INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Brighton a luat decizia în legătură cu Adrian Mazilu » Unde va evolua internaționalul român în noul sezon

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2024 13:49 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2024 14:29

Adrian Mazilu (19 ani) se află sub contract cu Brighton & Hove Albion, formație din Premier League, după ce „pescărușii” l-au achiziționat pe tânărul fotbalist în vara anului trecut pentru suma de 3 milioane de euro. În noua stagiune, Mazilu va evolua la formația U19 a clubului.

Mazilu a mai evoluat pentru Farul sub formă de împrumut până la finalului anului 2023. Din ianuarie 2024, Mazilu a fost împrumutat la Vitesse, formație care a retrogradat din Eredivisie la finalul stagiunii precedente.

Decizia lui Brighton în legătură cu Adrian Mazilu

Adrian Mazilu a revenit la Brighton, echipă care a schimbat antrenorul. Fabian Hurzeler l-a înlocuit pe Roberto De Zerbi. Mazilu nu intră în planurile noului manager în acest moment, astfel că fostul elev al lui Gică Hagi va evolua pentru echipa U21 a lui Brighton, conform anunțului făcut de club pe site-ul oficial.

Gică Hagi: „Mazilu se va întoarce doar la noi!”

Vehiculată în vară, posibila venire a lui Mazilu la CFR Cluj, sub formă de împrumut, a fost demontată de Gică Hagi.

„Mazilu nu este al nostru, aparține de Brighton și ei știu ce vor face. Cred că se va duce la altă echipă, după ce a avut o experiență nefericită în Olanda. Dar dacă se întoarce acasă, cred că o va face doar la noi.

Este un jucător foarte valoros la vârsta sa și poate să joace fără probleme la orice echipă din România. Cred că este unul dintre cei mai buni tineri atacanți laterali din țară", a explicat managerul tehnic al constănțenilor. 

2,3milioane de euro este cota de piață a lui Adrian Mazilu

Adrian Mazilu a debutat pentru Farul Constanța în Superligă în sezonul 2022-2023. În 19 meciuri, tânărul jucător reușea să marcheze de 6 ori și să ofere o pasă decisivă.

În stagiunea precedentă, în timpul în care a evoluat tot pentru Farul, Mazilu a jucat 16 meciuri, a marcat o dată și a pasat decisiv de 2 ori. La Vitesse, în returul sezonului trecut, Mazilu a bifat doar 3 apariții.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (7)
muzzi1
muzzi1  •  14 Septembrie 2024, 13:47

ma amuza in ultima vreme comentariile pe care le aud de ani de zile, de altfel adevarate, despre tepele date de Hagi, de faptul ca nu a produs fotbalisti ! Hagi e un machidon atipic, dintr-un punct de vedere! vezi tu, ei te fura la cantitate de obicei, nu la calitate! ei iti dau cea mai buna branza, dar un kill are 900 de grame! rejili asta, e pe dos! insa,ce nu inteleg este ...ce asteptari are lumea de la el? de ce si-ar risca banii pentru a nu castiga bani? nu inteleg asta cu nu a produs! a produs bani pentru propriul buzunar! restul este doar/decat propaganda! omu` l-a vandut pe fiu-sau de doua ori stiind ca e teapa !

o_bic
o_bic  •  14 Septembrie 2024, 11:27

D-le ziarist,in primă fază ne spuneți că Mazilu va evolua la echipa U 19 a clubului apoi aflăm că la U 21. De fapt nu mai contează. Mazilu,un alt caz Eanix

Mondo
Mondo  •  13 Septembrie 2024, 19:09

Hagi a distrus cel putin 10 generatii de juniori talentati! Asta trebuie oprit, pina nu intra in parlament si ne desfinteaza scolile.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează