INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL-GHARAFA

VIDEO Florinel Coman, decisiv pentru Al Gharafa » „Dublă” într-un meci de vis în Qatar

Florinel Coman/ foto X @Al-Gharafa
Florinel Coman/ foto X @Al-Gharafa

Articol de - Publicat vineri, 23 august 2024 21:45 / Actualizat vineri, 23 august 2024 22:31

Florinel Coman (26 de ani), fostul jucător de la FCSB, a reușit să marcheze două goluri pentru Al-Gharafa, în victoria cu Al-Rayyan, scor 2-1.

Florinel Coman a fost transferat în această vară de la FCSB la Al-Gharafa, în schimbul a 5,25 milioane de euro. Fotbalistul juca la echipa lui Becali din 2017, iar în această vară a semnat un contract cu echipa din Qatar până în 2027.

Până acum, extrema stânga a jucat patru meciuri oficiale pentru echipa din Qatar, dar și două partide amicale. Iar în etapa a treia din campionat a marcat și primele goluri de la transfer.

VIDEO. Florinel Coman, două goluri pentru Al-Gharafa

Vineri, Al-Gharafa a disputat un meci, pe teren propriu, împotriva celor de la Al-Rayyan, în campionatul din Qatar. Florinel Coman a fost titular și a jucat tot meciul, el fiind unul dintre cei mai buni oameni ai echipei.

Scorul meciului a fost 2-1 pentru echipa lui Coman, iar românul a reușit să marcheze cele două goluri. Primul a venit din pasa lui Joselu, fostul atacant de la Real Madrid.

Al-Rayyan a preluat conducerea, după un gol marcat în minutul 65, însă, cinci minute mai târziu, Coman a reușit să restabilească egalitatea.

În minutul 83, fotbalistul român a mai marcat un gol și a adus astfel prima victorie din acest sezon pentru noua sa echipă.

Golgheterul Superligii din sezonul precedent a fost titular și a jucat cele 90 de minute în toate meciurile de până acum la echipa din Qatar.

Al-Gharafa este, după primele trei etape, pe locul patru în campionatul din Qatar. Formația a reușit o victorie și o remiză, dar a fost și învinsă o dată.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani este cotat cu 7 milioane de euro, pe Transfermarkt. De la începutul carierei acesta a mai jucat doar la Farul și FCSB.

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
Superliga
Victor Pițurcă e convins că FCSB a greșit grav cu transferul lui Daniel Bîrligea: „Cum să dai două milioane pe el?”
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
Liga 2
FCU Craiova a câștigat acasă, dar a încheiat meciul din Liga 2 în huiduielile asistenței. Secvențele din final i-au scos din sărite pe fani
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor
Handbal
În seara în care Cristina Neagu și-a anunțat retragerea, Dinamo a câștigat lejer la debutul în Liga Campionilor

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (18)
ARCADIEzaporojanu
ARCADIEzaporojanu  •  26 August 2024, 12:56

MAI TACETI ODATA CU ,,SHOW COMAN,, CACI O SA VEDETI CA O SA MAI MARCHEZE PESTE 5 LUNI DACA NU CUMVA -L DAU AIA AFARA PANA ATUNCI ! TERMINATI ODATA BAI ZIARISTI PLATITI SI NESTIUTORI DE FOTBAL !

barghierimihai49
barghierimihai49  •  24 August 2024, 13:04

Stati calmi-n-am scapat de Ianis Hagi:urmeaza inca vreo suta de articole la GSP-cum l-au dorit toate campioanele din toate tarile,insa el a refuzat, pentru ca vrea sa-si inchee activitatea fotbalistica la nationala Romaniei,unde are contract pe viata(indeferent cine vine selectioner),titular de drept,capitan si -desigur-numar 10-furat de la Stanciu!Familia Hagi o sa "domneasca" peste Romania in vecii-vecilor, amin!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  24 August 2024, 11:52

Ehhhh...Alibecul a retrogradat cu Muaither in Qatar.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează