INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ROMÂNIA

Florin Niță a fost numit Cetățean de Onoare al județului Ilfov » Ce a spus portarul despre ofertele de transfer, plecarea lui Edi Iordănescu și performanța lui David Popovici

Florin Niță
Florin Niță

Articol de , , - Publicat marti, 30 iulie 2024 17:38 / Actualizat marti, 30 iulie 2024 18:24

Florin Niță (37 de ani), portarul echipei naționale și în prezent jucător liber de contract, a fost numit Cetățean de Onoare al județului Ilfov de către Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, în urma performanțelor pe care goalkeeperul le-a avut cu echipa națională.

Niță a vorbit despre ofertele de transfer pe care le are, plecarea lui Edi Iordănescu, performanța românilor de la Jocurile Olimpice, dar și despre dubla FCSB-ului cu Maccabi și eventualul duel cu Sparta Praga pe care „roș-albaștrii” l-ar avea în etapa următoare.

Florin Niță a fost însoțit de soție și cei doi copii. Portarul i-a oferit lui Hubert Thuma o pereche de mănuși și un tricou semnat. Cei de la Consiliul Județean Ilfov promovează o campanie pentru adopția animalelor, iar Niță a ținut în brațe un câine pentru a promova campania.

Florin Niță: „Este o onoare pentru mine”

Florin Niță a vorbit pe scurt despre importanța momentului în care a fost declarat Cetățean de Onoare al județului Ilfov.

„Mă simt onorat și fericit totodată pentru că lumea mă apreciază pentru munca pe care am făcut-o pentru sportul și fotbalul românesc! Sunt fericit!

Este al doilea cel mai important moment al verii. Primul este cel de la echipa națională, am reușit să ne depășim obiectivul pe care ni l-am propus, și al doilea este această distincție pe care mi-a acordat-o domnul Hubert.

În primul rând, mă bucur pentru toți copiii care ne-au urmărit în număr destul de mare și este o onoare pentru mine că sunt un model pentru cei tineri, îmi doresc să atingă și cei mici performanțele pe care le-am realizat în această vară”, a declarat Florin Niță.

Florin Niță:„Din România a fost un interes în această vară, cei de la Rapid”

Goalkeeperul naționalei a declarat că cei de la Rapid au fost interesați de serviciile sale, dar Niță nu își dorește să evolueze în campionatul intern.

+23 FOTO

„Eu deocamdată mă pregătesc, dar nu este nimic adevărat din ce s-a scris în presa sportivă. Momentan aștept să iau decizia cea mai bună pentru mine și pentru familia mea. Nu rămâne singura variantă Turcia pentru că încă nu a început campionatul și sunt echipe din mai multe țări în care sunt dorit.

Din România a fost un interes în această vară, cei de la Rapid, și în anii trecuți de la mai multe echipe, dar îmi doresc să mai continui afară”, a declarat Florin Niță.

Florin Niță: „Sunt foarte fericit că am făcut parte din această poveste frumoasă.

Portarul naționalei a comentat plecarea lui Edi Iordănescu, dar și despre oferta refuzată de Hagi de a deveni selecționerul „tricolorilor”

„Îmi pare rău de Mister Edi fiindcă împreună cu dânsul și cu staff-ul dânsului am avut această performanță și realizările din această vară. Anul acesta am cules roadele muncii dânsului, a echipei dânsului și, totodată, a noastră. Sunt foarte fericit că am făcut parte din această poveste frumoasă!

Îmi pare rău că a decis să nu vină (n.r. Hagi) la echipa națională, este decizia dânsului, cum a fost și decizia domnului Edi de a pune punct.

Până la Mondial mai este mult, vedem cine va veni, cine se va înțelege cu federația, iar cine va veni este așteptat cu brațele deschise”, a transmis Florin Niță.

Florin Nișă: „Toată stima și tot respectul!”

Florin Niță nu a urmărit cursa de 200 de metri liber a lui David Popovici, dar i-a transmis un mesaj medaliatului olimpic. Florin Niță a comentat și duelul FCSB-ului cu Maccabi din turul doi preliminar al Champions League.

„Nu am urmărit, dar am auzit despre David, toată stima și tot respectul pentru tot ce face pentru această țară frumoasă și pentru el totodată! Este un model de urmat și jos pălăria pentru tot ce face!

Le doresc multă baftă, să fie sănătoși, să fie concentrați la fiecare probă pe care o au și să dea totul pentru tricolor!

Îmi doresc pentru toate echipele din România să aibă rezultate favorabile și să treacă în următoarele meciuri și, de ce nu?, să ajungă în Champions League.

Ce a fost a fost, le doresc baftă tuturor echipelor românești din aceste competiții și îmi doresc să avem performanțe la nivel național”, a transmis Florin Niță.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
Superliga
Răsturnare de situație! Vine la București să semneze cu Rapid! Dan Șucu l-a convins cu un bonus amețitor
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Superliga
A bătut palma cu Mihai Rotaru! Supertransfer la Universitatea Craiova
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”
Superliga
Șumudică nu se joacă: trei plecări dintr-un foc de la Rapid! Viorel Moldovan a făcut anunțul: „Au plecat deja, el va fi împrumutat”

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează