INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

EXCLUSIV Gică Hagi a intervenit! Cererea expresă a „Regelui” pentru Ianis după oferta de la Rapid

Ianis Hagi, foto: Imago Images
Ianis Hagi, foto: Imago Images

Articol de , - Publicat miercuri, 21 august 2024 22:48 / Actualizat miercuri, 21 august 2024 23:20

Ianis Hagi (25 de ani) traversează una dintre cele mai complicate perioade din cariera sa de jucător. Trecut pe linie moartă la Glasgow Rangers, acolo unde tehnicianul Philippe Clement (50 de ani) l-a trimis la echipa a doua, fiul lui Gheorghe Hagi este dorit insistent de Rapid, lucru afirmat clar și răspicat astăzi de Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, la conferința de prezentare a lui Marius Șumudică (53 de ani).

Sursele GSP.ro precizează faptul că Ianis s-a consultat deja cu tatăl său în legătură cu o potențială revenire în România, iar acesta i-a solicitat să ia în calcul rămânerea la o echipă din străinătate.

„Regele” nu-și dorește ca Ianis să revină în Superliga, mai ales la un club precum Rapid, cu suporteri fanatici și presiune uriașă, în contextul în care Ianis nu a făcut nici pregătirea de vară cu echipa.

Ianis Hagi, sfătuit de tatăl lui să nu meargă la Rapid

Ianis evoluează în acest moment pentru echipa a doua a lui Rangers. Zilele trecute a trăit o adevărată deziluzie. Formația sa a pierdut fără drept de apel în fața celor de la Blackburn Rovers, scor 2-6.

Este un moment de cumpănă în cariera de fotbalist a lui Ianis, care riscă să rateze și convocarea la echipa națională pentru meciurile din Liga Națiunilor.

Gică Hagi a intervenit! Cererea expresă a „Regelui” pentru Ianis după oferta de la Rapid
Ianis Hagi, foto: Imago Images

Giovanni Becali pregătește lovitura verii: Ianis Hagi la Fenerbahce

Potrivit informațiilor GSP.ro, adevărata mutare ar putea fi realizată prin intermediul lui Giovanni Becali (72 de ani), impresarul mijlocașului. Acesta îi caută echipă în Spania, dar adevărata lovitură ar putea fi reprezentată de o trecere a fotbalistului la Fenerbahce!

Cum s-ar putea realiza o astfel de mutare? Chiar dacă pare greu de realizat la prima vedere, a fost luat în calcul un transfer al lui Ianis la Fenerbahce, în contextul în care Giovanni are o relație destul de apropiată cu Jose Mourinho (61 de ani), tehnicianul echipei.

Formația din Turcia va evolua în play-off-ul Europa League după ce a fost eliminată de Lille, în turul 3 preliminar din Champions League. Una dintre condițiile esențiale pentru ca această mutare să se realizeze: un jucător trebuie să o părăsească pe Fener în perioada următoare.

Rămâne de văzut ce decizie va lua Ianis Hagi, însă situația lui este una delicată în acest moment, ținând cont de faptul că ultimul meci oficial la o echipă de club l-a jucat pe 26 mai, atunci când evolua pentru Alaves, în La Liga.

2 milioane de euroe cota lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Match Quiz Dinamo - Universitatea Craiova

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
Stranieri
„Cred că Rangers i-a fixat o clauză lui Ianis Hagi” » Vestea dată de Giovanni Becali la „Prietenii lui Ovidiu”
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Special
„Nadia, ești mega-campioană olimpică, NU-mi mai spăla vasele!” » Cristian Sima, povești colosale într-un interviu fără menajamente: „95% din Wall Street e pe cocaină, de la CEO la ultimul broker”
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”
Superliga
Fotbalistul din Superliga a reușit să-l enerveze pe Panduru » Răbufnire în direct: „Problema e la tine!”

„Mi-a spart o vioară Stradivarius în cap!” » Giovanni Becali, dezvăluire ca-n filme: „Avea fiecare câte un cuțit la gât!”

Gafă INCREDIBILĂ a președintelui Klaus Iohannis la ceremonia de decorare a sportivilor medaliați la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris! A citit greșit de pe foaie


Comentarii (63)
mateodamiano7
mateodamiano7  •  22 August 2024, 13:49
Postat de gojgaru pe 22 August 2024, 02:01

Poate la Slobozia ar fi cel mai bine , aproape de casa si presiune spre zero .

Si mai bine ar fi la Slobozia Moara, pe post de portar!

MaxiP
MaxiP  •  22 August 2024, 13:46
Postat de Rushmepls pe 22 August 2024, 08:24

mai era un jucator legendar Johan Cruyf care e la ani lumina ca fotbalist fata de Hagi,a incercat sa-si promoveze copilul (Jordi) la Barca etc dar cand a vazut ca plodul e de liga a 2a a favut un spate si s-a indrumat pe cariera manageriala. De ce nu are bunul simt Hagi sa admita ca Ianis e doar un jucator de liga 1 maxim?!Ianis si a depasit conditia de "fotbalist" de mult ,la 25-26 ani nu mai poti confirma,toti au observat ce supraevaluat e si nu-si mai gaseste angajament.

Pai si cum a jucat la Rangers si in La Liga daca e jucator de maxim liga I? Ca mari vedete din Liga I n-au ajuns niciodata la astfel de echipe. In frunte cu Mitrita, Coman (care acum 2 luni era in liga I), Birligea etc. Nu vine in Liga I, aici putem sta linistiti, desi cred ca sta bine financiar, dar teoretic isi gaseste echipa la nivel mai inalt pe bani mai multi. Marea problema a lui Hagi a fost acea accidentare, care l-a scos din circuit la Rangers. Oricum ce face Rangers e complet falimentar, e una din cele mai prost manageriate echipe din insula aia, si-a vandut ce avea mai bun si acum pare ca vor iesi rapid din Europa (ii avantajeaza statutul recent si prind totusi ceva meciuri) si probabil ca locul 2 devine chiar un obiectiv optimist pentru campionatul intern. Iar ideea asta ca Hagi nu are loc la ei in lot... e pur si simplu aberanta, pai avea loc cand ii aveau pe Kent, Roofe, Morelos, Ryan Jack. Rangers are un lot extrem de slab fata de perioada aia, cred ca singurul motiv pentru care nu il vor e ca nu-l vad de perspectiva lunga. Dar linistiti-va, isi gaseste lejer echipa. Si nu in Liga I, ar fi o prostie sa vina in Romania, cu riscul sa piarda nationala (pentru care nu vad ce om sanatos la cap ar fi foarte disperat), sa-si vada de cariera la club.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  22 August 2024, 13:30
Postat de VanBasten2000 pe 22 August 2024, 09:30

Cum se zice, orice echipa mare trebuie sa aiba o banca valoroasa. Si daca nici Ianis nu e o rezerva de clasa, atunci cine?!

Total, no!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează