INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ETAPA 1

Furie în presa din Croația, după cataclismul din Liga Campionilor: „Poți pierde, dar să iei 9 goluri??”

Dinamo Zagreb a suferit un eșec istoric în fața lui Bayern Munchen, foto: Imago Images +23   FOTO
Dinamo Zagreb a suferit un eșec istoric în fața lui Bayern Munchen, foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 18 septembrie 2024 09:41 / Actualizat miercuri, 18 septembrie 2024 10:10

Bayern Munchen a demolat-o pe Dinamo Zagreb, scor 9-2, în runda 1 din Liga Campionilor. Presa din Croația nu a avut milă de Dinamo Zagreb și face sondaje pentru demiterea antrenorului Sergej Jakirovic (47 de ani).

Într-un singur meci în istoria Ligii Campionilor s-au marcat mai multe goluri, Dortmund - Legia Varșovia, scor 8-4, în noiembrie 2016. Nicio echipă nu marcase vreodată mai mult de 9 goluri într-o partidă! A fost un adevărat dezastru pentru campioana Croației, iar presa de acolo a caracterizat în termeni duri evoluția echipei.

Presa din Croația dă de pământ cu Dinamo Zagreb: „Antrenorul să-și dea demisia după acest rezultat?”

„Sondaj: Ar trebui Jakirovic să demisioneze după cea mai grea înfrângere din istoria lui Dinamo? Antrenorul a înregistrat două eșecuri grele în ultimele două meciuri. Se știa înainte de meci faptul că Bayern este favorită, dar nimeni nu se aștepta ca Dinamo Zagreb să sufere cea mai grea înfrângere din istorie. Acest rezultat negativ va rămâne în istoria clubului.

+18 FOTO

Jakirovic a optat pentru o formație defensivă, dar asta nu l-a ajutat. Dinamo a avut două minute de speranță, dar totul a mers rău ulterior. Se pune problema ca antrenorul să plece după eșecurile cu Hajduk Split și Bayern? A supraviețuit mai multor înfrângeri grele în sezonul trecut, se va întâmpla la fel și în acest sezon? Este greu să-ți găsești cuvintele după o asemenea umilință.

Ok, poți pierde, dar să iei 9 goluri?? Și în Liga Campionilor.. Cei de la Bayern au fost atât de rapizi încât jucătorii noștri abia i-au putut urmări. Acest eșec rușinos va veni la pachet cu anumite consecințe”, scriu cei de la Sportske.

Pentru Dinamo Zagreb urmează duelul din campionat cu Slaven Belupo. În Liga Campionilor o va întâlni pe teren propriu pe Monaco. pe 28 septembrie. Rămâne de văzut cum vor reacționa fanii croați după acest eșec istoric.

Antrenorul lui Dinamo Zagreb, prima reacție după dezastrul cu Bayern: „Seară dificilă pentru noi”

Bosniacul Sergej Jakirovic a oferit prima reacție, după eșecul istoric cu Bayern. Tehnicianul a recunoscut limitele echipei pe care o antrenează.

„Seară dificilă pentru noi. Bayern este din altă lume. Am încercat să facem ceva, să jucăm ceva. Bayern nu ne-a permis nimic. În repriza secundă am marcat două goluri și ei au profitat de asta. Nu știu dacă a fost cel mai bun fotbal pe care l-a prestat Bayern.

Am avut probleme pe toată linia de fund. Am arătat împotriva altor adversari că putem avea evoluții mai bune. Să mă atace toată lumea, dar eu îmi fac treaba cât pot de bine”, a declarat antrenorul lui Dinamo Zagreb.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Stiri extrasport
Helmut Duckadam a ajuns azi la spital și a intrat în operație pe cord deschis
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Europa League
Becali, nevoit să plătească o sumă uriașă: „Trebuie să scot banii ăștia”
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!
Superliga
Intră CFR Cluj în insolvență? » Ioan Varga are datorii de peste 60 de milioane de euro pe care trebuia să le achite de 6 ani!

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  19 Septembrie 2024, 08:17
Postat de agiler pe 18 Septembrie 2024, 13:04

E foarte simplu te uiți pe internet la edițiile trecute de Champions League.Si surprinzător pentru neuronii tăi chiar au jucat cu Bayern München.Iti arată acolo care a fost scorul tur - retur.

Da parca imi amintesc!Trei boabe la București și numai 5 la Munchen-când Bayern era deja calificata și iși menajase titularii pentru campionatul intern!

Catalynn_25
Catalynn_25  •  18 Septembrie 2024, 20:03
Postat de agiler pe 18 Septembrie 2024, 13:06

Tu vorbești de umilințe când echipa ta înființată în 2017 e umilită an de an în mocirla ligii a doua.

Nu e deloc înființată în 2017, prostia asta s-a fâsâit deja! Du-te pe pagina de web as47. ro și vezi acolo răspunsul primit de la Agenția Națională pt Sport, deci cea mai înaltă autoritate în domeniu din România, unde cei de acolo spun negru pe alb: “Secția pe ramura de sport – fotbal – a figurat neîntrerupt pe Certificatul de Identitate Sportivă al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București de la obținerea CIS-ului până în prezent. Secția pe ramura de sport – fotbal – nu a fost radiată vreodată din Certificatul de Identitate Sportivă al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Un club sportiv poate menține o secție inactivă pentru o perioadă de timp în situația în care nu se mai organizează activități sportive în ramura de sport respectivă, urmând ca, ulterior, odată cu remedierea factorilor care au dus la inactivitatea secției, clubul sportiv să își poată relua activitatea respectivă. O secție pe ramura de sport nu poate deveni inactivă definitiv. Ulterior, odată cu remedierea factorilor care au dus la inactivitatea secției, clubul sportiv își poate relua activitatea în ramura de sport respectivă, dacă se dorește continuarea acelei activități. Secția pe ramura de sport se poate reînființa în orice situație în care este radiată din Certificatul de Identitate Sportivă, cu respectarea prevederilor Art. 12 din Hotărârea Guvernului nr. 884/2001 pentru aprobarea Regulamentului de punere în aplicare a dispozițiilor Legii educației fizice și sportului nr. 69/2000. “

mateodamiano7
mateodamiano7  •  18 Septembrie 2024, 13:06

FCSBeaua trecea de 10! Cuviosul ei sef a avut la scoala numai +10, hahaha!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează