INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

VIDEO Malcom Edjouma, prima reacție după ce a fost criticat de Gigi Becali: „M-am simțit vinovat!”

Malcom Edjouma +11   FOTO
Malcom Edjouma

Articol de , , - Publicat marti, 16 iulie 2024 23:34 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 07:09

Malcom Edjouma (27 de ani) a marcat două goluri în victoria obținută de FCSB cu Virtus, scor 4-0, în preliminariile Ligii Campionilor. Mijlocașul francez, revenit de la Bari, a vorbit pentru prima dată despre greșeala din meciul cu U Cluj, atunci când a comis un penalty și a fost criticat în termeni duri de patronul Gigi Becali (66 de ani).

Edjouma e încrezător în șansele FCSB-ului de a ajunge în Liga Campionilor. Pentru trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) urmează duelurile cu Maccabi Tel Aviv. Mijlocașul și-a recunoscut greșeala din meciul cu U Cluj. A explicat faptul că nu s-a răzbunat azi, ținând cont de faptul că a marcat o „dublă”.

VIDEO. Malcom Edjouma, imediat după FCSB - Virtus 4-0: „Cu U Cluj m-am simțit vinovat, dar nu m-am răzbunat azi”

„A fost un meci bun, cred că am făcut o parte bună de meci. Am încercat să joc simplu, cu pase, să-mi ajut echipa. Sunt foarte fericit să joc în aceste meciuri, pentru că de asta ne apucăm de fotbal. E important să căpătăm încredere şi nu cred că ei au fost slabi. Le-am exploatat slăbiciunile, am fost campioni sezonul trecut şi putem reuşi din nou.

+7 FOTO

Nu suntem la 100%, pentru că e începutul sezonului. Cu U Cluj m-am simţit vinovat, am încercat să-mi ajut echipa şi e o lecţie bună primită. Acum ştiu ce să fac. Nu a fost vorba despre răzbunare azi, doar mi-am ajutat echipa. Azi nu am vrut să forţez lucrurile, să trag la poartă şi cred că am făcut o primă parte bună de meci.

Totul e posibil (n.r. - ca FCSB să ajungă în Liga Campionilor). Maccabi e o echipă bună, puternică, trebuie să fim pregătiţi”, a declarat Malcom Edjouma, la flash-interviu.

În turul doi preliminar, FCSB va întâlni Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel. Partida va avea loc marțea viitoare, pe 23 iulie. Pentru campioana României urmează duelul din deplasare cu Unirea Slobozia, care va avea loc pe 19 iulie, de la 21:30.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon
Superliga
Suporterii și-au pierdut răbdarea! Ce s-a întâmplat după Hermannstadt - FCSB: imaginile surprinse pe gazon
Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”
Campionate
Florin Tănase, îngrijorat după ce FCSB a ajuns penultima din Superligă: „Am jucat cu echipe din subsol”
Măldărășanu dezvăluie ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Jucați fără stres, că eu plec!”
Superliga
Măldărășanu dezvăluie ce le-a spus jucătorilor înaintea meciului: „Jucați fără stres, că eu plec!”

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (2)
van_dammage
van_dammage  •  17 Iulie 2024, 09:21

Malcom este un jucător bun pentru campionatul nostru. Din păcate, oierul șef are pata pusă pe el încă de anul trecut. Nu contează cât de bine va juca anul acesta. I s-a pus ștampila. Știe mai bine oierul.

china
china  •  16 Iulie 2024, 23:51

Cel mai slab jucator de la FCSB! Pe Charalambous nu il prinde paltonul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează