INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Se face mutarea?! Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Moruțan: „E în Italia”

Olimpiu Moruțan. Foto: Instagram
Olimpiu Moruțan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 26 august 2024 19:13 / Actualizat luni, 26 august 2024 21:13

Giovanni Becali, impresarul lui Olimpiu Moruțan (25 de ani), extremă stânga, a declarat că internaționalul român ar putea să ajungă la Pisa.

Jucătorul lui Galatasaray e în Italia, acolo unde va fi supus unor examinări medicale de către doctorul de la Pisa. În funcție de rezultate și de un verdict privind data revenirii lui Moruțan pe teren, italienii ar urma să pornească negocierile cu Galatasaray.

Olimpiu a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în aprilie, motiv pentru care a ratat și Campionatul European. Accidentarea nu i-a permis să revină pe teren, el încă se recuperează după operație.

Dacă medicul de la Pisa va constata că Moruțan poate reveni în curând pe teren, atunci acesta ar putea semna cu formația din Serie B, acolo unde a mai jucat în sezonul 2022-2023.

Giovanni Becali: „Moruțan e în Italia, medicul de la Pisa îl examinează”

„Îl avem pe Moruțan în Italia, la un control medical din partea doctorului Pisei. Să vedem ce va evalua, când crede că va putea începe pregătirea cu prima echipă. Atunci se vor relua niște discuții între Pisa și Galatasaray”, a declarat Giovanni Becali la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Moruțan a fost împrumutat la Ankaragucu în sezonul trecut, dar în vară a revenit la Galatasaray, care ar vrea să îl dea la altă echipă din nou. Cumpărat de turci în 2021 de la FCSB, cu 4 milioane de euro, el a stat doar un sezon la trupa „Cim-Bom”.

În 2022 a fost împrumutat la Pisa, în Serie B. Acolo a avut cel mai bun randament din carieră, a dat 6 goluri și 8 assist-uri pentru „nerazzurri”. Nu a fost însă cumpărat definitiv de Pisa la finalul împrumutului.

Olimpiu Moruțan a fost unul dintre cei mai importanți „tricolori” în preliminariile pentru Euro 2024, dar a ratat turneul final din cauza accidentării. A însoțit însă naționala la competiția disputată în Germania și a stat alături de coechipierii lui, deși nu a putut juca.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Superliga
Ce va face Tătărușanu după retragere? Prietenul lui dezvăluie: „E momentul potrivit”
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
Campionate
Darya, soția selecționerului Rusiei, implicată într-o controversă » Și-a mutat fiicele la școală într-o țară din UE: „Acum sunt acolo!”
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile
Europa League
A venit anunțul mult așteptat! FCSB pune la vânzare pachetele pentru meciurile din Europa League » Cum arată prețurile

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (2)
Abel1974
Abel1974  •  26 August 2024, 21:35

Acest copil a fost tras în jos și lăsat pe banca de rezervă din cauza prințului Hagi ,dacă ar fi avut parte de alți antrenori la naționala cred că ar fi fost mult mai sus,este mult mai talentat decât prințul.

dobrin
dobrin  •  26 August 2024, 21:27

De parca nu ne-au ajuns zeci de articole cu transferuri imaginare ale lui Ianis Hagi. Morutan e accidentat; nu e nimeni fraier sa scoata portofelul din buzunar pana nu se recupereaza si il vede la lucru macar cateva meciuri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează