INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB

Își schimbă iar planurile » Cum poate arăta, până la urmă, FCSB cu Sparta Praga

Sparta Praga - FCSB // foto: Cristi Preda (GSP)
Sparta Praga - FCSB // foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 09 august 2024 18:12 / Actualizat vineri, 09 august 2024 18:12

Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, nu va fi suspendat cu Sparta Praga, în manșa a doua din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Astfel, echipa roș-albastră se poate baza pe cuplul de apărători folosit în cupele europene în acest sezon, Dawa - Ngezana.

  • Returul dintre FCSB și Sparta Praga este programat marți, 13 august, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV. În prima manșă, cele două au încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Câștigătoarea dublei FCSB - Sparta Praga va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre Malmo și PAOK Salonic.

Dawa a luat cartonaș galben cu Sparta, în tur, la partida terminată cu scorul de 1-1. Însă Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat că a primit confirmarea de la UEFA că stoperul nu va fi suspendat în manșa secundă.

Astfel sunt șanse uriașe ca Dawa să fie titular alături de Ngezana în centrul apărării, iar Vlad Chiricheș să iasă din echipa de start.

Cum poate arăta FCSB cu Sparta Praga

FCSB a abordat strategia din trecut și în acest sezon. Concret, roș-albaștrii s-au concentrat în primul rând pe tururile preliminare din cupele europene, nu pe campionat. Astfel, jucătorii considerați titulari au evoluat din primul minut în Europa, iar ceilalți în Superliga.

Dawa e considerat un titular cert al echipei de către Gigi Becali, patronul clubului, astfel că a evoluat din primul minut în „dubla” cu Maccabi Tel Aviv și la turul cu Sparta Praga.

Alături de Dawa și Ngezana, apărarea celo de la FCSB îi va va conține, cel mai probabil, pe Valentin Crețu și Risto Radunovic. Dawa a marcat golul campioanei României în primul meci cu Sparta Praga, cu capul, după o centrare din corner.

Echipa probabilă FCSB cu Sparta Praga: Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Șut, Lixandru - Ștefănescu, Olaru, Băluță - Miculescu

Pe Dawa și Ngezana nu i-aș vinde dacă aș primi o ofertă de 10 milioane de euro în acest moment! Sunt niște „pantere”, cei mai buni

- Gigi Becali, finanțator FCSB

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Nationala
Mircea Lucescu a luat foc după România - Lituania: „Execrabil!” + Doi remarcați: „Ne-au adus victoria”
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu
Nationala
Ianis Hagi, detalii din vestiarul României după victoria cu Lituania: „Vreau doar să joc fotbal” » Ce le-a transmis Mircea Lucescu

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (4)
Randoomwinsagain
Randoomwinsagain  •  10 August 2024, 00:04
Postat de magic4ever pe 09 August 2024, 18:20

Pai de ce nu este suspendat Dawa daca are 3 cartonase galbene dupa meciurile cu Maccabi si Sparta daca astea sunt regulile?Asa tot sa iei galben in fiecare meci...speram sa rezolve Chiriches calificarea:)

nici sa citesti nu sti. pai din cauza ca daca ai jucat 2 tururi preliminari si ai luat 3 cartonase galbene se scade unul daca ai trecut 2 tururi preliminare.deci dawa are 2 cartonase galbene oficial. lasa ca rezolva dawa calificarea cu inca un gol. in loc sa iti vezi de rusinea ta de echipa din vitan bazresti tu tot de Setaua din liga 1 te legi.

valentindragobete
valentindragobete  •  09 August 2024, 18:43

Este de neînțeles de ce vă tot chinuiți să dați cu presupusul la o echipa "probabilă", nu v-a ieșit niciodată, dar voi tot persistați!?

RosuAlbastruMereu
RosuAlbastruMereu  •  09 August 2024, 18:25

În locul lui Tarnovanu poate juca Pantea într-un picior, tot cam aia e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează