INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AEL LIMASSOL

Refuzaţii Ligii 1 fac senzaţie în Liga Campionilor

Stelios Parpas
Stelios Parpas

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 18:45

Steaua, Poli Timişoara şi Astra sînt formaţiile care au scăpat foarte repede de actualii fotbalişti ai lui AEL Limassol, ciprioţii fiind aproape să ajungă în grupele Ligii Campionilor.

Conducătorii din Liga 1 sînt recunoscuţi că au dat cu piciorul la mai mulţi fotbalişti importanţi în ultimii ani. Steaua şi CFR l-au avut pe listă pe Radamel Falcao, dar nu au vrut să plătească 2 milioane de euro, columbianul ajungînd la o cotă de piaţă de 50 de milioane de euro în acest moment. Rapid i-a avut la pregătiri pe Seydou Doumbia şi Obi Mikel, în plus l-au preferat pe Bozovici lui Kolarov, în timp ce Poli Timişoara l-a refuzat pe uriaşul Zigici. Şi Vaslui a avut şansa să-l transfere pe Gaston Ramirez acum 3 ani, iar Bologna cere 20 de milioane de euro pentru mijlocaş.

Ultimele cazuri sînt cele ale lui Rui Miguel, Dede şi Parpas, toţi 3 jucătorii lui AEL Limassol. Ciprioţii au trecut de două tururi în preliminariile Ligii Campionilor fără să primească vreun gol, iar aseară au învins cu 2-1 pe Anderlecht. Rui Miguel a marcat al doilea gol, el fiind fostul jucător al Astrei din sezonul trecut. Pentru că era prea "slab", mijlocaşului i-a fost reziliat contractul după doar 5 etape. Un caz asemănător este şi cel al lui Dede care a stat doar 3 etape la Poli Timişoara, cu Anderlecht fiind integralist. Şi Parpas, fostul fundaş al Stelei pentru doar 6 luni a fost rezervă la Limassol, iar Ouon, dorit de Steaua în aceeaşi perioadă, a fost stîlpul apărării.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (26)
sek.91
sek.91  •  24 August 2012, 16:16
Postat de wizkid271611 pe 24 August 2012, 00:23

esti cioban?...sau ai vrut sa fi in trend cu jurnalismul romanesc pentru care steOAIA reprezinta Dumnezeu...? Steaua se vinde, restu nu...da..uitativa la Acces DinRect sau Un ProstCapatos si vedeti ce se vinde in romania: analfabetismul, prostitutia, betivi care isi arata fundul, injuraturile si vedetele aparute dupa o noapte de felatie...Bravo Jurnalismului din Romania

Aici aprob, mi-e scarba sa ma mai uit la televizor

ravenpaladin
ravenpaladin  •  24 August 2012, 15:18

Chiar daca vin jucatori straini,nu o sa le creasca niciodata cota ,deoarece campionatul romanesc este foarte slab ,datorita managementului conducatorilor.

wizkid271611
wizkid271611  •  24 August 2012, 00:43
Postat de johnitza pe 24 August 2012, 00:29

Visezi frumos... 5-6 jucatori intre 3-6 milioane inseamna intre 15 si 36 de milioane. Cand un patron de echipa din Romania va investi suma asta in transferuri, fie ea si in RON, nu USD sau EURO... poate peste 10 - 15 ani. Nu e vorba ca nu vor, e vorba ca nu-si permit. Si nu-l vad pe Tiriac investind in fotbal, el fiind la momentul de fata singurul care si-ar permite.

e prea destept sa isi puna mintea cu asa ceva. nu zic sa a faca dintr-o data....in timp...dar la noi deja de la 1 mil. in sus e scump....doi de 3 milioane pe sezon....ca din 20 cat iei din Liga, iti permiti sa investesti 6....

Vezi toate comentariile (26)
Comentează