FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Gică Hagi a spus unde va juca Ianis Hagi în Superliga: „Uitați ce spune Rangers, doar ce zic eu contează”

Gică Hagi // foto: Imago Images
Gică Hagi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 27 august 2024 00:34 / Actualizat marti, 27 august 2024 09:12

Gică Hagi, managerul Farului, a vorbit despre posibila revenire a lui Ianis Hagi, fiul lui, în Superliga.

Rapid l-a dorit pe Ianis Hagi, care e legitimat la Rangers. Acesta nu mai intră în planurile antrenorului Philipe Clement. Giuleștenii și scoțienii au ajuns la un acord, așa cum a anunțat GSP, dar jucătorul a refuzat, potrivit celor de la Sky Sports Scotland.

Iar Gică Hagi a declarat clar că el are ultimul cuvânt în ceea ce privește o revenire a lui Ianis Hagi în România. Potrivit „Regelui”, fiul lui ar putea juca doar la Farul, dacă ar mai reveni în Liga 1.

Gică Hagi, despre transferul lui Ianis la Rapid: „Uitați! Doar ce zic eu contează”

„Ianis, dacă vine în România, vine doar la Farul. Am zis tot ce am avut de zis. Doar ce zic eu... Uitați ce zice Rangers, ce zic eu, nimic altceva”, a declarat Gică Hagi, la Prima Sport 1.

Managerul Farului a vorbit în premieră despre transferul fiului lui imediat după ce echipa constănțeană a remizat cu UTA, scor 1-1.

Ianis Hagi, „în aer” pe finalul perioadei de transferuri

Ianis Hagi nu va mai fi om de bază la Rangers, care l-a trimis la echipa a doua în această vară. Cum nu mai are șanse să joace la prima echipă a scoțienilor, internaționalul român va trebui să schimbe echipa.

În Europa, în majoritatea campionatelor perioada de transferuri se închise pe 1 septembrie, deci Ianis Hagi ar mai avea la dispoziție mai puțin de o săptămână pentru a-și găsi o echipă într-un campionat de top.

România, Portugalia, Țările de Jos, Belgia, Turcia, Grecia, Rusia, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar sunt țările care nu își închid perioada de transferuri pe 1 septembrie. În România, ferestra de mercato se va încheia pe 9 septembrie.

În sezonul trecut, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers în La Liga, la Alaves.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf și pilaf!”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (54)
ED_BAD
ED_BAD  •  28 August 2024, 11:41
Postat de Aframovici pe 27 August 2024, 10:34

De acord cu 95% din ce ai spus. Ultimii 5% sunt de prost gust si exagerati.

De acord si eu cu circa 95% din ce spui tu... :) Dar m-a infuriat prea tare! Nu il mai suport pe batran ("partea lui" de dupa renuntarea la fotbal), iar comportamentul si interventiile lui au ajuns sa ma faca sa il urasc (aproape implicit) si pe ala micu' care, la randul lui, ma aduce la disperare prin lipsa de atitudine barbateasca, lipsa de asumare si acceptarea acestei imagini create de taica- su... Dar oare ce ar putea zice sau face, cand valoarea lui sportiva este neglijabila?! Pe propriile forte ar fi ajuns doar in stirile mondene...

reddog2100
reddog2100  •  27 August 2024, 19:45

Bai piticule ,ciocul mic,ca ne dor urerchile,parca doar tu ai exista singur pe lume,tu le faci pe ttoate,le sti pe toate,nu-ti mai sta nimeni in cale,o sa cazi curand cu toti din jurul tau care te sustin ca sant interesati.Vine maturoiul!

dobrin
dobrin  •  27 August 2024, 17:30
Postat de kuba pe 27 August 2024, 10:58

Nea Hagi a luat-o pe arătură...de vreo 10 ani de zile ne tot zăpăcește cu acest pseudo fotbalist Giannis..........

Ar fi bine daca ar fi numai Ianis, dar cele 1500 de caractere ale comentariului sunt insuficiente pentru a enumera toate petardele pe care le-a produs.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează