INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

MM Stoica s-a enervat în direct înainte de FCSB - Maccabi: „O tâmpenie mai mare nu am auzit. Să nu batem câmpii!”

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2024 21:12 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2024 21:47

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-a enervat înainte de „dubla” cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar din Champions League. Prima manșă dintre cele două are loc pe 23 iulie, în Ghencea.

MM Stoica s-a enervat când a văzut că Maccabi Tel Aviv are un lot cotat la 23 de milioane de euro pe Transfermarkt și crede că israelienii sunt favoriți la calificarea în turul 3 preliminar din Champions League.

MM Stoica: „O tâmpenie mai mare nu am auzit. Să nu batem câmpii!”

„O tâmpenie mai mare decât cota lui Maccabi n-am auzit în viața mea. Antrenorul are 700.000 de euro salariu, sunt jucători cu salarii mult mai mari. Media e mult mai mare de 700.000 de euro. La ei, un salariu mic e de 450.000 de euro. Academia lor are buget mai mare ca echipele de Liga 1 din campionatul lor. E o echipă specială.

Campionatul lor e mult peste nivelul nostru. Am convingerea că avem șansa noastră și vom juca bine, dar să nu batem câmpii! Jucătorul lor numărul 1, Eran Zahavi, a avut 20 de milioane salariu în China și a fost golgheter când nu juca oricine în China, erau Ramirez, Oscar, Alex Teixeira.

La 34 de ani, a semnat cu PSV, cu Gakpo în echipă. A fost titular și înscria cu regularitate, e un fotbalist foarte bun. Ne batem cu șanse reale, dar trebuie să fim foarte buni. Sunt favoriți, clar”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport 1.

FCSB, campioana României, are un lot cotat la 32,3 milioane de euro e Transfermarkt, cu aproape 10 milioane mai mult dect campioana din Israel, Maccabi Tel Aviv. Dacă va trece de adversara din turul 2 preliminar, echipa roș-albastră va fi cap de serie în turul 3 preliminar din Champions League și va avea asigurată prezența în grupele Conference League.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mare surpriză! » România TV a ales perechea de comentatori și echipa de analiști pentru FCSB - LASK
Europa League
Mare surpriză! » România TV a ales perechea de comentatori și echipa de analiști pentru FCSB - LASK
Mutare de ultima oră în Superliga » Jucătorul-„rachetă” de la FCSB, împrumutat la altă echipă
Superliga
Mutare de ultima oră în Superliga » Jucătorul-„rachetă” de la FCSB, împrumutat la altă echipă
Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc și i-a cerut mașina înapoi! Ce l-a determinat pe miliardar
Jocurile Olimpice
Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc și i-a cerut mașina înapoi! Ce l-a determinat pe miliardar

EXCLUSIV Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc și i-a cerut mașina înapoi! Ce l-a determinat pe miliardar

FOTO Cum s-a urcat îmbrăcată în taxi cea mai sexy vedetă din România: „Am uitat să îmi iau ceva de schimb, dar șoferul a fost fericit”


Comentarii (33)
YATO
YATO  •  18 Iulie 2024, 21:38

mai bine nu va prezentati.

mafa
mafa  •  18 Iulie 2024, 13:49
Postat de fecesebistdemic pe 17 Iulie 2024, 23:33

Pai Dinamo Bucuresti e bine mersi in liga 1 (era sa bata pe CFR la Cluj) , Steaua Bucuresti e in liga 2 fara drept de promovare Inca, iar fcfcsb *** trece prin tot felul de emotii/umilinte datorita col.Talpan aka cosmarul lui nea gigi si al tuturor fecesebistilor din lumea intreaga. E oarecum ca in filmul "Terminator" cand robotul cel rau nu vroia sa dispara.

Păi tocmai !!!...poți să ne lasi și să te duci ,clătinându-te, că tot iți plac amețelile.

observator_federal
observator_federal  •  18 Iulie 2024, 13:34

DE FAPT, Meme a spus: "Se face o mare confuzie! Am văzut ieri că și Gigi căzuse în capcana acestui site, Transfermarkt. La Transfermarkt sunt niște băieți care s-au gândit să facă un site și să pună niște prețuri. Ei le stabilesc cum vor ei. Dacă îl vedeți pe Kanichowsky, care are un milion și ceva pe Transfermarkt (n.r – cotă de piață)… o tâmpenie mai mare n-am văzut în viața mea! ". Se pare că Transfermarkt.ro a" iexplodat" cotele (imaginare) de transfer ale fecesebiștilor doar de dragul lui Gigi Becali, care pare deosebit de interesat de aceast instrument de vopsit forbaliști. Ce mă surprinde este că analizele pseudoștiințifice din massmedia noastră "sportivă" si chiar ale analistului FRF Andrei Vochin, abuzează de informațiile fanteziste ale "saitului german de specialitate"...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează