INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Antrenorul lui Rangers e vehement: „Îl vindem pe Ianis Hagi, credeam că am fost clar”

Ianis Hagi. Foto: Imago Images
Ianis Hagi. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 05 august 2024 23:35 / Actualizat luni, 05 august 2024 23:38

Philippe Clement, 50 ani, tehnicianul celor de la Rangers, a făcut un anunț de interes major despre viitorul lui Ianis Hagi, decarul „tricolorilor” la Campionatul European din această vară. Belgianul a dezvăluit că românul nu va mai continua pe „Ibrox”, nefiind în planurile acestuia. Intenția scoțienilor este de a îl vinde pe Ianis.

În stagiunea precedentă, Ianis Hagi a fost împrumutat în Spania, la Deportivo Alaves, unde nu a reușit să se impună. A reușit două pase decisive în La Liga. La revenirea în Scoția, acesta a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers, pentru care a și jucat în amicalul cu Middlesbrough, scor 4-3, în care Ianis a reușit o pasă decisivă, fiind înlocuit la pauză.

Philippe Clement: „A fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem”

Înaintea partidei din turul trei preliminar de Champions League, unde Rangers o va întâlni pe Dinamo Kiev mâine, de la ora 21:00, Clement a răspuns și întrebării legate de viitorul lui Ianis Hagi.

„Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru. Trebuie să luăm în considerare mai multe lucruri: salarii, câți jucători putem avea pe o singură poziție, în funcție de bugetul pe care îl avem și așa mai departe”, a spus belgianul la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo Kiev.

„Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede”, a mai declarat fostul A1 de la Club Brugge sau Monaco, conform footballscotland.co.uk.

Giovanni Becali, impresarul lui Ianis, încearcă să îi găsească un angajament important fotbalistului. Prin prisma relației apropiate cu Jose Mourinho, una dintre variantele vehiculate drept posibilă destinație ar fi fost Fenerbahce, dar și cluburi din Serie A, printre care și Fiorentina, unde Ianis a mai fost legitimat în perioada 10 iulie 2016 - 18 ianuarie 2018.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
Nationala
Protestul a început din primul minut la România - Lituania » Ce s-a putut auzi în Ghencea, la revenirea „tricolorilor” în fața propriilor fani
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Nationala
România - Lituania, în al doilea meci din Liga Națiunilor. Oaspeții au egalat
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani
Superliga
Mihai Rotaru sparge banca! Cât plătește Craiova pentru transferul lui Cicâldău » Mutarea e definitivă, pe 4 ani

„Domnule Ion Țiriac, ați primit pensia recalculată?” » Răspunsul miliardarului pentru GSP: „Mi-e rușine să spun! Scuzați-mă...”

Simona Halep și proaspăta soție a lui Ianis au atras toate privirile la evenimentul de la Academia lui Hagi


Comentarii (15)
portardelegenda
portardelegenda  •  06 August 2024, 15:43

Va fi interesant de văzut daca marele il Luce va avea sânge în instalație si îi va da flit fiului de rege . Sau se va compromite si el in virtutea ,,bunelor relații".

dorelus
dorelus  •  06 August 2024, 11:39
Postat de Gratian68 pe 06 August 2024, 09:51

Esti sigur ca aceste cifre sunt reale ? Eu am mari dubii...ai vazut vreo confirmare oficiala a celor de la Rangers ca asta e salarul lui ? Salariul lui Mbape si Halland sunt publice, al lui ianis nu este....e ceva aici care se ascunde...acuma icenarca sa-i gaseasca echipa..dar ciudat, tot udne are Giovanni relatii...Fiorentina ( care l-a dat de rau...), Fener unde este Mou...si, 100%, si aici salarul va fi confidential...se vor vehicula sume cu mutle zerouri, dar o confirmare oficiala....nu vei avea.

Poate că tu ai dreptate, eu repet ce-am citit prin presa noastră obiectivă... Cert este este că nu prea se înghesuie multă lume să-l transfere, de ce?Eu am o idee legata de calitate dara GSP nu este de-acord...

Supremul
Supremul  •  06 August 2024, 10:20

La Viitorul nu-i mai place!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează