INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAŢII

VIDEO Ce-a fost în sufletul lui Ronaldo » ”Am avut un sentiment straniu în cele două partide, ca şi cum îmi doream, dar nu puteam”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 martie 2013 18:00

Partida de aseară de pe Old Trafford dintre Manchester United şi Real Madrid a fost una specială pentru Ronaldo. Madrilenii au învins cu 2-1 şi s-au calificat în sferturi, Ronaldo a marcat golul victoriei, dar nu s-a bucurat pentru reuşită.

”Nu am făcut-o din respect, ci din dragoste faţă de oamenii care mi-au fost alături în toţi aceşti ani. Sînt sentimente care nu se uită”, a declarat Cristiano după meci. 

Ronaldo a recunoscut că întoarcerea pe Old Trafford nu a fost una uşoară pentru el. ”Pentru primă dată în cariera mea atmosfera m-a depăşit. Nu m-am simţit comod, au fost prea multe sentimente, ovaţiile de la începutul partidei...”, s-a confesat portughezul.

Atacantul Realului a explicat şi cum a trăit "dubla" cu Manchester: ”Am avut un sentiment straniu în cele două partide, ca şi cum îmi doream, dar nu puteam, pentru că sînt şase ani în care am jucat aici. E acelaşi lucru ca şi cum aş juca într-o zi contra Madridului”, a declarat Ronaldo, conform Marca.

”Sînt fericit că am trecut mai departe, dar sînt trist pentru Manchester, meritau mai mult. E o casă unde am petrecut şase ani. Niciodată nu voi uita. Trebuie să mulţumesc fanilor lui Manchester. M-au făcut foarte fericit”, a comentat Cristiano după meci pentru canalul portughez TVI.

Cristiano Ronaldo a postat astăzi pe Twitter o poză în care le cere scuze fanilor lui United după gol, alături de mesajul: ”Vă mulţumesc pentru primirea incredibilă. Sînt mulţumit că am cîştigat, dar trist pentru Manchester United”.

Ai aici VIDEO cu rezumatul partidei!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (3)
roberto_alex01
roberto_alex01  •  06 Martie 2013, 19:25

Ronaldo este un mae jucator si se vede ca este foarte schimbat,si este normal ca in inima lui man utd este casa lui,pt ca aicia a fost crescut si a invatat totul despre fotbal si creatorul lui Ferguson care cred eu ca Ronaldo ii va fi dator toata viata lui pt ce-a ce este acuma ca fotbalist.Ronaldo este mare si mai ales cum a fost primit de fani lui Man.Utd.aceste momente sunt unice si fotbalisti care au facut ceva tot timpul vor fi apreciati indiferent ca joaca la alta echipa.

bogdansteaua93
bogdansteaua93  •  06 Martie 2013, 18:21

eu tin cu U.TD. si R.Madrid dion echipele din strainatate si doream cca ele sase intalneasca in finala darasta e ...sper ca madridu sa castige uefa champins league. HALA MADRID

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  06 Martie 2013, 18:11

Jos palaria!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează