Articol de Victor Vrînceanu - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 17:35
Fostul dinamovist Lucian Goian, ajuns la 35 de ani, a acordat un interviu de excepție pentru GSP.ro, în care a povestit aventurile trăite în India, acolo unde joacă pentru Mumbai City.
Printre altele, Goian a vorbit despre experiențele culinare din India: "Mâncarea e făcută cu apă de la robinet", povestește ex-dinamovistul.
- Cât costă o masă la cel mai bun restaurant din Mumbai?
- Noi mergem duminica la niște hoteluri unde au "Sunday brunch", iar intrarea este în jur de 50 de dolari de persoană. Bufet și băutură non-alcoolică inclusă. Mâncarea este foarte multă și diversificată, iar când vine vorba de deserturi este ceva incredibil.
- Ai avut vreo problemă medicală specifică țării de când joci în India?
- Nu, nimic! Înainte să ajung aici am fost sfătuit să fac toate vaccinurile specifice pentru Asia, dar eu am făcut doar pentru hepatită B. Nu am avut nicio problemă. Probleme sunt doar dacă mănânci pe stradă pentru că mâncarea aia e făcută cu apă de la robinet. Chiar mi-a spus cineva de aici că dacă le ceri apă pe stradă, nu îți dau din apa lor pentru că poți să și mori. Ei sunt crescuți și obișnuiți, dar sistemul nostru imunitar, al celor din exterior, nu face față.
- Ai încercat mâncare tradițională indiană de pe străzi?
- Nu pentru că nu îmi plac condimentele pe care le folosesc la orice fel de mâncare fac. Am avut aceeași problemă și când jucam în China.
"Poți găsi orice fel de distracție îm Mumbai. Există mall-uri imense, magazine, restaurante,cluburi de noapte. hoteluri foarte bune. Am stat la un hotel care avea piscina la etajul 10 și vedeai de acolo tot Mumbaiul. Foarte impresionant" Lucian Goian
Triunghi amoros la FCSB: „Ngezana i-a furat iubita româncă. Ei îi plac ăștia mai puternici”