INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Dezastru pentru Ianis Hagi! Echipa a doua a lui Rangers, umilită

Ianis Hagi, foto: X
Ianis Hagi, foto: X

Articol de - Publicat luni, 19 august 2024 23:41 / Actualizat luni, 19 august 2024 23:44

Ianis Hagi (25 de ani) a trăit prima deziluzie la echipa a doua a lui Glasgow Rangers. Formația din Scoția a pierdut fără drept de apel, scor 2-6. A fost un meci de coșmar pentru Rangers B, cu Ianis Hagi pe teren.

Blackburn Rovers le-a administrat celor de la Rangers acest eșec drastic. Trimis la echipa secundă a scoțienilor de Philippe Clement, Ianis a fost titular în partida care s-a desfășurat astăzi. Rangers B a condus, însă a primit 6 goluri.

Ianis Hagi, meci de uitat în Scoția

La pauză, Blackburn Rovers conducea cu 3-1. Imediat după reluarea partidei s-a făcut 4-1. În minutul 58, Ianis Hagi a contribuit la cel de-al doilea gol marcat de Rangers B. El i-a trimis un assist perfect lui Findlay Curtis, care a trimis un șut bine plasat.

Nu a fost suficient pentru Rangers B, care a mai încasat 2 goluri în actul secund. S-a terminat 6-2, într-un meci pe care Ianis Hagi va dori să-l uite cât mai repede.

„Este inacceptabil un astfel de rezultat la acest club. Suntem foarte dezamăgiţi. Totul este o lecţie, iar aceasta a fost una grea. Nu vom accepta faptul că am primit 6 goluri”, a declarat Malky Thomson, antrenorul lui Rangers B.

Decarul echipei naționale la Campionatul European nu intră în planurile tehnicianului Philippe Clement, acesta declarând public acest lucru: „Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru.

Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede”. În ultimele săptămâni, Ianis a evoluat la echipa secundă a trupei de pe Ibrox, reușind o „triplă” în partida de pregătire cu Derby County. Astăzi nu a mai reușit să înscrie, iar formația sa a suferit un eșec dur.

2 milioane de euroe cota lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Superliga
Logodnica titularului de la Rapid a venit din Australia în România şi a trăit un şoc: „Nebunesc! Nu am mai văzut aşa ceva vreodată”
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Superliga
Fotbalistul care a zis despre Gigi Becali că e „bolnav de Alzheimer” și-a anunțat retragerea, la 9 zile după transfer! „Am încercat să mă ridic, dar fără succes”
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus
Liga Campionilor
Prima reușită din noul format al Ligii Campionilor nu va fi uitată! Execuție senzațională a noului star de la Juventus

Real Madrid - Stuttgart 3-1 » Chin blanco la start! Courtois și pedigriul european o scapă pe Real Madrid de rușine

Cum a apărut fiica lui Șumudică pe Giulești: „Mi se pare mie sau duduia o copiază pe Teodora Stoica?”


Comentarii (21)
MaxiP
MaxiP  •  21 August 2024, 20:53
Postat de reddog2100 pe 21 August 2024, 01:54

Ba,e chiar cel mai slab!

E pe dracu'. E ca e de-al nostru, noua asa ne place, sa fim vazuti cei mai slabi.

reddog2100
reddog2100  •  21 August 2024, 01:54
Postat de MaxiP pe 20 August 2024, 08:16

E ciudat si comportamentul lui Hagi, banuiesc sincer ca isi gaseste lejer un club unde sa joace, oare care e motivul pentru care sta la astia in lot? Iar referitor la Rangers... cat om fi noi de critici la adresa lui Ianis, dar chiar sa nu aiba loc in lot... ce mare lot au? Si-au pierdut toti jucatorii de valoare (a ramas Tavernier) cu care Ianis avea loc in lot si de multe ori chiar in primul 11, e totusi un jucator de Euro, cu meciuri bune si chiar unul in fazele eliminatorii, cam departe de ce a vazut Scotia de pilda la Euro. Mie ce se intampla la Rangers oricum mi se pare falimentar, dupa sezonul trecut care a lasat de dorit, acum deja s-au incurcat in prima liga, n-au avut nicio sansa la Champions League... intreb si eu, ce mare lot are Rangers de nu are asta loc acolo? N-o fi el nu stiu ce perla, bai da' nici cel mai slab nu e.

Ba,e chiar cel mai slab!

reddog2100
reddog2100  •  20 August 2024, 20:47

Daca tot scrieti doar de yanus,este treaba voastra,inteleg ca santeti platiti pentru asta,dar, macar nu-i mai puneti si poza asta de tont in toate articolele.Daca credeti ca fotbalul romanesc traieste prin acest anonim,ca valoare,ce ne este impus zilnic,va inselati,va bazati doar pe idea ca orice reclama ,chiar proasta,e buna ,tot ramane ceva.La nationala ,sigur nu va juca,va fi pentru moment luat in lot,dar va freca banca.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează