INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

Profită din nou Liverpool de forma slabă a lui Genk? Cotă mărită la 30 pentru al doilea succes în fața belgienilor în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 11:23

Liverpool și Genk se vor întâlni marți, de la ora 22:00, într-un meci contând pentru etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. 

Campioana Belgiei continuă să aibă mari probleme în acest sezon și vine după cinci meciuri în care a obținut o singură victorie, 1-0 cu Cercle Brugge. Situația e și mai gravă în deplasare pentru Genk, care a bifat numai două victorii în opt partide pe teren străin. 

De partea cealaltă, Liverpool e cu moralul la cote înalte după două meciuri incredibile. A obținut calificarea în sferturile Cupei Ligii la penalty-uri, după un 5-5 spectaculos cu Arsenal, meci în care a egalat în prelungiri. Tot în prelungiri a venit și ultima victorie din campionat, 2-1 cu Aston Villa, după ce în minutul 87 scorul era 0-1! Pariorii pot profita de entuziasmul „cormoranilor”, un bookmaker important oferind cota 30 pentru victoria lui Liverpool! (detalii AICI!

  • Liverpool vine după o serie de 10 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, 8 victorii și două egaluri; 
  • „Cormoranii” n-au mai pierdut pe Anfield din septembrie 2018, 1-2 cu Chelsea; 
  • Genk a pierdut duelul de pe teren propriu cu Liverpool, 1-4; 
  • Belgienii au câștigat numai 8 dintre cele 18 partide jucate în acest sezon. 

La o casă de pariuri, cota pentru victoria lui Liverpool a fost mărită la 30, în loc de 1.08. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 150 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează