INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DANEMARCA

Sărbătoare amânată » Costel Gâlcă mai are nevoie de-un punct să promoveze cu Vejle!

Costel Gâlcă // foto: Facebook @ Vejle Boldklub
Costel Gâlcă // foto: Facebook @ Vejle Boldklub

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 11:39 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 11:39

Costel Gâlcă (48 de ani) e ca şi revenit în prima ligă din Danemarca, după victoria de aseară, 2-0 cu Vendsyssel. Rivala Viborg a egalat pe final cu Fremad (2-2), dar are 9 puncte în spate şi golaveraj net inferior cu trei etape rămase.

Anul de exil în divizia secundă daneză se putea încheia aseară pentru Costel Gâlcă. Antrenorul care a reuşit să câştige trei trofee într-un sezon cu Steaua şi-a amânat cu câteva zile sărbătoarea promovării cu Vejle. N-a fost de ajuns succesul (2-0), din deplasare, cu Vendsyssel, pentru că rivala Viborg, de pe locul 2, a egalat în minutul 87 la Copenhaga, 2-2 cu Fremad Amager.

Un egal marţi e suficient pentru Vejle

Are nouă puncte avantaj cu trei etape rămase şi un atu important, plus 13 la golaveraj! E practic imposibil să mai piardă prima poziţie! Marţi, pe teren propriu cu Nykøbing, poate deschide şampania, având nevoie de o remiză pentru a tranşa deja duelul cu Viborg, pe care o va înfrunta, tot acasă, cealaltă duminică, şi pe care a învins-o deja de două ori în sezonul regulat (4-1 şi 4-3). 

În cele nouă etape disputate de la restart, Vejle nu a pierdut decât două întâlniri, cu Skive (acasă) şi cu Køge, conducând clasamentul în majoritatea timpului.

26 de goluriîn 30 de meciuri a primit Vejle, având cea mai ermetică apărare din liga secundă daneză. Şi al doilea atac, 60 de goluri marcate, unu în minus faţă de Viborg

Citește mai multe știri despre stranieri:

Ce ghinion! Alex Mitriță s-a accidentat chiar înaintea startului MLS

Presiune pe selecționerul Mirel Rădoi » Fotbaliștii ceruți la echipa națională: „N-are cum să nu fie acolo!” + „E numărul 1 în momentul de față”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  11 Iulie 2020, 12:16

Bre Daniele, nu-i frumos sa-ți bati joc de FCSB și sa nu-i zici pe nume. Nici tie nu ți-ar plăcea sa ți se zică de ex. Pishta. Așa ca spune-i FCSBului FCSB cum l-a numit sfântul cioban și nu altfel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează