INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

VIDEO+FOTO Dennis Man a ratat un penalty, sub privirile lui Lucescu, și nu a scăpat după meci: „Nu este prima oară când se întâmplă asta”

Dennis Man, 25 ani, a ratat un penalty în Parma - Palermo / foto: Imago +12   FOTO
Dennis Man, 25 ani, a ratat un penalty în Parma - Palermo / foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 august 2024 09:31 / Actualizat luni, 12 august 2024 09:53

Dennis Man, 25 ani, a ratat aseară un penalty în Parma - Palermo, obținut chiar de Mihăilă, iar sicilienii s-au impus cu scorul de 1-0 în primul tur de Coppa Italia. Presa peninsulară l-a taxat serios.

Revenit pe banca primei reprezentative, după 38 ani, Mircea Lucescu și-a luat deja misiunea în serios. Acesta a fost prezent la partida de pe „Stadion Ennio Tardini”. „Il Luce” i-a văzut „la treabă” pe trei dintre „tricolorii”, care evoluează în afara granițelor țării: Dennis Man, Valentin Mihăilă și Ionuț Nedelcearu. Toți trei s-au regăsit în angrenajul lui Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania.

+7 FOTO

Toți cei trei români au fost titulari: Man a ratat un penalty în minutul 19 și a fost schimbat în minutul 81, Mihăilă a fost integralist, primind un cartonaș galben în repriza secundă, în timp ce Nedelcearu a avut o prestație defensivă solidă, fiind schimbat pe final.

VIDEO. Dennis Man, notat cu 5 de presa italiană după ce a ratat un penalty în Parma - Palermo (0-1)

„A ratat penalty-ul care ar fi putut schimba jocul, nu este prima oară când se întâmplă asta. Încearcă să își repare greșeala, însă fără succes, nereușind să aibă vreun impact”, notează cei de la parmalive. Acesta a primit nota 5 din partea jurnaliștilor italieni, cea mai mică dintre jucătorii „Gialloblu”.

În schimb, Valentin Mihăilă a fost notat cu cea mai mare, 6.5, la egalitate cu Bonny și Circati. „Își pierde puțin din luciditate în față, dar românul este esențial pentru curse și faulturi obținute. Câștigă și cu viclenie lovitura de la 11 metri pe care Man o ratează apoi”, au scris italienii despre prestația acestuia

Contează doar valoarea, forma, competiția în care fotbaliștii joacă. Voi fi preocupat și de evoluția tinerilor. Sper ca nucleul echipei să vină din campionatul intern, iar jucătorii să fie un exemplu. Nu vreau ca la națională să vină jucătorii doar pentru imagine, vreau jucători care o să vină pentru performanțe.

La națională vom lua fotbaliști care sunt prezenți pe teren permanent. Indiferent de nume, nu poți să aduci la națională jucători care sunt nepregătiți, doar pentru imagine.

- Mircea Lucescu, selecționer România

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Nationala
„Să nu vă mire!” » A deconspirat planul lui Mircea Lucescu pentru următoarele meciuri
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Campionate
Rezultat șocant în preliminarii! A fost 0-5 la pauză, ce a urmat în repriza secundă
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”
Nationala
Firma care se ocupă de mentenanța stadionului Steaua a rupt tăcerea: „Problemele sunt complexe”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  12 August 2024, 12:14

Unele penaltyuri se rateaza dintr-o stare de autosuficienta. I s-a urcat vedetismul la cap.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează