INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Gică Popescu a intervenit și l-a contrazis vehement pe antrenorul lui Rangers: „E «bombă»!”

Articol de - Publicat joi, 03 octombrie 2024, 15:14 / Actualizat joi, 03 octombrie 2024 15:48

Ianis Hagi (25 de ani) a fost reprimit la prima echipă a celor de la Rangers, iar antrenorul Philippe Clement (50) spusese că internaționalul român stă foarte prost din punct de vedere fizic. Gică Popescu (56) l-a contrazis vehement pe tehnicianul scoțienilor.

La conferința de presă premergătoare duelului cu Lyon, din runda #2 a Europa League, Philippe Clement fusese întrebat cât de mult este Ianis în urmă din punct de vedere fizic față de colegi. Tehnicianul a răspuns cu ironie: „Vreți să vă spun în mile sau în kilometri?”.

Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost reprimit la antrenamentele lui Rangers » În august acuza „interese meschine”
SCOȚIA
Prima reacție a lui Gică Hagi, după ce Ianis a fost reprimit la antrenamentele lui Rangers » În august acuza „interese meschine”

Apoi a continuat: „Nu funcționează așa. Ianis s-a antrenat o singură dată cu noi. Bineînțeles, s-a antrenat cu echipa a doua, l-am și lăsat să joace acolo, pentru a fi în formă. Vom vedea în următoarele zile și săptămâni la ce nivel este. Trebuie să lupte pentru locul în echipă, asta li se aplică și celorlalți”.

Gică Popescu are o părere total opusă față de cea a lui Clement. Spune că Ianis este „bombă” din punct de vedere fizic și își motivează afirmația prin ultimele evoluții ale lui Ianis la echipa națională. La ultima acțiune, a intrat 8 minute în Kosovo (3-0), apoi a bifat 21 de minute cu Lituania (3-1) și a obținut lovitura de pedeapsă prin care „tricolorii” au făcut 2-1.

Gică Popescu, despre Ianis Hagi: „Ianis Hagi e «bombă» din punct de vedere fizic. Păi, nu l-aţi văzut la echipa naţională?”

„Mă bucur mult pentru Ianis. Ştiam că trimiterea lui la echipa secundă nu este o decizie bazată pe motive fotbalistice. Sunt diferite clauze în contract, a fost chiar şi o declaraţie a antrenorului lor care confirmă asta. N-a fost o problemă de natură sportivă.

Nu există acte de indisciplină la Ianis. Nu există așa ceva! Să sperăm că lucrurile vor intra în normalitate, pentru el n-a fost o perioadă tocmai plăcută. A fost ceva nemeritat. Poate că asta l-a făcut mai puternic, poate că va fi mai bine pentru Ianis de-acum înainte.

El s-a comportat ireproşabil, bine… mă şi aşteptam la asta din partea lui Ianis. A acceptat deciziile, iar acum a revenit. Nici vorbă (n.r. să fie nepregătit din punct de vedere fizic). Ianis Hagi e bombă din punct de vedere fizic. Păi, nu l-aţi văzut la echipa naţională?” a spus Gică Popescu, conform sportpesurse.

Ianis Hagi nu este în lot la meciul cu Lyon, care se va juca astăzi, de la 22:00. Românul nu este pe lista trimisă de scoțieni la UEFA și nu va putea juca în grupa din Europa League. Astfel, FCSB nu va fi nevoită să îl oprească pe Ianis în meciul de pe Ibrox (24 octombrie).

Clasamentul din Europa League

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Cei 8 suporteri FCSB arestați în Grecia au fost duși în fața judecătorului: ce a decis acesta
Europa League
Cei 8 suporteri FCSB arestați în Grecia au fost duși în fața judecătorului: ce a decis acesta
Detaliu curios în timpul meciului Halep - Blinkova: regizorul transmisiunii nu se putea abține!
Tenis
Detaliu curios în timpul meciului Halep - Blinkova: regizorul transmisiunii nu se putea abține!
Scandalos! Minor rănit în complexul sportiv abia inaugurat de Burleanu și Stoichiță » Diagnosticul pus la spital + Primarul dă vina pe hoți!
Altele
Scandalos! Minor rănit în complexul sportiv abia inaugurat de Burleanu și Stoichiță » Diagnosticul pus la spital + Primarul dă vina pe hoți!

La câți bani a renunțat Ianis Hagi pentru a fi reprimit în lotul lui Rangers

CSA Steaua sau FCSB?! » Candidatul Mircea Geoană, reacție explozivă în studioul GSP: „Eu asta aș prefera”


Comentarii (4)
persanu
persanu  •  03 Octombrie 2024, 16:43

Asa e ma Popescule, e bomba. Ia explica ma Popescule de ce nu prinde nici un meci in care sa auda fluierul de start si fluierul de final pe teren? Daca tot e bomba? A?

Vardy.Party
Vardy.Party  •  03 Octombrie 2024, 16:39

Ce noroc pe supușii lui Nea Gigi! Nu numai ca nu vor da ochii pe teren cu Junior, dar - dupa meci - acesta le va arata locuri bune de cumparat bentițe ergonomice. E minunat sa ai neamuri in Scoția; si nu ma refer la Rod Stewart aici.

maddad
maddad  •  03 Octombrie 2024, 16:15

Penalty-ul la obținut... Kyros Vassaras, cu relațiile lui la UEFA. Acela nu a fost fault. Beizadaua obraznică e o catastrofă de jucător. Veți vedea că va freca banca de rezervă în continuare. Era normal să nu îi mărească valoarea contractului unui jucător pe care antrenorul nu se bazează. Faptul că e chemat la Națională ține de lipsa de caracter a lui Lucescu. Un exemplu elocvent: Steaua era campioana Europei și nu avea convocat niciun jucător la Naționala antrenată de Lucescu. QED - Ceea ce Era de Demonstrat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează