INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

VIDEO A fost sau n-a fost de "roşu" la Nani? » Dan Petrescu îl contrazice pe Crăciunescu: "Doar dacă ai fost fotbalist îţi dai seama"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 11:55

Manchester United conducea cu 1-0 în momentul în care portughezul Nani a fost eliminat de turcul Kuneyt Cakir.

Banca englezilor a explodat, Ferguson fiind extrem de vehement la adresa arbitrului. Imediat după finalul partidei, Ion Crăciunescu a explicat că arbitrul a procedat corect: " Nani trebuia să primească roşu, arbitrul a avut o decizie bună". Şi MM Stoica a avut aceeaşi părere, Nani trebuia eliminat.

VIDEO cu momentul în care a fost eliminat Nani (partea a doua)

Dan Petrescu l-a contrazis pe Ion Crăciunescu în această dimineaţă: "Doar dacă ai fost fotbalist simţi un astfel de fault. Nu a fost roşu, l-am văzut şi pe Crăciunescu, a vorbit despre asta, eu nu sînt de acord. Nani nici nu se uita la adversar, doar la minge. Roşul e roşu, nu între. Trebuia galben dacă tot dorea să dea ceva", a spus tehnicianul la televiziunea sportro.

SuperDan nu ştie de ce au mai fost aduşi încă doi arbitri la meciurile europene: "Nu ştiu ce fac arbitrii adiţionali, nu fac mai nimic niciodată. Acolo a fost penalty pentru Real".

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Superliga
Episod de pomină în cantonamentul echipei de Liga 1: „Săream pe balcon și luam prăjituri. Să vă spun cum păcălea cântarul”
Atacantul ce-ar putea fi marea surpriză a lui Il Luce la națională: născut în Austria, joacă în cupele europene, este pe lista granzilor României
Nationala
Atacantul ce-ar putea fi marea surpriză a lui Il Luce la națională: născut în Austria, joacă în cupele europene, este pe lista granzilor României
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută
Superliga
Răsturnare de situație cu transferul anunțat de FCSB! Gigi Becali oferă doar jumătate din suma cerută

Presa din Grecia a rezumat într-un SINGUR cuvânt eșecul lui PAOK cu FCSB din Europa League și a numit omul meciului

Așa se fac schimbările la FCSB! Imagini fabuloase cu Gigi Becali și Mihai Stoica surprinse de reporterul GSP


Comentarii (61)
wwerko80
wwerko80  •  06 Martie 2013, 20:05
Postat de voodooro pe 06 Martie 2013, 14:53

Pe video se vede clar cum Nani urmareste clar mingea ridica piciorul si ...apare Arbeloa,in ce filme turcesti este acesta un fault de rosu?..... Oricum,furt pe fata,arbitru mareee fan Cristiano Ronaldo

lasa ca au fost ajutati si in el clasico, cu penaltiuri neacordate, acum au primit cadou un jucator eliminat. Sa vedem ce mai zic fanii realului de trisat. Si de p2da de pepe care cade din nimic si se zvarcola de parca ia cazut un munte pe picior. Hal de echipa sa vezi dupa ce se destrama echipa, mounriho pleaca, ronaldo pleaca, si ceilalti care raman o sa fie prosti. La Barca e grup unit si tot performanta o sa faca, daca ar avea un antrenor adevarat dar din pacat nu au. Cu Jordi, antrenor de mana a 3a nu ai prea multe sanse. Imaginativa secundul lui Mourinho, sau, ce ar fi jucat Real daca Mourinho ar lipsi 2 luni de la echipa? Sau ronaldo daca avea constant 4 insi pe el marcat ce juca?

1745flo
1745flo  •  06 Martie 2013, 20:05

Craciunescu ca de obicei spune aberatii! Cele mai multe meciuri le facea praf cand era arbitru, iar acum "opera" e continuata de beizadea! Doua nulitati in arbitraj, traiasca pilele si spagile!

miky198
miky198  •  06 Martie 2013, 17:19
Postat de sakazuke pe 06 Martie 2013, 12:27

si ROY KEANE a spus dupa meci in direct la o televiziune britanica ca rosul este meritat... sinu cred ca poate fii acuzat de subiectivism ..:))

Tocmai spuneam ce INTERESANT este articolul din AS cu Roy Keane.......multi "copii" ca tine care NU STIU ce "BUNI PRIETENI" sunt Roy Keane cu Ferguson/MUTD in ultimii ani:)) baieti destepti astia de la AS....cred ca si-a bagat nasu' Mou prin redactia lor cu un sfat ceva:))

Vezi toate comentariile (61)
Comentează