INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

EXCLUSIV Florin Niță a semnat cu noul club! » Portarul naționalei a fost comparat cu un supererou în clipul de prezentare

Florin Niță (37 de ani), portarul echipei naționale, a semnat cu Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, la care este legitimat și Nicolae Stanciu. +50   FOTO
Florin Niță (37 de ani), portarul echipei naționale, a semnat cu Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, la care este legitimat și Nicolae Stanciu.

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2024 20:19 / Actualizat duminica, 25 august 2024 20:23

Florin Niță (37 de ani), portarul echipei naționale, a semnat pe un sezon cu Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra, la care este legitimat și Nicolae Stanciu.

Florin Niță, portarul titular al echipei naționale a României la Euro 2024, s-a înțeles cu Damac, formație care a încheiat sezonul trecut de campionat pe locul 10 în Arabia Saudită.

UPDATE. 19:20: Florin Niță a fost prezentat de Damac. Saudiții l-au comparat cu Spider Man

Florin Niță a devenit oficial noul fotbalist al lui Damac. În clipul de prezentare, românul a fost comparat cu Spider Man, cunoscutul supererou din seriile Marvel.

Florin Niță semnează cu Damac, echipa antrenată de Cosmin Contra

Din informațiile GSP.ro, el a ajuns deja la sediul clubului, în orașul Khamis Mushait, și va pune în scurt timp semnătura pe contract.

Ar putea debuta la noua echipă chiar miercuri, pe 28 august, când este programat meciul de campionat contra campioanei Al Hilal.

Niță era liber de contract din finalul lunii mai, când i-a expirat contractul cu formația turcă Gaziantep. El a primit o ofertă de prelungire, departe însă de pretențiile sale.

„Apropo de ultimele informații apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează”, scria Niță la începutul lunii iulie, după ce România și-a încheiat aventura la Campionatul European.

Florin Niță, lângă Cosmin Contra și Nicolae Stanciu

Goalkeeperul din poarta naționalei României nu a dus lipsă de oferte, mai ales că a fost unul dintre cei mai apreciați „tricolori” în Germania, cu evoluții bune mai ales în meciurile din grupele Euro 2024. Presa din Golf scria în finalul lunii iunie că pe urmele lui Niță erau alte două echipe din Arabia Saudită, Al Kholood Club și Al Okhdood.

În cele din urmă, Niță a ales-o pe Damac, unde va da peste două fețe familiare. Damac este antrenată din martie 2023 de Cosmin Contra și îl are în lot pe căpitanul naționalei României, Nicolae Stanciu.

Damac a început noul sezon de campionat cu un eșec, 0-1 pe teren propriu cu Al Khaleej, meci în care Nicolae Stanciu a fost integralist. În runda inaugurală, poarta echipei a fost apărată de sauditul Abdulbasit Hawsawi. Celălalt portar din lot este Naser Al-Ghamdi.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Nationala
Mircea Lucescu nu are stare » Decizia luată imediat după meciurile din Liga Națiunilor
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (7)
pernobil
pernobil  •  25 August 2024, 21:20

Tu ai citit articolul? CAPITANUL ECHIPEI NATIONALE A ROMANIEI acolo joaca! Adica pentru ala e ok ca e acolo, pt un portar de 100 de ani nu este? Pe ce lume traiesti?

manx
manx  •  25 August 2024, 20:52
Postat de aaxel03 pe 25 August 2024, 16:43

Cand am citit titlu aproape ca mi-a cazut telefonu din mana, “florin nita a aterizat” )). Am crezut ca a aterizat la un Milano, Londra, Paris sau macar FCSB, cand colo el aterizase sa semneze cu o oarecare Darac din Arabia saudita. Voi chiar va bateti joc de noi?

L-au parasutat deasupra la Milano, si l-a dus vântul pâna în Arabia Saudita. A aterizat pe bloc, din aceasta cauza i-au spus Spider Man. Si-ar fi dorit ei sa fie Man. Denis. :) Lasând gluma, Nita este un baiat fain, ok, un portar bun. Merita un transfer în zona golfului la sfârsitul carierei, mai face un ban cinstit.

Vardy.Party
Vardy.Party  •  25 August 2024, 18:16
Postat de sughibughi pe 25 August 2024, 16:45

nu conteaza ce face asta noul portar al nationalei este Sava.

Sau elvețianul de la Rapid.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close