și de alții dar cu un om în minus care echipă românească trecea ?!!!

Si ce treaba are Maribor cu Qarabakh? Craiova face cat fac si restul, se impiedica la primul adversar care e mai mult decat semiamator. Daca Sparta Praga si Maribor au ajuns echipe de neinvins pentru noi... Nu coar ca ne-au scos, ca e ok, valori echilibrate in teorie, dar pe teren nu au fost nici atat de echilibrate, au fost net superioare aceste doua echipe.

MamaLiga
MamaLiga  •  14 August 2024, 12:29
Postat de legio.sud pe 14 August 2024, 11:17

Hopa tu ești Ștucan ?! Ăla de miroase a brânză !!!

Stucan ca Stucan,dar de Mironica ce zici? :)))

legio.sud
legio.sud  •  14 August 2024, 11:17
Postat de MamaLiga pe 14 August 2024, 03:09

Bai,băiatule,de ce nu-ți vezi de treaba ta? A intrat domnul Becali în direct,da??? Aici avem doar știri “pe surse”!!! Nu-ți convine,mergi la prosport!…sau oriunde altundeva pentru ca ziarele de sport din România și-au dat duhul de multă vreme. Amin!

Hopa tu ești Ștucan ?! Ăla de miroase a brânză !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează