INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi rămâne BLOCAT la Rangers: „Nu s-a schimbat nimic, nu e decarul meu!”

Ianis Hagi / Foto: Imago Images
Ianis Hagi / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 31 august 2024 17:58 / Actualizat sambata, 31 august 2024 18:04

Situația lui Ianis Hagi (25 de ani) la Rangers continuă să fie una dificilă pentru internaționalul român, chiar dacă acesta a reușit să ajungă la o înțelegere cu șefii grupării de pe Ibrox Park pentru a rămâne jucătorul „The Gers”.

Antrenorul Philippe Clement și-a păstrat opinia cu privire la Ianis, respectiv că nu poate reprezenta o variantă pentru postul de coordonator de joc al echipei scoțiene.

Clement a dezvăluit că l-a informat pe mijlocașul ofensiv al naționalei României, în urmă cu câteva luni, că trebuie să își găsească o altă echipă.

Philippe Clement nu se lasă înduplecat în privința lui Ianis Hagi

În plus, de atunci a mai fost transferat pe postul său și albanezul Bajrami pentru 4 milioane de euro de la Sassuolo, ceea ce l-a făcut și mai categoric pe Philippe Clement în privința lui Ianis Hagi.

„Nu pot spune nimic momentan despre Ianis Hagi. Am vorbit despre situația lui acum câteva luni. Am purtat o discuție deschisă și sinceră cu el și agentul lui.

I-am transmis că nu îl vedem să fie numărul 10 al echipei în următoarele sezoane și că trebuie să își găsească alte oportunități.

Situația a rămas aceeași, iar acum a fost transferat și Nedim Bajrami (n.r. - de la Sassuolo pentru 4 milioane de euro)”, a declarat Philippe Clement, la conferința de presă premergătoare derby-ului Celtic – Rangers, programat duminică, conform rangersreview.co.uk.

Se gândește dacă îl va aduce pe Ianis Hagi de la echipa a doua

Clement a evitat să răspundă inclusiv atunci când a fost întrebat dacă îl va primi pe Ianis Hagi înapoi la prima echipă: „Vom vedea în viitor. Nu pot spune nimic acum!”.

Ianis Hagi a fost convins de conducerea lui Rangers să accepte ca salariul său lunar să îi fie scăzut cu 6.000 de euro, aproape un sfert din remunerația sa, pentru a continua alături de „The Gers”.

După Campionatul European, de la revenirea după împrumutul de la Deportivo Alaves, Ianis Hagi a fost trimis să se pregătească alături de echipa a doua a lui Rangers.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Liga Campionilor
Am pățit-o și noi! 10 catastrofe ale cluburilor românești în cupele europene » Dinamo și UTA, în fruntea topului
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Campionate
Regretatul Salvatore Schillaci l-a remarcat pe Hagi, dar a admirat un alt fotbalist român: „A făcut istorie, băga frica în adversari”
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”
Jocurile Olimpice
Gafă incredibilă comisă de americani în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică: „Este inadmisibil!”

Campionul mondial și european, suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice de la Paris: „Dumnezeu mi-a dat totul! Nu voi schimba nimic”

Între timp, în România: bazin semiolimpic inaugurat într-un sat fără canalizare » „Mobilizez babele de prin jurul meu și ne ducem împreună”


Comentarii (16)
o_bic
o_bic  •  01 Septembrie 2024, 04:14

Eanix zis si HAGI este in apogeul carierei. Este selecționat in naționala României indiferent cine o conduce,tricoul cu nr.10 este pe el,așa că domnilor scoțieni zgârciti nu-i mai tăiați prințișorului din bani.

antishtoia
antishtoia  •  31 August 2024, 21:39
Postat de dante69 pe 31 August 2024, 20:12

Cu salariul pe care il are nu-si vor permite să-l tina pe bara sau la echipa a doua la nesfârșit. Nu va juca titular asta e atlceva. Daca face impresie la nationala si ca rezerva la Rangers poate il vor vinde la urmatoarea fereastra de tranferuri. Oricum nu mai pupa campionat puternic. Dar cine stie sint jucatori care la maturitate isi relanseaza cariera.

Toate la copilul asta sunt cu "daca". Acel "daca" nu s-a materiaizaat NICIODATA. Nimeni nu a aut atatea sanse si nimeni nu a irosit atatea sanse. De ce trebuie "gadilat" mereu? Atata e, atata poate, ... gata! Sa-si gaseasca un club care sa-l merite (poate Farul) sa joace acolo sa dovedeasca ceva si... gata! Nu e Hagi, e doar unul cu numele ala, atat!

reddog2100
reddog2100  •  31 August 2024, 20:54

Nici nu are nevoie sa joace la Rangers,a fost transferat definitiv la F..C..NATIONALa Bucuresti unde este titular,iar in timpul liber joaca pe la nunti in cartier,unde chiar e impunator!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează