INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL GHARAFA

GALERIE FOTO La nici două luni de la transfer, soția lui Florinel Coman a dezvăluit totul » Ce probleme întâmpină în Qatar

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman +49   FOTO
Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman

Articol de - Publicat miercuri, 28 august 2024 10:33 / Actualizat miercuri, 28 august 2024 18:14

Ioana Timofeciuc, soția lui Florinel Coman, a dezvăluit ce probleme au întâmpinat cei doi în Qatar, după transferul fotbalistului la Al Gharafa.

Coman a fost cumpărat de Al Gharafa de la FCSB în acest mercato, fiind prezentat oficial pe 8 iulie. Dacă pe teren totul merge strună pentru Coman, care a reușit o „dublă” în weekend, în afara lui întâmpină probleme. Concret, fiica lui, Kasia, nu s-a adaptat încă în Qatar, după cum a dezvăluit Ioana Timofeciuc.

+44 FOTO

La nici două luni de la transfer, soția lui Florinel Coman a dezvăluit totul despre problemele din Qatar

„Deşi este obosit (n.r. Florinel Coman), când o aude pe Kasia că plânge, se trezește și o ia în brațe, încearcă să o liniștească. Deşi nu îi place neapărat să picteze, a venit cu noi doar pentru că ştia câtă bucurie îmi aduce mie asta.

Deşi uneori ar vrea să stea să se odihnească, vine cu noi la locul de joacă, ştiind că îi aduc enormă bucurie Kasiei momentele în care suntem împreună. Deşi uneori ajunge acasă foarte obosit, nu încetează să fie prezent şi implicat în activitățile/jocurile Kasiei.

Știe câtă bucurie îi aduce. În final poate că asta înseamna iubirea de părinte. Deși nu ești 100% în zona de confort, faptul că cel de lângă tine este bine, îți aduce împlinire. M-ați întrebat cum ne-am adaptat…

Nu tocmai wow, cel puțin Kasia respinge ideea că nu mai este cu prietenele ei din România, deși i-am explicat cu ceva vreme înainte să venim aici cum o să fie și ce o să se întample.

A început să aibă tantrumuri, plânge isteric, se supără din orice, respinge orice copil, se trezește noaptea țipând, iar somnul este îngrozitor…. Știu că are nevoie de timp pentru acomodare și că totul o să fie din ce în ce mai bine, dar, pentru moment, este dificil”, a scris Ioana Timofeciuc pe Instagram.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (20)
Vardy.Party
Vardy.Party  •  30 August 2024, 21:51
Postat de Van_Basten pe 28 August 2024, 12:03

Ok. Si care e ideea acestui articol?!

Bai Frate! Desi nu pare asa, fata asta stăpânește limba romana. Uite samples aici, 2 cuvinte-cheie: "Deşi este obosit... Deşi nu îi place neapărat să... Deşi uneori ar vrea doar să stea să se..." WOW. Ce nu pricepi, Bastenitos, ce nu pricepi? Hai sa iti zic si io una: Desi banii sunt prin Vietnam, Nea Gigi nu si-a dat nici pana azi seama ca Florinel nu mai e la echipa. Desi e vineri, adică maine e sâmbăta. Desi Piedone e la Sector Cinci.

mafa
mafa  •  29 August 2024, 20:08

Să-i arate banii să vezi cum tace.

o_bic
o_bic  •  29 August 2024, 08:13

Gsp,sunteți niște râși.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează