INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PRELIMINARII

Au cumpărat drepturile pentru Sparta Praga - FCSB: meciul NU va fi la TV!

FCSB a trecut în turul 2 de Maccabi Tel Aviv // foto: Ionuț Iordache (GSP) +50   FOTO
FCSB a trecut în turul 2 de Maccabi Tel Aviv // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 02 august 2024 16:01 / Actualizat vineri, 02 august 2024 16:35

Drepturile de a transmite meciul dintre Sparta Praga și FCSB, programat marți, 6 august, ora 21:00, au fost cumpărate de Pro TV, însă decizia din prezent este ca meciul să fie difuzat doar pe platforma video a trustului, VOYO.

Calificată în turul 3 preliminar din Liga Campionilor după ce a trecut de Virtus (11-1 la general) și Maccabi Tel Aviv, 2-1 la general, FCSB o va înfrunta pe Sparta Praga, campioana Cehiei, pentru un loc în play-off.

Sparta Praga - FCSB, momentan doar pe VOYO

Meciul tur va avea loc la Praga, pe 6 august, de la ora 21:00, în vreme ce partida retur se va juca o săptămână mai târziu, pe 13 august, la București, în Ghencea, de la 21:30.

Pro TV a cumpărat drepturile de a transmite partida tur, însă decizia la acest moment este de a difuza meciul doar pe platforma de streaming a trustului, VOYO.

Mihai Stoica: „E decizia gazdelor dacă și cui vor vinde drepturile”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, s-a pronunțat astăzi pe subiectul televizării partidei din Cehia:

„Drepturile TV ale jocurilor din tururile preliminare ale cupelor europene aparțin GAZDELOR. E exclusiv decizia celor de la Sparta Praga dacă și cui vor vinde drepturile TV de la meciul cu noi”.

FCSB și Sparta Praga s-au mai înfruntat de două ori, în 2016, tot în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. A fost 1-1 în Cehia, iar roș-albaștrii s-au impus la retur, 2-0, „dublă” Nicolae Stanciu.

Sparta Praga este mult mai puternică în prezent, cu titluri consecutive în Cehia. În sezonul 2023/2024 a reușit chiar dubla campionat-Cupă.

Sparta a trecut în turul 2 preliminar al Ligii de la irlandezii de la Shamrock Rovers, 2-0 în tur, 4-2 la retur. Campioana Cehiei are un lot evaluat la 72 de milioane de euro, față de 32,3 milioane în dreptul FCSB-ului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Superliga
Giovanni Becali aruncă „bomba” în mercato » Cicâldău, deturnat în ultima clipă din drumul spre Petrolul! Vine tot în Superligă: „Va fi jucătorul lor”
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Campionate
Prinși în bar după Kosovo - România » Selecționerul n-a avut milă și i-a exclus din lot: „Nu e drept!”
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc »  Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro
Superliga
Noul stadion din regiunea Moldovei, inaugurat cu folk și cu nume mari din fotbalul românesc » Locație pitorească, investiție de 3 milioane de euro

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (143)
ticbis
ticbis  •  05 August 2024, 15:08

Este regretabil ca unii pe aici au uitat cum se transmite si se receptioneaza un canal tv. In mintea lor e o varza! Canalele tv analogice sau digitale se transmit pe CABLU (coaxial sau optic), eventual prin receptie radio de pe satelit. Decodorul infipt in spatele tv-ului (smart card sau CI+) este un dispozitiv programabil (sa zicem, la fel ca o memorie EPROM), prin care operatorul de cablu iti activeaza sau dezactiveaza optiunile de canale pentru care platesti sau nu abonament. Se poate face pe platforma de pe net sau din tastatura la operator. E o ineptie cat casa sa confunzi un canal tv transmis prin cablu cu un acelasi canal tv transmis prin streaming de internet. Pentru a receptiona un canal tv prin cablu ai obligatoriu nevoie de un televizor; pentru un canal tv receptionat pe streaming de internet nu-ti trebuie televizor, e suficient daca folosesti un laptop, o tableta sau un telefon (e ca si cum ai viziona filmulete pe you-tube). Sincer, habar n-am ce-l mana pe ala in lupta sa nege cu atata disperare niste chestiuni tehnice evident de banale... insa nu-mi bat capul... in fond, fiecare are dreptul la "fluturii" lui...:))) Pacat ca se face de ras...

ticbis
ticbis  •  05 August 2024, 14:58
Postat de Catalynn_22 pe 05 August 2024, 14:39

Tataie, matale când ai impresia ca știi ceva ești convins ca deții adevarul absolut. :-))) Laslas o avea el defectele lui, lecturează cat un om normal nu reușește în 5 vieți, volumele stau la el în casă rastel … Îi plac în general volumele mici, până în 3 sferturi, le citește dintr-o sorbire … fără sifon! :-)))) Băi, dar una-i una, alta-i altă, are perfectă dreptate în tot ce a scris. Tu o tot ții langa cu cei 40%, doar ca mijloacele electronice de plată sunt acum literalmente peste tot. Tataie, am rămas oarecum suprins cand într-un orășel mic, într-o piață amărâtă, am plătit roșiile și piersicile cu telefonul bre! Am văzut POSul pe tarabă și am întrebat-o pe doamna care vindea dacă o deranjează dacă folosesc cardul și a zis ca nu, majoritatea plătind cu cardul în ultima vreme, cash tot mai rar. Nu spun ca eliminarea treptata a cash ului către care in mod clar ne îndreptam e de bine, dimpotrivă!, dar este o realitate. Ce spune Laslas e ca poți să îți faci un cont virtual unde lași sume mici pe care îl folosești pt plăti și platforme online, grosul banilor nu ai decât să îi ții la saltea.

Nea janta, evident ca mijloacele electronice de plata sunt astazi disponibile peste tot... Numai ca problema e alta si realitatea zice ca 40% dintre romani n-au nici cont si nici card bancar, n-au avut niciodata! Asadar, daca matale crezi ca aia o sa-si faca maine asa ceva ca sa plateasca un abonament la Voyo pentru un meci de fotbal sau sa plateasca un kil de rosii la piata cu telefonul, inseamna ca habar n-ai de ce se intampla in lumea reala din jurul existentei tale! Altfel, faptul ca ala a ajuns sa-ti aprecieze postarile si tu pe ale lui, e chiar fascinant... Incurcate sunt caile Domnului... :)

John.Wick
John.Wick  •  05 August 2024, 14:47
Postat de ticbis pe 05 August 2024, 13:49

Nenea, bati campii! Vorbesc aici de o situatie reala: 40% dintre romani n-au nici cont si nici card bancar!!! Evident, oricare dintre acestia se pot duce maine la banca sa-si dechida cont si sa-si faca card, ca sa poata plati un abonament la Voyo pentru a vedea un meci de fotbal :))) Tu-ti dai seama cat de penibil esti?!?

Ce tot repeți asta? Și prostiile dinainte, uite unde era marele specialist telecom :)) Ai citit ce-am scris, că nu trebuie mers la nici o bancă să-ți faci cont? Tu ești ăla penibil, că tot papagalicești aceeleași inepții, cum făceai pe vremuri la pcr. . /ignore

Vezi toate comentariile (143)
Comentează