INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - MACCABI TEL AVIV

VIDEO + FOTO Cum a descris-o antrenorul lui Maccabi Tel Aviv pe FCSB, cu o zi înainte de meciul din Liga Campionilor

Zarko Lazetic, antrenorul lui Maccabi Tel Aviv +50   FOTO
Zarko Lazetic, antrenorul lui Maccabi Tel Aviv

Articol de , , - Publicat luni, 22 iulie 2024 21:12 / Actualizat luni, 22 iulie 2024 21:14

Zarko Lazetic (42 de ani), tehnicianul lui Maccabi Tel Aviv, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Turul are loc mâine, 23 iulie, de la 20:30, pe Stadionul Steaua.

Lazetic a vorbit în termeni laudativi despre FCSB, pe care a numit-o „club cu o istorie bogată”. Acesta a abordat și subiectelor jucătorilor plecați la echipa națională. Lazetic nu va putea conta pe câțiva jucători esențiali în duelul împotriva campioanei României.

Meciul este extrem de important pentru FCSB. Dacă va trece de campioana Israelului, trupa lui Elias Charalambous va avea asigurată calificarea în grupele Conference League.

VIDEO. Zarko Lazetic, înainte de FCSB - Maccabi Tel Aviv: „Suntem pregătiți”

„Sunt încântat să pregătesc o echipă pentru Liga Campionilor împotriva unui club precum FCSB, cu o istorie bogată. Acum nu ne gândim la jucătorii care nu sunt cu noi. Știm care este situația, le urăm mult noroc la echipa națională. Sunt aici cu jucătorii mei care au muncit din greu și care s-au dedicat foarte mult pe perioada acestor patru săptămâni.

+45 FOTO

Suntem pregătiți! Din ce am văzut pe teren, la antrenamente, sunt sigur că o să dăm tot ce avem mai bun și sper că va fi îndeajuns. Suntem pregătiți 100% din punct de vedere mental. Asta este cel mai important, iar fizic vom vedea.

Dar nu îmi pasă așa de mult de situația fizică dacă suntem organizați. Dacă nu ne prezentăm în teren precum o echipă atunci vom arăta prost. Sunt sigur, însă, că ne-am pregătit bine după 4 săptămâni. O să vedem mâine câte minute putem controla jocul, poate chiar mai bine decât o facem de obicei.”, a declarat Lazetic, la conferința de presă.

În cazul în care FCSB nu va reuși să treacă de Maccabi Tel Aviv, campioana României va evolua în turul 3 preliminar din Europa League. Dacă nu va trece nici de această „dublă”, atunci „roş-albaştrii” au asigurată prezența în play-off-ul din Conference League.

FCSB a trecut în primul tur preliminar al Ligii Campionilor de Virtus, formație din San Marino. Pe campioana României o așteaptă un test mult mai dificil împotriva campioanei Israelului.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Nationala
Mircea Lucescu, întrebat care este cel mai bun fotbalist din toate timpurile » Selecționerul României a rostit 3 nume
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Tenis
Ce pensie are Ilie Năstase, după recalculare: „Nici mai mult, nici mai puțin!”
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă
Superliga
Dinamo încearcă să dea lovitura cu doi internaționali români » Unul e format de Hagi, altul a debutat și la prima reprezentativă

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (4)
Ianis.e.varza
Ianis.e.varza  •  23 Iulie 2024, 10:10

0-2 Maccabi

cr_portal
cr_portal  •  22 Iulie 2024, 23:34
Postat de VanBasten2000 pe 22 Iulie 2024, 21:35

Forza Maccabi!

Ar fi un fel de Ciocanul de pe timpuri, nu?

flojo
flojo  •  22 Iulie 2024, 22:54

Mult succes, Lazetic!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează