INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

EXCLUSIV Atmosferă tensionată la Maccabi Tel Aviv! L-au huiduit înainte de meciul cu FCSB

Felicio Milson / Foto: Imago Images
Felicio Milson / Foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 16 iulie 2024 12:12 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 12:24

Chiar dacă Maccabi Tel Aviv a început cu dreptul noul sezon, după ce a câștigat Supercupa Israelului cu 2-0 în fața celor de la Petach Tikva, atmosfera din tabăra viitoarei adversare a roș-albaștrilor, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, este una tensionată.

După fluierul final s-a petrecut un incident între ultrașii lui Maccabi Tel Aviv și extrema angoleză Felicio Milson (24 de ani). Fanii radicali ai celor de la Maccabi l-au huiduit pe Milson, care nu a făcut parte din lotul pentru meci, deoarece nu este pregătit din punct de vedere fizic.

Felicio Milson a forțat un transfer la AEK Atena

Ultrașii au fost nemulțumiți de decizia lui Felicio Milson, pe care îl idolatrizau, de a nu se prezenta în cantonamentul susținut de Maccabi Tel Aviv în Polonia. Milson a fost influențat de impresarul său, care i-a propus să se comporte în acest mod pentru a forța un transfer la AEK Atena.

Agentul lui Felicio Milson i-a promis angolezului un salariu de două milioane de euro pe an în Grecia, în contextul în care jucătorul mai mare contract cu Maccabi până în vara anului 2026. Campioana din „Țara Sfântă” nu ar fi dispusă să renunțe la el pentru o sumă mai mică de 6 milioane de euro.

Eran Zahavi (36 de ani), căpitanul lui Maccabi, golgheterul campionatului trecut și cel mai bun marcator din istoria Israelului (35 de goluri în 74 de selecții), a încercat să vină alături de Milison pentru a-i convinge pe ultrași să îl ierte.

Opinii împărțite în cazul lui Milson

O parte dintre suporteri nu îl acceptă pe Felicio Milson pentru felul în care s-a comportat, în timp ce alții sunt de părere că jucătorul le va reveni în grații celor nemulțumiți la primul meci în care se va evidenția pozitiv.

Felicio Milson a început luni antrenamentele cu echipa. Conducerea celor de la Maccabi Tel Aviv speră să îl folosească pe Milson măcar la returul cu FCSB, care se va disputa la Budapesta, dacă jucătorul va fi pregătit din punct de vedere fizic.

Felicio Milson este cunoscut ca un jucător cu o tehnică spectaculoasă. El a marcat pentru Maccabi Tel Aviv 7 goluri și a oferit 13 pase de gol în 40 de meciuri oficiale.

4milioane de euro este cota de piață, conform Transfermarkt

FCSB - Maccabi Tel Aviv este programat marți, 23 iulie, de la ora 20:30, pe stadionul Steaua. Returul se va disputa miercuri, pe 31 iulie.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai neașteptată reacție după victoria giuleștenilor de la Iași: „Rapid să îi facă statuie lui Lennon!”
Superliga
Cea mai neașteptată reacție după victoria giuleștenilor de la Iași: „Rapid să îi facă statuie lui Lennon!”
Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar
Stranieri
Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar
Ofertă de ultimă oră din Serie A pentru jucătorul lui CFR Cluj » Ar putea fi coleg cu nume importante la cel mai bogat club italian!
Campionate
Ofertă de ultimă oră din Serie A pentru jucătorul lui CFR Cluj » Ar putea fi coleg cu nume importante la cel mai bogat club italian!

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (1)
Van_Basten
Van_Basten  •  16 Iulie 2024, 15:20

Se revanseaza in meciurile cu fcsb.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează