INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

„Se încheie telenovela” » Dennis Man dă lovitura după vacanță: câți bani va câștiga în 3 ani de contract

Dennis Man, prezent la Arad la UTA - Rapid/ foto Ionuț Iordache (GSP)
Dennis Man, prezent la Arad la UTA - Rapid/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2024 12:39 / Actualizat marti, 16 iulie 2024 14:12

Dennis Man (25 de ani), extrema dreapta de la Parma, va semna prelungirea contractului cu nou-promovata din Serie A când va reveni din vacanță.

Man va semna până în 2027 cu Parma, iar contractul va avea inclusă o opțiune de extindere de încă un an. Dennis va câștiga aproximativ două milioane de euro pe sezon, potrivit Parma Live, ajungând astfel la 6 milioane de euro câștiguri doar din salariu.

Vechiul contract al lui Man expira anul viitor, iar italienii au început negocierile de prelungire încă din iarnă. Au durat până la finalul sezonului, când cele două părți au ajuns la un consens. Decisiv în lupta pentru promovarea în Serie A, Man va continua la Parma și în prima ligă din Italia.

Dennis Man va semna prelungirea cu Parma

„Dennis Man se bucură de ultimele zile ale vacanței sale post-EURO, reîncărcându-și bateriile în așteptarea întoarcerii la Parma, unde va începe antrenamentele ma târziu decât coechipierii lui. Pecchia îl așteaptă cu brațele deschise, iar clubul îl așteaptă și el la Collecchio pentru a încheia definitiv lunga telenovelă despre prelungirea contractului.

După luni de negocieri, clubul l-ar fi convins pe jucător, dar și pe anturajul său, iar pentru anunțul oficial se aștepta doar întoarcerea în Emilia a jucătorului român. Man este așteptat să se întoarcă în această săptămână, înainte de plecarea coechipierilor săi în Belgia, unde vor înfrunta sâmbătă Antwerp.

La întoarcere, îl așteaptă un contract până în 2027, cu opțiune pentru încă un an, cu un salariu în jur de 2 milioane de euro. Anunțul oficial va fi făcut în curând”, au scris cei de la Parma Live.

Dennis Man a fost titular la EURO pentru naționala României. A jucat din primul minut cu Olanda, Belgia și Ucraina, iar cu Slovacia a intrat pe parcurs. Cel mai bun meci a fost cel cu Ucraina, scor 3-0, când a reușit două pase decisive, în prima etapă a grupelor.

După eliminarea „tricolorilor” de la turneul final, Man a intrat în vacanță, iar între timp a fost și în România și s-a asistat la meciul dintre UTA și Rapid, scor 1-1.

+6 FOTO
Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cea mai neașteptată reacție după victoria giuleștenilor de la Iași: „Rapid să îi facă statuie lui Lennon!”
Superliga
Cea mai neașteptată reacție după victoria giuleștenilor de la Iași: „Rapid să îi facă statuie lui Lennon!”
Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar
Stranieri
Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar
Ofertă de ultimă oră din Serie A pentru jucătorul lui CFR Cluj » Ar putea fi coleg cu nume importante la cel mai bogat club italian!
Campionate
Ofertă de ultimă oră din Serie A pentru jucătorul lui CFR Cluj » Ar putea fi coleg cu nume importante la cel mai bogat club italian!

FAKE NEWS în sport » Pe 23 august, un interviu cu scriitorul Ioan T. Morar despre marile minciuni din Epoca de Aur: „Am văzut un document strict secret care arăta cum România fura competiția”

Contestatarul de-o viață spulberă numirea lui Mircea Lucescu la națională: „Nu lași nimic în urma ta? Tot Stoichiță și șmecherii ăia îi fac staff-ul!” + „Venea la noi cu teroarea!”


Comentarii (6)
Adrian2500
Adrian2500  •  16 Iulie 2024, 21:33

Iar o stire in stilul GSP. 1.Cica da lovitura. De parca ar semna cu Real sau cu City. 2.Da lovitura, dar el inca e in concediu. Încă nu a semnat. Si se pot intampla multe între timp. 3.Si ce mare fotbalist e Denis Man? E cumva vedetă echipei? Stiri gen can-can. Nu se mai însoară niciun fotbalist? Vreo nunta ceva? Vedeti ca e un fotbalist pe la Panduri Tg Jiu care face nunta saptamana viitoare. Nu ratați ocazia acestei stiri.

Hcm27
Hcm27  •  16 Iulie 2024, 17:47
Postat de Van_Basten pe 16 Iulie 2024, 13:03

Man e un jucator foarte umflat. Un singur sezon mai de doamne ajuta in Serie B si...2M euros?! C'mon

Prosti mai sunt americanii ăștia!Au dat cca 18 milioane pe doi jucători romani și îi mai dau și 2 milioane unuia dintre ei, pe an.Cu banii ăștia luau 3 sârbi sau croați și ii mai vindeau și 18-20 bucata, după doi-trei ani.Si făceau și ceva performanta.La anul retrogradează iar cu Man și Mihăilă și mai iau jumatea lui 5(pe degete) pe ei

fereu
fereu  •  16 Iulie 2024, 14:33

Ăsta are o singura schema. Pleaca sin lateral si trage la poarta. Daca poate.. Deja o stim si noi spectatorii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează