INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MERCATO

Ionuț Radu rămâne „în aer” la final de mercato?! Impresarul a dat cărțile pe față: „Nu i-au dat siguranță”

Andrei Ionuț Radu pare condamnat să rămână la Inter
Andrei Ionuț Radu pare condamnat să rămână la Inter

Articol de - Publicat joi, 29 august 2024 10:10 / Actualizat joi, 29 august 2024 10:15

Portarul Andrei Ionuț Radu, 27 de ani, a negociat în ultimele săptămâni cu Sassuolo și cu Palermo. El a intrat în ultimul an de contract cu Inter.

Mercato estival se închide vineri, 30 august, iar Andrei Ionuț Radu n-a reușit să-și găsească un club unde să aibă șanse de a apăra. Internaționalul român este legat de Inter printr-un contract scadent la 1 iulie 2025, însă la campioana Italiei n-are nicio șansă de a apăra.

Salariul mare al lui Andrei Ionuț Radu a jucat un rol important

El a discutat în ultimele săptămâni cu Sassuolo și cu Palermo, cluburi din Serie B, însă fără a ajunge la un acord. „Au fost negocieri, însă nu s-a ajuns la un acord. L-au vrut împrumut, dar el își dorește o anume siguranță, măcar doi ani de contract.

E un pic epuizat, a tot fost împrumutat în ultimii ani. I s-a propus un an cu opțiune de prelungire pe unul suplimentar, dar opțiunea era a clubului”, a comentat Oscar Damiani, impresarul portarului.

Ce nu spune Damiani este că și salariul lui Radu a jucat un rol important în discuțiile pe care le-a avut. El câștigă 1,85 milione de euro brut pe sezon, adică 1 milion de euro net. Prea mult pentru cluburile interesate, care i-ar fi propus diminuarea sumei, dar n-a acceptat.

L-a vrut și Sampdoria, dar a renunțat din cauza problemelor financiare

De portarul român s-a interesat la un moment dat și Sampdoria. Decizia clubului de a renunța la pista „Ionuț Radu” a venit după ce Lega B, de comun acord cu Federația Italiană de Fotbal, a blocat investițiile în transferuri ale formației din Genova pentru că nu a respectat indicatorii economici de reeșalonare a datoriilor.

Din informațiile GSP.ro, oficialii clubului nu au găsit împreună cu cei de la Inter o soluție pentru a-l achiziționa la cost zero pe Radu. Salariul său complica și mai mult situația, întrucât „i blucerchiati” erau obligați să nu crească bugetul de remunerare actual.

Chiar și realizată fără costuri, mutarea ar fi necesitat plecarea de jucători din lot pentru a acoperi contractul goalkeeperului în vârstă de 27 de ani.

Match Quiz U. Craiova - Rapid

Ești expert în fotbalul intern? Plasează gratuit predicțiile tale și câștigă superpremiile puse în joc!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
Superliga
Giovanni Becali, atac devastator împotriva lui Chivu și Chiricheș: „Doi trădători! Nepotul meu îl ducea acasă băut și praf, și pilaf!”
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Europa League
FCSB a dat lovitura în 60 de minute! Număr IMENS de abonamente vândute pentru meciurile din Europa League
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”
Superliga
Suporterii au luat foc! Noul autocar al lui Dinamo ar fi fostul celor de la FCSB: „Chiar în halul ăsta îți bați joc de noi?”

„Din cauza nevestelor, se certau și ei” » Camaradul lui Cornel Dinu povestește un conflict intim de la Dinamo și face dezvăluiri IREALE: „Am condus 4 ani fără permis! Bântuiam prin camere cu sticle de vin, fetele țipau”

„N-o spun la modul emoțional!” » Gheorghe Tadici, pe șleau despre Cristina Neagu. A numit 5 capitole la care a excelat și a inclus-o într-un top internațional world-class: „De excepție de la «Mama Natură»”


Comentarii (5)
penultimul
penultimul  •  30 August 2024, 02:03
Postat de Van_Basten pe 29 August 2024, 10:28

Ce-o mai face domnisoara Cuccuru?!

Și mai vreți că sa devina GSP ziar serios când veniți cu comentarii din acestea ce au răspuns la pagina 5 . Le dau apa la moara unora din redacție care se cred jurnaliști când în articolele/ fotomontajele lor sunt mai multe fotografii (ce nu au legătură cu sporturile) decât cuvinte.

fibra
fibra  •  29 August 2024, 12:02

E in aer de mult si e clar ca prefera banii nu cariera.Sa-i fie de "bomba" lui!

golf_club
golf_club  •  29 August 2024, 11:17

Din pacate Radu are prea multe pretentii (financiare) pentru un portar care n-a prins pe nicaieri. E pacat ca gandeste asa, deja nu mai are niciun viitor ca mare portar, va ramane probabil doar o speranta. Pacat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează