INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPARTA PRAGA

Cehii au remarcat două mari probleme la contactul cu Bucureștiul: „Infernal!”

Articol de - Publicat marti, 13 august 2024 11:45 / Actualizat marti, 13 august 2024 12:46

În ziua meciului FCSB - Sparta Praga din manșa secundă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, presa din Cehia a remarcat două probleme: căldura de la București și starea proastă a gazonului de pe stadionul Steaua.

  • FCSB - Sparta Praga are loc de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

După 1-1 la Praga, FCSB și Sparta joacă în Ghencea pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Pierzătoarea va juca în play-off-ul Europa League, iar ambele echipe au asigurată minim prezența în grupele Conference League.

Însă, înainte de meci, gazonul din Ghencea se prezintă în condiții precare, lucru remarcat și de jurnaliștii cehi care au venit la București.

Ce scrie presa din Cehia, în ziua meciului FCSB - Sparta Praga

„Direct din București - Căldură infernală și gazon pregătit mai puțin decât ideal. Sparta a sosit în Bucureștiul fierbinte cu multă dispoziție și nu a arătat nici un pic de nervozitate înaintea manșei secunde cruciale de marți din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Revenirea căpitanului Filip Panak (28 de ani), care a finalizat cu zâmbetul pe buze antrenamentul premergător meciului în netradiționala casă a FCSB-ului, i-a adus un plus al bunăstării.

Este un pic surprinzător! Foarte probabil cel mai important meci al sezonului al FCSB-ului (care, de altfel, este valabil și pentru Sparta ), se va juca pe stadionul de casă al celui mai mare rival al său. Stadionul Steaua este un stadion temporar pentru cel mai cunoscut club românesc, întrucât pe Arena Națională va avea loc concertul lui Ed Sheeran”, au scris cei de la Flashscore Cehia.

Echipa care trece mai departe din această „dublă” va înfrunta câștigătoarea meciului PAOK Salonic - Malmo, în play-off-ul Ligii Campionilor. Iar cine e eliminată va da peste LASK Linz în play-off-ul Europa League.

Se anunță sol-out la meciul din Ghencea, vor fi aproximativ 29.000 de suporteri pe stadionul Steaua, casa celor de la FCSB în preliminariile Ligii Campionilor.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Nationala
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (13)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 August 2024, 16:42
Postat de Independentul pe 14 August 2024, 04:28

V ati obisnuit cu pomana de la stat , daca moare Gigi in secunda doi fcfcsb moare.. Cfr si farul au stadioanele lor restul sunteti parl1ti care fura si cer$esc

Sa stai noaptea și să bați câmpii...tare de tot! Pentru tine care nu te duce neuronu' : pe Gigi și echipa lui îl costă un meci pe Ghencea mai mult decât pe Național! Așa da pomană! Iar dacă Gigi dispare din fotbal și-i dispare și echipa, este posibil, habar n-am și chiar nu mă interesează, văd că interesează un fraier ca tine. dar dacă citești istoria comentariilor tale vezi și că subiectul era starea terenului și nu proprietarul (proprietarii) stadionului, dar frustrarea te face sa fii pe lângă subiectul inițial pe care singur ți l-ai propus, ți-am spus, parcă, ești lipsit de logică, hai pa că mă plictisești!

Dr.Hoock
Dr.Hoock  •  14 August 2024, 09:46
Postat de valentindragobete pe 13 August 2024, 13:02

Mizerabilă starea gazonului, ministrul apărării ar trebui să-i de-a afară pe bugetarii inutili care mănâncă banii de pomană banii de la buget! degeaba!

Ca să se poata face fcgigibecali si mai bine de râs pe un gazon impecabil!

Independentul
Independentul  •  14 August 2024, 04:28
Postat de valentindragobete pe 13 August 2024, 19:53

Tu ești independent de logică, realitate și adevăr, dar mai ales de neuroni mai concret de lipsa lor! In Romania cu excepția Viitorului Constanța, dar și pentru Farul se construiește un stadion din fondurile statului, nimeni nu are stadion propriu construit din banii cluburilor ! Nici chiar CFR la care modul de dobândire a fostei baze de la sindicatul CFR este destul de confuz! Doar simplul fapt că echipa becaliului poate închiria stadionul Ghencea te lasă pe tine, un neica nimeni, fără argumente, ramai mai departe frustrat !

V ati obisnuit cu pomana de la stat , daca moare Gigi in secunda doi fcfcsb moare.. Cfr si farul au stadioanele lor restul sunteti parl1ti care fura si cer$esc

Vezi toate comentariile (13)
Comentează