INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ETAPA 2

LIVE ORA 22:00 Liverpool - Bologna, duel din etapa a 2-a în UEFA Champions League » Echipe probabile + cele mai tari cote

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2024, 13:53 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2024 13:54

Liverpool și Bologna, formațiile pregătite de Arne Slot și Vincenzo Italiano, se vor întâlni în această seară, de la ora 22:00 pe Anfield, într-un meci din etapa cu numărul 2 a noului sezon de Liga Campionilor. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 2 și DigiSport 3.

Rezultatele etapei a 2-a din UEFA Champions League

Liverpool - Bologna » LIVE de la ora 22:00

Liverpool - Bologna » Echipe probabile:

Liverpool (4-2-3-1): Alisson - Arnold, Van Dijk, Konate, Tsimikas - Gravenberch, Mac Allister - Salah, Szoboszlai, Gakpo - Nunez
Antrenor: Arne Slot

Bologna (4-3-3): Skorupski - Posch, Beukema, Lucumi, Lykogiannis - Aebischer, Moro, Freuler - Orsolini, Dallinga, Ndoye
Antrenor: Vincenzo Italiano

Stadion: Anfield Road (Liverpool)
Arbitru: Nikola Dabanovic (Muntenegru)

„Cormoranii”, noii lideri din Premier League

Formația pregătită de olandezul Arne Slot a câștigat în ultima etapă de campionat, 2-1 pe terenul celor de la Wolverhampton, profitând astfel de pasul greșit făcut de rivala Manchester City, doar 1-1 pe St. James's Park cu Newcastle.

Așadar, Liverpool este noul lider din Premier League, având 15 puncte după primele 6 etape, cu unul în plus față de „cetățenii” lui Pep Guardiola.

Federico Chiesa, indisponibil pentru meciul cu Bologna

La conferința de presă premergătoare partidei din această seară, care a avut loc ieri, Arne Slot a confirmat faptul că noul jucător al lui Liverpool s-a accidentat la unul dintre antrenamentele echipei și va rata partida cu Bologna.

S-a întâmplat ieri (n.r. 30 septembrie). Nu mă aștept să fie disponibil pentru meciul de mâine, vom vedea dacă va fi pentru duminică”, a precizat tehnicianul olandez.

Bologna, revelația sezonului trecut în Serie A

Stagiunea 2023-2024 a fost una de vis pentru Bologna. Formația „rossoblu” a încheiat pe locul 5 în campionatul Italiei, reușind astfel prima participare în Liga Campionilor din istoria clubului.

Bologna nu a mai avut șansa de a ajunge pe tabloul principal al competiției din sezonul 1964-1965, atunci când a fost eliminată în rundele preliminare de către Anderlecht (2-2 la general, dar belgienii s-au calificat datorită regulii golului din deplasare).

După sezonul excelent pe care l-a avut, Bologna a rămas fără câteva piese importante care au pus osul la performanța clubului „rossoblu”.

Cele mai bune exemple ar fi antrenorul Thiago Motta, care a semnat cu Juventus, dar și fundașul Riccardo Calafiori, transferat de Arsenal în vară, în schimbul a 45 de milioane de euro.

În stagiunea curentă de Serie A, sub comanda antrenorului Vincenzo Italiano, Bologna ocupă doar locul al 13-lea, cu 7 puncte după primele 6 runde.

În etapa de debut a noului sezon din Liga Campionilor, Liverpool s-a impus cu 3-1 pe San Siro, împotriva celor de la AC Milan, în timp ce Bologna a remizat pe teren propriu, 0-0 cu Shakhtar Donetsk.

Clasament UEFA Champions League:

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Simona încă are focul în priviri! Calvarul s-a încheiat: PRIMA VICTORIE pentru Halep după 778 de zile!
Tenis
Simona încă are focul în priviri! Calvarul s-a încheiat: PRIMA VICTORIE pentru Halep după 778 de zile!
Ionuț Luțu, apariție rară » Cocoșat de bagajele lui Becali: imagini inedite surprinse de GSP la Salonic, înainte de PAOK - FCSB
Europa League
Ionuț Luțu, apariție rară » Cocoșat de bagajele lui Becali: imagini inedite surprinse de GSP la Salonic, înainte de PAOK - FCSB
Pedeapsa primită de Dinamo pentru scaunul aruncat spre arbitru la meciul cu FC Botoșani
Superliga
Pedeapsa primită de Dinamo pentru scaunul aruncat spre arbitru la meciul cu FC Botoșani

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează