INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PAOK - MALMO 3-4

„M-am simțit foarte RĂU! Am avut calificarea în mână” » Răzvan Lucescu, prima reacție după eliminarea dramatică din Liga Campionilor

Răzvan Lucescu s-a prezentat extrem de dezamăgit la conferința de presă, care a succedat „thriller”-ul PAOK - Malmo 3-4 / foto: Imago +22   FOTO
Răzvan Lucescu s-a prezentat extrem de dezamăgit la conferința de presă, care a succedat „thriller”-ul PAOK - Malmo 3-4 / foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2024 00:58 / Actualizat miercuri, 14 august 2024 01:49

Răzvan Lucescu s-a prezentat extrem de dezamăgit la conferința de presă care a succedat „thriller”-ul PAOK - Malmo 3-4 (5-6, la general). Acesta a transmis că elevii săi ar fi putut gestiona mai bine finalul de partidă, declarând că s-a simțit foarte rău, în momentul în care echipa din Salonic a primit al treilea gol, care a survenit în minutul 96.

După 2-2 în tur, PAOK a început teribil partida de pe „Toumba”, Nanasi deschizând scorul în minutul 10. Taison a restabilit egalitatea, iar Koulierakis i-a adus pe eleni în avantaj. Nanasi a reușit „doppietta” în minutul 45, însă Zivkovic a marcat pentru 3-2, chiar la ultima fază a primei reprize.

PAOK - Malmo, foto: Imago Images
PAOK - Malmo, foto: Imago Images
PAOK - Malmo, foto: Imago Images
PAOK - Malmo, foto: Imago Images
PAOK - Malmo, foto: X PAOK
+17 FOTO

PAOK nu a reușit să își mărească avantajul, iar Malmo a egalat la ultima fază prin Zatterstrom. Christiansen a dat lovitura pentru suedezi, în minutul 99, iar Malmo va întâlni Sparta Praga în play-off-ul Champions League.

Răzvan Lucescu: „Trebuia să închidem meciul. Primul gol al celor de la Malmo ne-a costat mult”

„Timp de 90 minute, am meritat calificarea. Când primești un gol în ultimul minut, în acest fel, poți spune că este o lipsă de încredere. Ar fi trebuit să marcăm golul al patrulea în repriza a doua, însă nu am făcut-o și am plătit pentru naivitatea noastră. Trebuia să închidem meciul.

Primul gol al celor de la Malmo ne-a costat mult. Chiar dacă am reușit să intrăm la cabine în avantaj, ar fi trebuit să gestionăm partida repede.

Golul trei al suedezilor m-a făcut să mă simt foarte rău. Din primul până în ultimul minut. Am avut calificarea în mână și am pierdut-o, din toate punctele de vedere.

Când posesia era a noastră, în minutul 95 și nu trimitem mingea în jumătatea adversă înseamnă că am avut calificarea în mâinile noastre și am pierdut-o. Puteam gestiona mai bine baloanele lor lungi, mai ales în minutele de prelungiri”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

PAOK nu a jucat niciodată în grupele celei mai tari competiții intercluburi continentale, Champions League.

Răzvan Lucescu a vorbit și despre următorii pași ai echipei în aventura europeană. PAOK va juca în play-off-ul Europa League cu echipa care va triumfa din „dubla” dintre Celje și Shamrock Rovers. În tur, slovenii s-au impus cu scorul de 1-0.

„Ne-am asigurat prezența europeană, trebuie să ne gândim la cele două partide, care vor decide calificarea în grupele Europa League. Este responsabilitatea mea și a tuturor celor de la club să ne concentrăm pe următoarele partide. Avem un sezon întreg în față. Trebuie să ne trezim dimineață știind că avem partide importante în față”, a mai spus Lucescu.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Superliga
S-a stabilit! Pe ce stadion se joacă FCSB - Petrolul: „Ce să facem dacă bucureștenii sunt disperați”
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (13)
dobrin
dobrin  •  14 August 2024, 20:30
Postat de gazistu pe 14 August 2024, 12:06

Razvan e exact ca tacsu .... cand pierd, toata lumea e de vina numai ei nu ... cand primest 4 goluri acasa, ar trebui sa apleci capul, si sa feliciti adversarul ...nu sa cauti scuze!! Aloo, Razvane, trezeste-te!! ti-au bagat mingea de 4 ori in poarta suedezii!! ce scuze tot cauti???

Concluzia e ca suedezii lor sunt mai buni decat suedezii nostri.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  14 August 2024, 19:35

Se simte lipsa lui Dinu Vama... ce antrenor era el la Brasov cu Vama in spate,la Rapid apoi... eheee

Mariann_77
Mariann_77  •  14 August 2024, 16:10

Inca odata Razvanel si-a aratat maiestria de mare antrenor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează